ביטול המפגש

Hasselblad

New member
ביטול המפגש

חברים יקרים לאור האסון הנוראי שפקד את מדינת ישראל מן הראוי לדעתי לבטל את מפגש הפורום, עד כמה שאני רוצה לפגוש אותכם לנוכח הנסיבות קיום המפגש נראה לי לא במקום. אני בטוחה שכולכם מבינים
שלא נדע עוד אסונות.

מ י ל ר

New member
צודקת ב-100%

אני איהיה מוכן למפגש הבא אז. ובאמת שלא נדע עוד אסונות כאלה.

Don Nirtin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo267.gif

אני מבין לגמרי וליבי עם הצפוניקים שבפורום
.

אולי אשמע חסרת רגישות אבל

בתור משהי שחווה את האסון הזה וסובלת ממנו, אני חושבת שדווקא עכשיו יותר מתמיד אנו (הצפוניים לפחות) זקוקים לאוורור, לבילוי ולהסחת דעת שינחמו אותנו ויעודדו אותנו, בתאל מסכימה איתי. אם בכל זאת הרוב ירצה לוותר אז אין מה לעשות, אבל זו דעתינו.

Don Nirtin

New member
הקטע שעכשיו יהיה לדרומיים קשה לנסוע לשם../images/Emo267.gif

וגם- אני לא חושב שזה עיתוי מתאים כ"כ.

מה הקשר ניר?

לדרומים אין בכלל בעיה להגיע אם כבר צפונים וידוע לי שיש רכבות כרגיל.. אמרו לי כבר לנסוע הבייתה וסירבתי..

Don Nirtin

New member
אני לא רוצה לדון על זה.../images/Emo267.gif

לא יהיה לי נוח לנסוע למפגש אחרי כזה דבר. מצטער.

Hasselblad

New member
למה את לא יכולה לקבל דעות של אחרים?

הנושא הזה משפיע על כל אחד אחרת! למה את לא יכולה להבין שיש כאלה שמרגיש להם לא במקום? לא אמרתי שאתן לא בסדר אבל יש אנשים שלא נוח להם. מי שנוח לו ורוצה בסדר, ומי שלא גם בסדר.

מבחינתי ה../images/Emo31.gif זה כאילו לא מסכימה

זה הכל. וקשה לי כי זה מתסכל אותי ואני לא מצליחה להבין למה אנחנו צריכים לבטל מפגש שתוכן הרבה לפני כל הבלאגן הזה, זה לא שאנחנו הולכים או יכולים לעזור במשהו לעניין.

Hasselblad

New member
יקירתי

כמו שאמרתי אתם מוזמנים להיפגש מי שרוצה ויכול, ואת חייבת ללמוד להבין שלא כולם חושבים אותו הדבר ומרגישים אותו הדבר. אף אחד פה לא אומר שהטענות שלך לא נכונות... מצד שאני אני אישית לא מרגישה נוח לבוא למפגש פורום במצב הריגשי בו אני נמצאת כרגע בעקבות האסון וזה לא קשור לאם אני יכולה לעזור או לשנות, אני מגישה בסוג של אבל וממש לא מתאים לי "לבלות" כרגע.

בהחלט מבינה רק מציינת שאני לא מסכימה

זה הכל.גם אצלי המצב הריגשי לא בשמיים... אני באתי לבלות עם נעמונת סופ"ש בכיף ואלוהים תיכנן אחרת כנראה.... רק שמחה שאני נמצאת פה בשביל נעמה ושהיא לא הייתה צריכה לעבור את הסיוט הזה לבד.

Don Nirtin

New member
הגדרת את זה נכון- אבל.../images/Emo267.gif

אני אגיד רק שזה לא רק אבל על המתים, זה גם אבל על מה שהיה ואינו יותר.

Don Nirtin

New member
אני אגיד לך../images/Emo267.gif

שלי לא נוח לבוא. את יכולה לכבד את הפרט הזה? את יכולה להבין למה לאנשים לא נוח כרגע לחשוב על להגיע למפגש? יהיו עוד מפגשים. זה לא שעכשיו זה המפגש האחרון של הפורום כי הוא ייסגר (והוא לא ייסגר, כן?
) ואני מבין שאתן רוצות לצאת להתאוורר קצת, אבל בשבילי ובשביל אחרים- זה פשוט לא טימיינג טוב בכלל. מי שרוצה להגיע לזמן קצר להיפגש על קפה (כמו שליאת הציעה) מוזמן בהחלט. מי שלא- לא. יותר הוגן מזה אני לא יכול להציע כרגע.

Don Nirtin

New member
ואני מקבל את הבעיה שלך בהחלט../images/Emo267.gif

אבל כרגע מתרחש אסון. ואני מצטער, קשה לי לרצות לבוא למשהו שהוא "שמח" במצב הזה שקיים. צר לי.

Gods Revenge

New member
ממש לא חסרת רגישות

חברה, ברוך השם המדינה שלנו קיבלה כמות לא קטנה של אסונות, וזה אף פעם לא עצר אותנו! אין ספק שזה אירוע בסדר גודל גדול, ואולי זה גם ישמע קצת צבוע מפי כי לא יכלתי ללכת למפגש, אבל אני ממש לא חושב שזה צריך לעצור אתכם! אני זוכר בזמן מלחמת לבנון השניה, בזמן שתושבי הצפון סבלו מגשם בלתי פוסק של קטיושות כמה זה היה חשוב לחברים שלי להגיע למרכז ולכמה שעות, כמה שעות של נחת, לשים את הדאגות מאחורה.

Hasselblad

New member
אין פה נכון ולא נכון

לכל אחד יש רגש אחר וזה בסדר גמור. אני אישית לא מרגישה נוח אבל מבינה את אלה שרוצים וצריכים.

למעלה