ביחו'ש התגעגע ....

AVIHAI12345675

New member
ביחו'ש התגעגע ....

התגעגעתי אליכם המון.. ואני כבר מחכה לראות אתכם .. ביום חמישי אנחנו מצלמים קליפ לתני לי סיבה בתחנת רכבת ישנה (חחח יצא חרוז) ... הולך להיות סוף ! אני כבר כמוכם מת לראות איך זה יצא בסופו של דבר.. אז ספרו לי קצת איך בלימודים? איך אתם מבלים את החגים?? איי איי איך שאתם גודלים לי ... מה יהיה הא?. :) אני רוצה לראות אתכן בהופעה ב10/10 בצפת ובעפולה ! תבואו אם אנרגיות והמון מצב רוח.. כי התגעגענו להופעות ומתים כבר להופיע.. אז נראה אתכם??... שולח נשיקות חמות, וחיבוקים.. והמון געגועים..! אוהב אתכן עד הלווין שנמצא מעלינו וחזור בלי הפסקה.. חחח אביחי-ביחו'ש

טוולי

New member
ביחביח :]] כפפרוווננני

איזה כיפ שכתבתה :]] אני שמחה לראות שאתם נכנסים הרבה לפורום
חחח
כפפרעלליך

ביחוווווש שלללליייייי =]

איי איייייי איזה חמודדדדד אתתהה =] אננניי אוהבבבתת אותתתתךךך נסיך שלליי [: ביחושית

סליחה!?!? את חוצפנית! ביחושית זאת

א=נ=י יוו אני לא מאמינה!!!! עוד פעם את רושמת ביחושית אני לא יודעת מה אני יעשה לך!

רגע רגע.. אני אמרתי שלא תאהבי אותו?

תאהבי אותו בכיףףףףף למה שאני לא ירצה שיאהבו אותו??? אני מאושרת כשהוא מאושר!! אבל למה בכוונה ליגנוב כינויים... ורק שתידעי שעכשיו ב-ג-ל-ל-ך קורה פה דבר מאוד לא נעיםםםםם!!! שישב לך על המצפון..!

MaStuLa76

New member
אה דילב להרגיע..../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

תרדי ממנה כבר, מאז שהיא נכנסה לפורום את רק נגדה, אביחי לא של אף אחת שלכן, הוא שלי
סתם חוחו

MaStuLa76

New member
מה הקשר?!../images/Emo141.gif

דילב בחייאת דינננננק איזה ילדותית את
זה כמו שיש פה אלף בנות שקוראות לעצמן "דמדמית" ואני רבה איתן על זה?! ממש לא
דילב די להיות חסרת שכל
בואי נספר לאביחי על החלום שחלמתי

MaStuLa76

New member
די נו..:|../images/Emo141.gif

מה אתן רבות בשרשור של אביחי, אתן רוצות שהוא יפתח על זה הודעה כמו בפורום השני?
די תהיו בוגרות:|

אתן רוצות שיהיה מה שהיה בפורום

הרישמי? דילב את אפילו אמרת שהפורום צריך להיות מגובש... וגם לא צריך לריב על שטויות P: אני גם יכולה לקרוא לי ביחושית =]] זכותי אל תריבו לי עכשיו שולם?! יופי!!! =]] חח

הגזמת דילב . ../images/Emo4.gif

כולן אוהבות את אביחי , ולכל אחת יש זכות לקרוא לעצמה איך שבא לה . גם לך קוראים ביחושית וגם היא רוצה , ביג דיל ?! די להיות תינוקת חחח
תתחלקו XD

אהה כן אני תינוקת?! אין בעיה.!

אתם פשוט ילדות מ-ג-ע-י-ל-ו-ת ואניי לא מאמינה עליכן בכלל.!!! סורי באמת שזה בשירשור של אביחי אבל אין דבר שיראה איזה מגעילות אתן אלי!!! כי אם יש פה דושה אחת אפ אחת לא תיקרא לעצמה גם ככה אלה תחפש משו אחר כמו דושית!! שתיקרא לעצה ביחושה או לא מעניין אותי איך! כל הזמן קראתן לי ביחושית מה קרה פתאום הא?!!? בייי ל-כ-ו-ל-ם כנראה שאתן לא כמו שחשבתי!

זה לא קשור .

אנחנו אמרנו שאת לא צריכה להתייחס לזה שעוד בנות קוראות לעצמן ביחושית . כולנו יודעים שאת הביחושית הראשונה של הפורום
אבל יש עוד שרוצות להיות ביחושיות :] בקיצור , אם את עוזבת - חבל מאוד . אני לא התכוונתי לפגוע

צודקת ביחושית!!!

דילב לא יתכוונה להגיד שהיא לא תאהב אותי פשוט כולם רואות שעד עכשיו דילב קוראת לעצמה ביחושית!!! ואמרה בפירוש שככה כולם יקראו לה וגם קראו לה ככה פשוט עכשיו היא קוראת לה ביחושית שתאהב את אביחי אבל יש עוד כינויים ונכון כמו שאף אחת לא תיקרא לעצמה דושה כי אני דושה חח נכון ביחושית??? דילבי חולה עליך ילדה יפה שלי דושה+ביחושית = דושביחושי

את דושה?! אז אני....

דושונת חחחחח מהיום תקראו לי דושונת וגם ערנושית חחחחחח דושונת-ערנושית =]]

למעלה