ביוקנזיס

Anoya

New member
o_O

יותר קל לעצום עיניים. יש לי חומ דבש, שיניתי לירוק זה תלוי בכמה אנרגיה את משקיעה, זה אשליה, תלוי גמ בכמה מאומנת את.

PunK8ChicK

New member
אתה חושב

שאני יכולה לשנות לכחול?! כי יש לי חום:( עדיין יש לך ירוק??:)

Anoya

New member
אני בת :] בינתיים :]

שוב זאת א-ש-ל-י-ה כישופים כמו שאת קוראת להם, לא נועדו בשביל דברים כל כך לא הכרחיים כמו מראה חיצוני :] עדיין נשאר לי עיגול ירוק מסביב לחום. זה תלוי בך כמה את משקיעה, מתרכזת, וכל זה.

PunK8ChicK

New member
סתם שאלה

זה היה ירוק רציני,,יאנו ירוק בהיר או ירוק נוטע לחום... חח...איזה שאלות מוזרות יש לי:) אההה...ויש לך (אני מתגישה,בת!!חח) איי סי קיו?=]

Anoya

New member
334425067

זה היה ירוק נוטה לחום, רק המסגרת היתה ונשארה ירוק משמעותי. זה היה כשרק התחלתי, אם תתאמני תצליחי, אם תשקיעי.. תלוי בך..

wierdi

New member
ביוקינזיס

לפי מה שהבנתי מהשרשור הזה ומחיפוש קצת בגוגל זה באמת בולשיט. הגנים שלנו נמצאים בכל תא ותא בגוף. הגוף נבנה ועובד על ידי ההוראות שהם נותנים. כדי לשנות גן צריך לשנות 4 חלבונים [ועוד ארבע תואמים] בכל תא ותא בגוף. גם אם זה אפשרי לשנות את הגוף בצורה כל כך בסיסית אני בספק אם מישהו חוץ מהמדענים הבכירים בנושא שיודע מספיק כדי לדעת איזה גן לשנות, לאיזה חלבון, איזה צירוף של חלבונים, כמה אנרגיה דרושה כדי לשנות מבנה מולקולרי וכדומה.... ואז כמובן צריך לעשות את זה על כל תא ותא בגוף. אנימאמינה שאפשר לשנות את הפנוטיפ (איך הגנים שלנו מתבטאים), אבל את הגנים עצמם... אני בספק.

PunK8ChicK

New member
אני עכשיו מתאמנת

בנתיים לא הולך לי, אבל אני לא מאבדת תקווה:)

PunK8ChicK

New member
שאלונת../images/Emo2.gif

יש מצב שאחרי שעושים את האשליה על העינייים אז לוקח זמן (כמה ימים) עד שהצבע מתחלף? כי אצלי קורה משהו מוזר... מאז שאני מתאמנת על זה אני מרגישה שהולך לי לא רע אבל פעם אחת עשיתי את זה ממש טוב, לא יודעת איך אני יודעת שעשיתי את זה טוב..כנראה משהו בהרגשה:))) אבל צבע העיניים שלי לא השתנה, אבל אחרי זה בבוקר העיניים שלי קיבלו גוון אחר והיה לי פס למטה ירוק והוא כל הזמן משתנה מאז שעשיתי את האשליה.. ולפעמים העיניים שלי פשוט מתחילות להיות אדומות ואני לא מרגישה כלום, זה לא כואב לי..הן רק אדומות ואז הגוון שלהם נעשה יותר ירוק. עם משהו יודע להסביר לי את זה אז תודה...חח=]

אופ-טופיק על גנים

באופן תיאורטי, לא צריך לשנות את כל הגנים בגוף כדי לשנות תכונה קיימת באדם - אם כי לפעמים שינוי גן לא יועיל כלל (מאחר וחלק מהגנים מסיימים את פעולתם בשלבים כאלה ואחרים בחיים). שינוי גנים באדם הוא עדיין רק בגדר נסיון (Gene Therapy). תאים במקומות מסויימים מפעילים גנים שלא פועלים בשאר הגוף - כמו למשל הגנים שיוצרים עיניים (אחרת היו לנו עיניים על כל הגוף). לכן באופן תיאורטי בלבד, כדי לשנות צבע עיניים, צריך לשנות את הגנים של התאים באזור העיניים. גם "מדענים בכירים" בינתיים, לא נחלו הצלחה מרובה (אם בכלל) בשינוי גנים באדם שסיים את התפתחותו (העוברית ואולי גם זו שלאחר מכן). מה שכן, בעוברים של חיות שונות כן הייתה הצלחה בשינוי חלק מהגנים (הוספת גנים, תיקון גנים פגומים, והוצאת גנים - כמה פעולות שלמדנו מחיידקים ומוירוסים). כך למשל מתאפשר מחקר בהנדסה גנטית. נושא שינוי הגנים באדם "מלא" (הכוונה לאדם שסיים את רוב התפתחותו) הוא עדיין במחקר נמרץ (ובתוכו תחום ה- Gene Therapy), אך עד כמה שאני יודע, הצלחה רבה בתחום זה טרם הייתה.

PunK8ChicK

New member
../images/Emo2.gifאז אתה אומר

שיום אחד יהיה אפשר לשנות את צבע העיניים לתמיד, בלי עדשות מגע???

למעלה