ביוקנזיס

PunK8ChicK

New member
ביוקנזיס../images/Emo187.gif

מישהו יודע איך עושים ביוקנזיס?! עם מישהו יודע אז שישלח לי במסרים או כאן....=] תודה...:)):):)

ביוקנזיס ?

מה זה ? אני מכיר טלקנזיס ופסיכוקנזיס (שזה אותו דבר בעצם) אבל אני לא מכיר ביוקנזיס...

PunK8ChicK

New member
אני שמעתי ש

זה משהו שמאפשר לשנות את הגנים שלך..עיניים, שיער וכו'... יש למישהו משהו בנושא...??? :)

בתגובה שלי ממקודם

אתה יכול למצוא דיון לא קטן על זה, כולל קישורים, וכלל הסבר למה זה שטויות.

חבל שאתה קטן אמונה....

חבר שלי הצליח לשנות את צבע העיניים שלו. אגב זה לא כישוף זות אשליה... יום טוב.

PunK8ChicK

New member
באמת חבל...../images/Emo41.gif

אהבתי את הגישה שלך...=] חיחיחי סתם בשביל הידע...איזה צבע היה לחבר שלך ואיזה עכשיו יש לו?! אהה...ואתה יכול לשאול את החבר שלך בבקשה איך עושים את האשליה? אני גם רוצה לשנות את צבע העיניים שלי:) תודה..תחזיר תשובה...

PunK8ChicK

New member
אף לא ראיתי במג'יק

משהו על האשליה, אבל ראיתי בפורום אבל זה לא ממש עזר לי... אתה יכול לענות לי במסרים על השאלות ששאלתי אותך?:) טוב..תודה בכל אופן...

בינינו, אני לא מאמין לחבר שלך

כבר נתקלתי באנשים שטענו שהם שינו צבע עיניים, בסוף התברר כי הכל היה קשור בתאורה, צבעי בגדים, ואפילו פעם אחת בתופעה רפואית הנקראת ג'ילברט (שבגללה צבע גלגל העין עלול לקבל גוון צהבהב. זה לא מאגיה, זה בילירובין). אבל אני לא חושב שזה לא אפשרי - בתור אשליה, זה ייתכן, אך לא בתור שינוי גנטי כלשהו.

בולשיטוקנזיס

אתה מוזמן להכנס להכנס לקישורים הבאים ולראות מה בדיוק אני חושב על זה:

Monsieur D

New member
קינסיס

היא מילה בליטינית ומשמעותה "תזוזה", להוריד את ה "טלה" ולהכניס לשם סתם מילים שישמע מגניב רק מצביעה על החובבנות והבורות של הכותב. איך קשורה תזוזה למה שאתה מדבר עליו?

sapirit14

New member
אם ביוקינזיס זה שטויות

אז גם כל שאר ה"קינזיס" לא אמיתיים? טל', פירו', וכו'?

אני חושב שכול כבר הבינו...

שאתה לא מאמין, אתה לא צריך לרשום את זה כול פעם שמישהו רושם את דעתו, ההודעות שלך כול הזמן אותו הדבר...

הבעיה היא, שאנשים שואלים

שאלות שכבר עניתי עליהן במה שכתבתי במג'יק - אם הם היו טורחים לקרוא את מה שכתבתי יותר לעומק. התייחסתי שם גם לנושא הטלקינזיס ומה דעתי בנושא לעומת ה"ביו/קירו/פירו" למיניהם. כך למשל, אפשר בהחלט להבין משם שאני בהחלט תומך בטלקינזיס. הפתעה, לא? זה כתוב שם. הבעיה איתכם, חבר'ה, שאתם לא טורחים לקרוא. אותך אני עוד מסוגל להבין, אתה גולש רוב הזמן דרך הסלולרי, וזה בהחלט לא הכי נוח לקרוא דברים ארוכים ככה, אבל זה לא תירוץ לאלו שיש להם גישה למחשב - והאכלה בכפית זה לא משהו שאני אוהב לעשות.

דעתי על ביוקנזיס

לדעתי ביוקנזיס לא כיים . אבל זה היזכיר לי הארי פוטר... ברגע שהזגירו את :שינוי צבע השער ועיניים "metamorphmagus"מוסג זה הגדיר אנשים שיכלו לשנות את צבע שערם ועיניים בספר ה 5 של הארי פוטר לדעתי אי אפשר לשנות את צבע עינייך אלה רק עם אדשות ציבוניות.

Anoya

New member
יש לי

אממ יש סוג של אשליה, אני מכירה דרך לשנות צבע עיניים. את צריכה המון ריכוז בשביל זה. לי זה עבד. לא הצלחתי לראות מעבר לעצמי. את צריכה לדמיין את עצמך צובעת לאט לאט כל פיסה קטנה בעיין שלך בצבע שאת רוצה, ממש לראות. ואז (זה אמור לקחת כמה דקות) למיין קרן אור בולטת יוצאת בין העיניים שלך מחדירה עליך אור, ומפעילה את הצבע. צריך המון ריכוז.

PunK8ChicK

New member
כמה שאלות..

כשמדמיינים צריך לעצום את העיניים?! אאה...ואיזה צבע היה לך ואיזה עכשיו? (עם זה עדיין נשאר..) לכמה זמן בערך??

למעלה