נסיון להסביר
(אגב, היה בפקולטה הסבר על הבידינג, בדיוק כדי לא להסתבך) אתה מקבל 10 נקודות, אבל אין ל-10 משמעות אמיתית - אתה חייב להקצות 5 לבחירת מסלול ו-5 למטא משפטי. כיצד הדירוג מתבצע? בכל מסך אתה מסמן V על האופציות שמעניינות אותך. הסדר בו אתה מסמן את ה-Vים הוא סדר העדיפות שלך - מה שסימנת ראשון הוא עדיפות ראשונה, וכו' (תוכל לראות את זה במסך הסופי). בחירת מסלול - למעשה אתה לא בוחר את המסלול אלא את קבוצת התרגול והיא קובעת לך את המסלול. 02 ו-03 הן קבוצות תרגול של א1, 12 ו-13 הן קבוצות תרגול של א2. הן נבדלות ביניהן בשעת התרגול של דיני עונשין (השעות המדויקות מופיעות במערכת - האותיות האחרונות במספר של התרגול מסמנות את מספר הקבוצה). בחירת מטא משפטי - בהנחה ואתה לומד משפטים בלבד, אתה חייב לבחור מטא משפטי בשנה א'. אם סימנת את קורס X בעדיפות ראשונה ולא סימנת אף עדיפות אחרת אז יש לך בעיה כי אין לך קורס מטא משפטי - ולכן ההמלצה היתה לסמן אפילו את כולם מעדיפות ראשונה ועד חמישית - כדי שלא תיתקע בלי מטא משפטי. אחרי שחפרתי שנתיים ההמלצה שלי אליך היא להרים טלפון לשוש המזכירה, שתרשום אותך למטא משפטי על בסיס מקום פנוי. *סליחה אם יש כאן אי דיוקים זה כל מה שאני הבנתי מההדרכה של הבידינג ואשמח אם תתקנו אותי*