ביחו'ש התגעגע ....

MaStuLa76

New member
תתבגרי../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך. דילב? איכזבת.

דילבב כנסי רגעע..

את עושהה מיזה סתםם סיפורר יש פה מלא בנותת שאוהבותת את אביחיי והכינוי שלה ביכלל זה ביחוש אתה החיים שליי.. ואם היא רוצה ליקרוא לעצמה ביחושיתת אז מהה זה כולהה שםם..ואביחיי הוא כולה בנאדםם חמודד ורגישש.. אז מה את עושה מיזה סיפורר ביגלל זה את תעזבי תפורוםם.. תחשבי על זהה..את סתם עושה מיזה מריבהה..

ספיררררררר!לפני שאת סתם מדבר אולי

תיקראי בדיוק על מה היתווכחנו פה!!!!!! היא הגיבה לאביחי ורשמה למטה ביחושית וביחושית זאת אני וזהו! העיניין הזה כבר ניגמר אתמול! נעמה אמרה שהיא לא היתכוונה וזהו!

כנסו...

בננות... דילבוש את צודקת כי זה הכינוי שלך והכול וברור שזה לא יפה שגם היא קוראת לעצמה ביחושית.. אבל מה שיצא לך מזה שבסוף כולם כועסים אלייך אם היית אומרת לה חמודה הכינוי הזה כבר שלי ואת יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר.. אז אני בטוחה שהיא הייתה מבינה וככה לא הייתה נוצרת כול המריבה המטופשת הזו.. דילבוש יפהה שלי חולה עלייךך

levishira

New member
את לא ביחושית! אפחת פה לא ביחושית!!

נו באמת. אתן נורמליות?!? כל מי שאוהבת את אביחי היא נקראת ביחושית!!! מה זה משנה אם את הראשונה מהפורום שאהבת את אביחי או לא! כולןןןןןן שאוהבות את אביחי הן ביחושיות!!!!!! יאללה איזה סיפור עשיתן פהה... דילבוש אהובתי אני ממש לא מתכוונת לפגוע אבל באמת,מה זה השטויות האלה! היא לא התכוונה שהיא זאת את! היא התכוונה שגם היא אוהבת את אביחי! בקיצר.. די כבר! כל מי שאוהבת את אביחי היא ביחושית!!!!!!!!!!!!!! נגמר העניין.. דילבושית שילי אם את רוצה לעזוב אז תעזבי.. אל תעשי פרוצזדורה! באמת שכבר נמאסתן! שיהיה לכן חג שמח! שירה לוי:]

אההה מותק תירגעי בקשהה!!!

מי שואל אותך בכללל?!?! אני ביחושית וחצי ביחושית!!!!! ולמי שיש בעיה עם זה יכול לקפוץץ לי!!!

נכוןן את ביחושייתת אבבבבל../images/Emo210.gif

היית יכולה להגיד להה שאת ביחושית בפורום ושזה מעצבן שיש עוד אחתת , וככה היא הייתה מבינה ולא הייתה את כל המריבה הזאתת , כי מסכנה היא חדשה וישר קפצת אלייה , אבבבבבלל לא חשובבבבבב טוב שזה נגמרררר ולפעם הבאה לאא לריב על שטויותת [:

חח תותע שלי כנסיי

נכון! היא הייתה חדשה אבל היא ראתה שאני ביחושית והיא כעסה עלי שאמרתי לה משו בצחוק! בגלל זה היא קראה לעצמה ככה! ואת לא חייבת להאמין לי...

=\

תשמעי.. זה כולה שם... ומלא בנות אוהבות אותו סו?! אז כולן יריבו?! חוצ מזה.. יש פה מלא שקוראות לעצמן "יוספית" אז אני יריב איתן?! דיי לריב על דברים כאלה =\ אז מה גמאני אוהבת את אביחי ואני מתה עליו.. לאנוס אותו.. אז עכשיו תריבי איתי =\

ביחוששש

גם אנחנו התגעגענו אליך מאוד... נראה אותכם בהופעה בצפת ובעפולה... שמחה שנכנסת:) אוהבתת אותךך הכי ירדנושש:]

אייזהה כייפלי אהה?!../images/Emo9.gif

יום ההולדת שלי?! יום מזל.! למה?! ערן- ביקר ברישמי ויש לציין שזה נננסס.!! שרון- בא לפה וגם לרישמי אביחי- כפרה עליו כמו תמיד נכנס לבקר.. אדם- לא לכאן ולא לכאן , לא משנה חחח בהזדמנות אחרת..הוא ייכנס ביומולדת של שירו'ש החסה.. ו א ו ש ר י ?! כלוםםם!!! אווףף..!! הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולםם עכשיו בטח בצה"ל :|| והוא לא ייכנס להגיד לי מזל טובב..
אבייחיי?! אני אוהבת אותך!! תודה שאתה בנאדם כזה מדהייםםם, תודההה! ושרון כבר הספיק לרכל מספיק על הקליפ להללההה תניי ליי סייבהה השירר האהוובב עלליי!! אה אביחי? תגיד לאושרי שייכנס יגיד לי מזל טובב..
אווףף רק הוואא לאא באא...

ביחושלי?!../images/Emo99.gif

כפרלעיך איזה כיף שכתבת
כולם מחכים לראות כבר ת'קליפ (אני הכי הרבה חעחעחעחע
) אוהבת אותך הכי הרבה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
בת-אל יוסף

יייפפה שלליי ??!?

כככככככמה התגעגתיי אלייך ככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ מממממממממממממממממממממממממממממממממ ההההההההההההה !! אווף , כל כך רציתי לבוא להופעות אבל אתה יודע.. זה רחוווק ליי .. וגם אני נוסעת לים באותו יוםםם :( לא נורא ביחושוניי שלליי :) ניראה אותך כבר בפעם אחררת .. באמת בנות עד שביחוש כותב 5 6 בנות מגיבות לו ? יאלה אני רוצה לראות פה עוד תגובות והההההההמון אהבה לאביחי :) אאאלללה איפפה דיללבי כשצרייך אותההה ;]

חחח דריי חברה שלי ישר שלחה לי

הודעה לפלאפון שהוא רשם אז רצתי כמו מצ'וגעת חחח אוהבת אותך נסיכה שלי

למעלה