ביולוגיה

גלגולי אנרגיה!

למישהו יש סיכום על הנושא זה.. ביחדה ה-3 אני עושה מיקרואורגניזמים וגלגולי אנרגיה. המיקוד מבלבל אני כבר לא יודעת מה ירד =|

ReuT C

New member
שאלה דחופה

במערכת הלימפה ומערכת העצבים מה צריך ללמוד? המורה שלנו משנה שעברה חפרה לכ כך הרבה ואי אפשר לדעת מה ללמוד! מיש שיכול הלגיד בדיוק מה צריך זה יהיה נחמד (המיקוד כל כך לא מובן)

orthemagniv

New member
לדעתי

לא צריך. מערכת העצבים קשורה לפרק של הומאוסטזיס, מרכזי הנשימה, תרמורצפטורים וכו'. מערכת הלימפה סומנה במיקוד כנושא שצריך לדעת באופן כללי ביותר, אבל לדעתי אפשר לאל התייחס אליו בכלל.

ReuT C

New member
אממ

מערכת העצבים קשורה לפרק של הומאוסטזיס, מרכזי הנשימה, תרמורצפטורים וכו'. לא הבנתי את המשפט הזה...

orthemagniv

New member
תגובה

מערכת העצבים נכנסת טיפה בפרק של ההומואוסטזיס. בכל מנגנון ויסות בגוף יש קשר למוח, לחיישנים וכו'. מעבר לזה על מבנה מערתכ העצבים עצמו לא צריך לדעת.

ReuT C

New member
אוקיי

אבל כנושא בפני עצמו אין טעם ללמוד, על כל הבלוטות ההיפופויזה,מח עצם, מח מארך? ושוב תודה

tink and pink

New member
שאלה אמריקאית../images/Emo35.gif

אדם ספורטאי בהשוואה לאדם שאינו בעל כושר גופני: א. יתעייף מהר יותר כי נפח הפעימה שלו גדול יותר. ב. בזמן פעילות גופנית, מספר פעימות הלב שלו בדקה יהיה נמוך יותר. ג. תפוקת הלב תהיה שווה אצל שניהם. ד. תשובות 2,3 נכונות.

ב'. ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

מספר פעימות נמוך יותר, אבל נפח הפעימה יהיה גדול יותר!

snier1991

New member
שאלה

מדוע אנזים במערכת העיכול לא יכול ללחלק אחר של מערכת העיכול ולפעול שם? א)בגלל שלכל אנזים מתאים סובסטרט אחר ב)בגלל הPH ג)בגלל הטמפרוטרה היה גם ד שהיה לא הגיוני אז אני אחסוך אותו מכם(מה גם שאני לא זוכר מה הוא היה)

מיטוזה

New member
כמובן שזו תשובה ב'

החומציות תשרוף לך את כל הגוף אם זה יעבור למקום אחר במערכת העיכול

Mr Fender17

New member
יש ביטוי גנים בתאים פרוקריוטים ואאוקריוטים?!

לא ראיתי שזה צויין בשום מקום..... אני למדתי את זה למגן אבל אין לי מושג אם יש את זה או אין את זה בחומר... מישהו יכול להגיד לי ?

למעלה