ביחו'ש התגעגע ....

דרושלי כנראה שבשבילך אני ביחושית הי

היחידה אבל יש פה אחת קנאית פשוט.!!! שהבנות פה מעדיפות אותה מאשר אותי! אז זה כבר ממש לא הבעיה שלי.!

נסיךך שלי כנס הכי דחופפ..

קודדם כל מתה עליך יפשלי.. שלחתי לך מסרר.. אני חייבת שתיקרא אותוו דחופפ.. ואני יהיה בהופעה בעפולה נסיך שלי.. תיקרא את המספר ואם תוכלי תחזיר לי הכי דחופ אוההבת אותך יפשלי#$

ביחוש...

חחחח חמוד יצא חרוז! אני אוהבת אותך המון המון!!!! בלימודים הכל טוב....ואני מבלה את החגים בסדר..רק שקצת משעמם בבית..ומה זה היתי רוצה להיות בהופעה שלהם בעפולה אני מנסה לעשות הכל בשביל להגיעעעע אבל לא יוצא לי!!היתי צריכה להיות בהופעה אבל בסוף לא יצא לי..ניראה אולי יצא לי איכשהו מחר... אני כבר מתה לראות את הקליפ! אוהבת אותך המון המון!! מריה סנדלר

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאביחייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נסיך שלי!!!! אני אוהבת אותך!!! איזה באסה שאני לא יכולה לבוא להופעות זה הדבר שהכי הייתי רוצה! ובלימודים!? בנתיים בסדר אבל אתה יודע זה הולך וניהיה קשה.. אבל "יהיה בסדר..."חחח אוהבים אותך פה חבל על הזמןןןן! בעיקר אני
אני בקרוב שולחת לך עוד מכתב חח כבר מצאתי מתנה אחת אבל היא קטנה מידי אז אני רוצה עוד... אהה ו... אני כ-ל הזמן שומעת את השיר שאתה שר!!! משהו ממני אמאאאאאא כל פעם שאני שומעת אותו זה גורם לי לאהוב אותך יותר יותר ויותר...
ביחושית&ביחוש=לנצח אהבה שלי אליך לא תיגמר ל=ע=ו=ל=ם... דילב זאת אני עם השלט חחח=] ושקנתה לך את השרשרת עם האבן הירוקה=] אוהבת אותך עד אין סוף... ביחושית לוי שלך

ביחוששששששששש

ביחוששששששששששששששש חחחחחחחחח כולנו תמידדדד מתגעגעות!!!!! אני כבר מתה לראות ת'קליפפ!!! ביחוש?! אני?! אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםם! נשיקווותתתת וחיבוקיםםם! שירנוש יוסף לוי היחידה!

ביחחח../images/Emo205.gif

איזה כיףשאתם רושמים פה יאאיי=] אוהבתותך מלא מלא איך בלימודים? רגיל
ובחגים? חופש=> כיףף=]

MaStuLa76

New member
ביחו'ש[: יא מדהים אחד../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני גם מקווה שהקליפ ייצא יפה
וברור שאני אבוא להופעה בצפת
בלימודים? כולם צועקים עליי
"שירה שבי במקום מה את מטיילת" "שירה סגרי ת'דלת מה את גרה באוטובוס" "שירה אם לא תביאי עוד פעם אחת ציוד אני אתקשר להורים שלך" "שירה שירה שירה שירה"
אני מבלה בסדר. בעצם לא. חחח חברות שלי?! לא בעיר. so i am lonly
וראית מזה איך אני גודלת?! שנה לאהוב אתכם בלי פגישה אחת, אבל לא לדאוג זה עוד יקרה
אוהבת המון המון
שירה [:

NaTaLi1808

New member
אביחיי.... מהממם שליייי

אני כל כך אוהבת אותךך.. שיהיה לך חג שמח... -נטלי-

ביחווווווווווווש :)

יההה , אופ תמיד אני מגיבה באיחור !
מה נשמע יפה שלי ?
וואייי איך התגעגעתי אליכם , איזה כייף שאתה כותב פה :) אוהבת אותך !
ומחכה לראות אותך ואת כולם בהופעה בעפולה יום שלישי בע"ה ..
ברו'שלך

אביחייייי

גם אנחנו התגעגנו המווון בהצלחה עם הקליפ מחכה כבר לראות אותו =]] אוהבת מלא מיכלושית :p

1lifegirl

New member
ביחביח יפה אחד!!../images/Emo23.gif

איזה מקסים אתה שאתה מעדכן!! אוהבת אותך!!! **משתוקקת כבר לראות את הקליפ**

בבייחחוושש

מאמיי:] מחכהה לקליפפ:]] המון המון המוןן בהצלחה אוהבתת המוןן מדהייםם :]] מוווואאאהה :]]

ביחוששששששששששששששששששששששששששששששש

מושלםםם שלי חיימש'י מי אוהבת אותך יותר מ-דילב חח אני יהיה בהופעה שלכם בעפולה מקווה להיכנס למאחורי הקלעים בע"ה(כבר יש לי תוכנית איך לעבוד על השומר חחחח אני תחמנית) אוהבת אותך המוןן נשיקות לכל הבויז וחיבוק מאוד גדול לאדם חחחח ביו'שש מואאההההההההההההההההה

א ב י ח י אהובייייייי../images/Emo99.gif

אחח יפה שלי
התגעגעתי אליי'ך מ ל אאאאאאאאאאאאאאא אוחח שיצא כבר הקליפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ אעאעאעאעאע.. אני מקוה שאני יצליח לבוא להופעה בע"ה אוהבת הכי שבעולללללללםםםםםםםם.. תמי :]

למעלה