אביחי איזה כיף שנכנסת וכתבת לנו אני מחכה מאוד מאוד לקליפ שיצא הוא הולך להיות מהמם חחח אני לא צכה להגיד לך חח.... טוב תחזור לבקר ולכתוב אוהבת אותך ספיר יוסף.................
תודה שאתה מעדכן אותנו ותודה רבה שאתה מקדיש זמן ונכנס לפורום ..... ואני לא יכולה לבואה להופעות כי זה רחוק בלימודים הכל טוב ב"ה איך אני מבלה את החג ? הרוב בבית באהבה ענקית שרון....
ביחוש איזה כייף להיכנס לפורום ולראות תגובה חחח תמסור דשש לכל החברה ותגיד לערנוש להיכנס לפורום בבקשה.. צילומים מהנים!! חחח ערנוש אתה כל החיים שלי נשבעת!!!
קודם כל החופששששששש ?! כללל כךךךךך כיפייייי ! ולהופעה שלכם בעפולה אני באאאאאאאאאאאה בעזרת השם ! לקליפ אני מצפה בקוצר רוח ! אני בטוחה ששזה יצאאאאא מדהים טפו טפו טפו בלי עין הרע חחחח אוווווהבת המון , שרין אברהם
אביחייייייי אביחי חחחח היתי היום יענו אתמול חחח בהופעה שלכםם אין אין היה משהו משהו!!!ממש הרגת אותי היום היתה ממש סקסי סטייליסת שכזה חיחיחיP; באתי במאוחד מנתניה לצפת שזה המאון ששעותת נסיעה רק כידי ליראות אותכם ועוד שאני חולה:| וגם שאמא לא ידע חחחח אבל לא נורא בישבלכם אפילו עד אילת אוהבת אוהבת אוהבת