בידינג-שנה א

• פותח הנושא arnn
  • פורסם בתאריך

arnn

New member
בידינג-שנה א

הסתבכתי, האם כל מה שאני צריך לעשות זה לבחור קבוצה וקורס מטא משפטי אחד? אני פשוט לא מגיע למצב שאני רואה קורסים (חוזים, נזיקין....). האם המשמעות היא שברגע שנבחרתי לקבוצה אני חייב לעשות את כל הקורסים של אותה קבוצה? אין לי בחירה ברמת הקורס? תודה

Forest Girl

New member
הבנת נכון ../images/Emo13.gif

את בוחרת קבוצה וקורס מטא. את לא אמורה לראות קורסים, כל קורסי החובה של שנה א' באים ב"חבילה" אחת, ואת חייבת לעשות את כל הקורסים של הקבוצה שבחרת.

arnn

New member
תודה רבה- שאלה נוספת ברשותך

היי, אני מקווה שאצליח להסביר, נתתי חמש נקודות לקבוצה מסויימת(א-2) מהסיבה שכל פעם שהקלדתי סכום נמוך מחמש קפצה לי הערה שזה בלתי אפשרי, לאחר מכן שרציתי לנקד קבוצה אחרת המערכת המליצה לי לא לעשות את זה (כמובן שהקשבתי לה) ואז נותרו לי חמש נקודות שנתתי לקורס מטא משפטי (משפט וכלכלה). בסופו של דבר לא קיבלתי את המטא משפטי, שתי שאלות: 1. האם הייתי חייב לתת למטא 5 נקודות? או שעשיתי טעות 2. מה זה אומר שאני לא יעשה מטא או שהמערכת תשבץ אותי לקורס אחר לפי בחירתה? תודה רבה.

נסיון להסביר

(אגב, היה בפקולטה הסבר על הבידינג, בדיוק כדי לא להסתבך) אתה מקבל 10 נקודות, אבל אין ל-10 משמעות אמיתית - אתה חייב להקצות 5 לבחירת מסלול ו-5 למטא משפטי. כיצד הדירוג מתבצע? בכל מסך אתה מסמן V על האופציות שמעניינות אותך. הסדר בו אתה מסמן את ה-Vים הוא סדר העדיפות שלך - מה שסימנת ראשון הוא עדיפות ראשונה, וכו' (תוכל לראות את זה במסך הסופי). בחירת מסלול - למעשה אתה לא בוחר את המסלול אלא את קבוצת התרגול והיא קובעת לך את המסלול. 02 ו-03 הן קבוצות תרגול של א1, 12 ו-13 הן קבוצות תרגול של א2. הן נבדלות ביניהן בשעת התרגול של דיני עונשין (השעות המדויקות מופיעות במערכת - האותיות האחרונות במספר של התרגול מסמנות את מספר הקבוצה). בחירת מטא משפטי - בהנחה ואתה לומד משפטים בלבד, אתה חייב לבחור מטא משפטי בשנה א'. אם סימנת את קורס X בעדיפות ראשונה ולא סימנת אף עדיפות אחרת אז יש לך בעיה כי אין לך קורס מטא משפטי - ולכן ההמלצה היתה לסמן אפילו את כולם מעדיפות ראשונה ועד חמישית - כדי שלא תיתקע בלי מטא משפטי. אחרי שחפרתי שנתיים ההמלצה שלי אליך היא להרים טלפון לשוש המזכירה, שתרשום אותך למטא משפטי על בסיס מקום פנוי. *סליחה אם יש כאן אי דיוקים זה כל מה שאני הבנתי מההדרכה של הבידינג ואשמח אם תתקנו אותי*

arnn

New member
תודה על ההסבר והעצות

פניתי לשוש (גברת נחמדה מאוד) ומסתבר שיש בידינג נוסף במהלך אוקטובר, אנסה שם ואם לא אצליח אגיש בקשה בכתב

Forest Girl

New member
הבעיה היא שמקצה ג הוא אחרי פתיחת שנת הלימודים

מה שאומר שתפסיד שיעור או שניים. הייתי במקומך בוחרת קורס והולכת אליו אע"פ שאתה לא רשום עדיין, כי אני באופן אישי שונאת להפסיד שיעורים, בייחוד אם זה שיעורים ראשונים. בהצלחה בכל אופן

אז מה יגיד מי שצריך ללכת למסלול אחר?

בחיי, חיסלו אותי.
|תסכול|

Forest Girl

New member
לך ישר למסלול השני.

זה מה שאני הייתי עושה לפחות. אף אחד לא בודק נוכחות, ואף אחד לא יגיד לך לצאת כי זה לא המסלול שלך. ומשתתפת בצערך, בידינג זה באמת מבאס

זו הייתה הכוונה שלי בהודעה

הסתננות למסלול שלם... 3 שנים בביורוקרטיה הצה"לית חישלו אותי בדיוק לרגע הזה (אפשר להתייחס לזה כאימון ממושך?) - כך שלא אשבר!!! (אני מקווה..)

למעלה