ביולוגיה

tttttttttt1

New member
לעוד מישהו במקרה יש פה

סיכומים טובים [ואם יש - לפי המיקוד גם] של פרקי הבחירה - רביה [לפי מיקוד קיץ 2007] זה מאוד יעזור, תודה

svai

New member
תריסריון או מעי דק?

ראיתי שאלה אמריקאית כזאת, צריכים לבחור אחד מביניהם..

fakoo

New member
בתריסריון....

בעיקר עיכול שומנים.... האמת שגם בפה קיים עיכול כימי... אנזימים ברוק המפרקים רב סוכרים ודו סוכרים לגלוקוז

svai

New member
ועוד מס' אמריקאיות:

מה תפקידם של החושים טעם וריח? א. אזהרה מרעלים ב. הנאה ג. אזהרה מחומרים מקולקלים ד. קליטת מידע על איכות המזון 38. מהי הסיבה לריח רע מהפה? א. דלקות חניכיים ב. נזלת ג. עששת ד. כל הנ"ל 42. כיב קיבה הוא: א. מחסור באנרגיה לפעילות הקיבה ב. כינוי לתריסריון ג. פצע בדופן הקיבה ד. כינוי לתקלות שונות בתפקוד הקיבה. 49. חיידק החולירע פוגע ב: א. משאבות הכלור במעי הגס ב. תאי דם לבנים ג. תאי דם אדומים ד. חיידקים מועילים במעי הגס אני לא יודעת אפילו אם כל זה בחומר הלימוד אבל שיהיהP:

LLL23

New member
כמה שאלות..

אני עושה רק יחידה אחת ביולוגיה, על מנת לקבל את התעודה הטכנולוגית יש למישהו מושג איפה אני יכולה להשיג בגרויות משנים קודמות של יחידה אחת ביולוגיה? חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי... וגם איך בעיקרון מומלץ להתכונן לזה? חח ואם כבר..אז באיזה שעה הבגרות הזאת? תודה מראש=)

LLL23

New member
כן אבל שם ממש שאלונים..

וגם שניסיתי לחפש באתר של משרד החינוך, בשאלוני בגרות משנים קודמות -זה לא נותן לי.. מס' השאלון: 43103

liorhikri1991

New member
גם אני עושה 1 יח"ל ביום חמישי...

וסה"כ את רושמת "מפמ"ר ביולוגיה" נכנסת לדדף הראשון,לוחצת על מבחנים-עיוני-נבחני יחידה אחת ואת מבחני בגרות תשס"ה ותשס"ו

מיטוזה

New member
כיב קיבה = אולקוס

משמע פצע בדופן הקיבה ואמ, בקשר לחיידקי החולירע: תשובה ד' ישר ירדה (זה ממש לא עוזר!) אני חושבת שזו תשובה ב', כי זו מחלה...

liorhikri1991

New member
אני...

הקודם זה היה בתריסריון מה תפקידם של החושים טעם וריח? א. אזהרה מרעלים ב. הנאה ג. אזהרה מחומרים מקולקלים ד. קליטת מידע על איכות המזון-
כמעט בטוח שזה... 38. מהי הסיבה לריח רע מהפה? א. דלקות חניכיים
ב. נזלת ג. עששת ד. כל הנ"ל 42. כיב קיבה הוא: א. מחסור באנרגיה לפעילות הקיבה ב. כינוי לתריסריון ג. פצע בדופן הקיבה-
,נקרא גם אולקוס ד. כינוי לתקלות שונות בתפקוד הקיבה. 49. חיידק החולירע פוגע ב: א. משאבות הכלור במעי הגס ב. תאי דם לבנים ג. תאי דם אדומים ד. חיידקים מועילים במעי הגס-לפי דעתי בזה,אבל לא בטוח כלל

למעלה