אין כאן טענה כנגד ביגוד ספציפי זה או אחר רק
הערה באופן כללי המסתמכת על נסיוני העשיר ואינה מכוונת כלפי אף משווק ספציפי,אני מדבר מנסיון{את הביגוד של שרון לא ניסיתי ולכן כבודו במקומו} ולכן לצערי עפ נסיוני טרם פגשתי מוצר זול משמעותית שיתפקד כמו מוצר יעודי ואיכותי וזה כולל גם מוצרים שאינם לסקי.
לדוגמא -יש לנו בחנות ארגז "גרביים" כאלה שעולות 2 ב100 מסוגים שונים שנוסו בתנאי אמת והועברו כלאחר כבוד למחלקת מדידות נעליים כי לזה הן מצוינות.
גם פער המחירים לא תמיד גדול בין "סתם" חולצה תרמית לחולצה תרמית יעודית לסקי/סנובורד ממותגת ולעיתים אפילו הפוך.
כן -הם יהיו "בסדר" יתפקדו "טוב מספיק" ולי כגולש זה לא מספיק, לא אחרי שחוויתי טוב יותר ,אבל כבעל חנות אני מתקשה להמליץ ובטח למכור ללקוחותי על מוצרים שאני לא בדקתי או בדקתי ולא הייתי מרוצה.
אני גולש על מה שאני מוכר-ומוכר את מה שאני גולש,לא משנה אם זה גרב או קסדה או מעיל,לדוגמא כמעט כל הבורדים והבינדינגז המשווקים בחנות ניבחנו ע"י אישית או על ידי נבחרת החנות וניבחרו אחד אחד, מוצר ששווק והפידבק עליו מלקוחות לא היה מצויין לא ישווק בשנה הבאה.
בכל מקרה מיותר להשוות את האופי של אוף פיסט לאחרים מכיוון שאוף פיסט מתמקדת רק ביצרנים יעודיים לענף ,שבאים מתוך הענף וזה כל מה שהן מייצרים.
ורק להשוואה-חולצה של רום עולה בניו-יורק לפני מס 60$ שהם 240 שח ובאוף פיסט 260 שח {לא כולל הנחת מועדון] אז ככה זה עולה,וגם ככה זה מרגיש-"אמריקה".