ביגדי הריון????

דפנה מי

New member
אני ממש לא צוחקת עליך....

אני נורא שונאת לקנות בגדים מכיוון שאני רחבה וגדולה - גובה 1.71מ' וכעת שוקלת כ 80 ק"ג (ואני בחודש שישי). לפני ההריון לבשתי מכנסיים מידה 44 ותארי לך שבאוברול זה M......

מירי,

New member
אני צריכה להתחיל לשים סמיילים!

זה בסדר.... טוב , אז עכשיו בכלל הנתונים שנתת נישמעים לא רעים בכלל - כי גם אני במידות שלך.... (בערך) רק שאני בתחילת רביעי... רק בשביל זה שיהיה כתוב שאני מידה M זה שווה! ומאיפה כתבת שקנית במחירים ההם?

דפנה מי

New member
אלו המחירים כעת, כי הם מחסלים

את מכירת בגדי ההריון ומוכרים עד הסוף - במחירים שבין 40 ל 80 ש"ח.

דפנה מי

New member
בשילב בר"ג - תראו גם מה פיצלה כתבה

אני הלכתי על האוברולים וטייצים קצרים (שניים) ויצאתי מאושרת מאוד וגם מאוד מוחמאת מהסביבה (וזה גם נדיר במיוחד במצב שלנו) בסה"כ ה"נזק" היה 130 ש"ח

ornaok

New member
בשילב ר"ג נשארו רק העודפים

של בגדי ההריון. זו כבר עונה שניה שלא מביאים בגדי הריון, מנסים לחסל את המחלקה.

פיצהלה

New member
הייתי בשילב בר"ג

אז קודם כל, אם את אישה שבבסיס במידות רגילות (בואי נגיד מידה 40 פלוס ) אז תוכלי למצוא שם מכנסיים סבירים. אם את כמוני (46 לפני הריון....)חבל לך על הזמן. בקושי רב הצלחתי להידחס שם לאיזה זוג מסכן שבטוח יהיה צפוץ עלי כבר בעוד חודש (ואני בשלישי...). ובלי קשר למדיות, חוץ ממכנסיים נטרליים בשחור או חקי, יש שם את מקבץ הבגדים המכוער ביותר שראיתי. אה, כן חוץ מאולי - אוורולים קצרים די מגניבים (שנראו עלי זוועה) אבל על גוף אחר אולי יהיו יפים. בקיצור, אם זה קרוב לך - תנסי. אם את רחוקה - לא הייתי מתאמצת.

kby

New member
מירי- הייתי הפרה הכי ענקית שראית

בהריון הקודם (תכף מחפשת תמונה בשבילך) וביום שחזרתי הביתה מבית החולים עם תומר נכנסתי חזרה למכנסים שלי מלפני ההריון... זו לא רק שאלה של מבנה גוף, אלא גם של כמה עלית בהריון... לי אישית כל החשקים המטורפים היו לירקות ומזון בריאות, שבאופן סדיר לא נכנסים לגוף שלי, כך שההריון היה ממש דיאטת בריאות עבורי...

מירי,

New member
חחחחחחחחח

בהריון השני לבשתי אותם בגדים , אומנם עליתי 13 ק"ג (לפי הספר- נכון?) אבל המישקל הסופי היה 120 ק"ג.... בהריון הראשון? עליתי בסה"כ משהו כמו 40 קילו....

kby

New member
הנה תמונה גועלית...

לא מאמינה שאני שמה אותה פה... רק בשבילך... זה 40 שעות לפני הלידה... מה שנקרא "רגע לפני פיצוץ" ואני מנופחת כמו שלא הייתי בחיים... חולצה של רמי לי- שווה כל שקל!

זה בהריון של תומר נכון?

מה לעשות ככה זה נראה בסוף, אם אני ימצא איפה לסרוק אני יצרף תמונה שלי בשבוע 39 בהריון של עוז!כנ"ל עם חולצה של רמי לי ומכנס דגמ"ח של רמי לי שלבשתי עד הסוף!

kby

New member
אכן

כרגע עוד לא רואים כלום (למרות שעברתי כבר למצב אכילת שוקולד מוגבר...)

בהריון ראשון קניתי כמה סטים...

2 מכנסיים, אוברול אחד ושמלה אחד ו3-4 חולצות להחלפה. וגם חברות התנדבו והביאו לי כמה בגדים שהתאימו. בהריון הנוכחי אני צריכה שוב לקנות כי הריון ראשון היה בחורף ועכשיו אני בחודש שביעי ושיא הקיץ כבר ויש לי עוד 3 חודשים. בקיצור בדיוק חשבתי מחר ללכת לעשות קצת קניות . אני ממליצה לקנות כמה פריטים שימושים נגיד מכנס 1 שחור , עוד מכנס ספורט כזה ליום יום (דגמ"ח או גינס או אולי אוברול) וכמה חולצות להחלפה. זה תקופה שכולם עוברים ולא צריך לדפוק הופעות מה לעשות יראו אותך באותו בגד כמה וכמה פעמים...

מירי,

New member
מבחינתי שייראו אותי באותו בגד תמיד.

אבל הכל כל כך יקקקקקקקקקקר (וצריך גם ללכת לחנות ולמדוד - וזה כ"כ קשששששששששששה- נכון שאני לא מפונקת חחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה