ביגדי הריון????

מירי,

New member
ביגדי הריון????

קצת היסטוריה - לפני שנתיים שלוש ירדתי 60 ק"ג (לא לקנא , תחשבו על זה שהיה לי מאיפה להוריד אותם ולא עשיתי את זה בקוחות עצמי.) מה שגרר החלפת כל מערכת הבגדים! את אלה הגדולים מסרתי או זרקתי , נישארו לי רק כמה בודדים ממידת אמצע! עכשיו אני בשבוע 17 וכמעט אין לי מה ללבוש! ללכת לקנות הכל נשמע לי נורא - גם כי אני שונאת לקנות בגדים , גם כי זה חור נורא בתקציב , גם כי בקצב שלי כל מה שאקנה בקרוב יהיה קטן עלי... מה אתן עשיתן?

בולי27

New member
קחי מחברות....

ותקני כמה פריטים בסיסיים בלבד "שצומחים" עם הבטן. וגם תשתמשי בבגדים הרחבים שלך (תמיד יש כמה דברים "זרוקים" בארון שיש בהם מקום לגדול)

מירי,

New member
חברות?

קיבלתי מגיסתי את המיכנסיים שהיא לבשה בתשיעי- אני לובשת אותם היום! כל החברות האחרות שלי או שבכלל לא היו בהריון שזה היה מזממממממממממממממן.... תביני כשיורדים ממידה 50+ למידה 40 לא מחזיקים כמעט בגדים זרוקים- אני הלכתי בשנה האחרונה כמעט רק צמוד! וכל אלה שעוד הישארתי עוד מעט גם הם יהיהו קטנים

2765

New member
מתאים לי בקניון עודפים

בהרצליה באיזור "מדינת היהודים"- הוא נקרא קניון OUTLET עודפים- רוב הפריטים שם הם 30-40-50 שקל של עונות קודמות וסוג ב'. חבל על הזמן, עם תקציב של נמוך מאוד את יכולה לצאת עם כמה פריטים יפים לחודשיים שלושה. אם תרצי יותר פרטים אשמח לתת.

נעמולה

New member
קניתי פריטים בודדים חדשים

מכנסי הריון בלבן ושחור, כי בשבוע 17 גיליתי שהכפתור במכנסיים הרגילים שלי ישאיר סימן על קטנצ'יק אם אני לא אקנה מכנסי הריון...קניתי 5 חולצות טריקו צבעוניות גדולות יותר ועוד 3 חולצות יפות יותר, ואני מקווה למשוך עם מה שיש כמה שיותר, במיוחד לאור העובדה שאני לא ממש אוהבת את בגדי ההריון

אביבית1

New member
האמת שלעבודה אני הולכת

חולצות של הבעל, יש עוד 2 חולצות שקניתי, ובשבוע 16 קניתי 4 זוגות מכנסיים, וקיבלתי עוד 2 מגיסתי.

tulilit

New member
|OFF| הי נעמולה,

יש לי בעיה עם תיבת המסרים, ואני לא יכולה לפתוח או לשלוח מסר. איכפת לך לכתוב לי כאן את כתובת המייל שלך, ואשלח לך את מספר הטלפון שלי? (הכתובת מייל שלי מכילה את שמי הפרטי)

Nuni10

New member
פריטים בסיסים

הכי חשוב זה מכנסיים נוחות - אז קני לך 2 זוגות בסיסיים (שחור וגינס למשל) ולעניין החולצות - אם את יכולה להרשות לעצמך ללכת עם טי שירט - סבבה, אם לא (אני למשל חייבת להיות לבושה טיפ טופ לעבודה) אז העניין קצת יותר מסובך. לפעמים יש מציאות - אני מצאתי בלורד קיטש עודפים חולצות כותנה מכופתרות שאמורות להיות לנשים "רגילות" אבל אני יכולה להכפיל בהן את הגודל שלי בלי בעייה. חצאיות, אם את אוהבת, אפשר לקנות בחנויות זולות וללבוש מתחת לבטן או מעל הבטן (בטח בשבוע 17). ב ה צ ל ח ה

מירי,

New member
כשאני אכפיל את הגודל שלי... ../images/Emo6.gif

הראו כאן תמונות של בטן מחודש תשיעי? ככה הבטן שלי ניראית

tovim

New member
אני בהריון שלישי

ולצערי עובדת אצלי הבדיחה שבהריון הראשון כל כך מתלהבים שכמה שיותר מהר עוברים מבגדים רגילים לבגדי הריון, בהריון השני הבטן שלא ירדה מהראשון עוד מפדחת ולכן מושכים עד כמה שניתן את הבגדים הרגילים ובהריון השלישי הבגדים הרגילים הם בגדי הריון... וברצינות, אני באמת שאלתי המון מגיסתי, משכנות, חברות וכל מי שהסכימה לתת. למזלי אין לי בעיה של הריוניות מסביבי(כל השכונה בערך) כך שהמגוון יפה. לאירועים זו קצת יותר בעיה אבל כאמור כיון שזו כבר פעם שלישית יש לי גרדרובה בכל מיני מידות. שווה לקפוץ לבאזארים שם אפשר למצוא דברים זולים כי במילא לא תרצי ללכת עם בגדי הריון כשהכל יהיה מאחוריך (אם כי יש לזכור שזה לא יקרה תוך דקה מהלידה שתחזרי לגזרה הישנה...)

מירי,

New member
גם אצלי זו פעם שלישית

אבל אצלי בפעמים הראשונות ביגדי הריון היו הגדים הרגילים :) חיפשתי חיפשתי ולא ממש מצאתי בגדים זולים (זו כנראה הבעיה כשגרי בפריפריה)

בהריון של שרון נסעתי לשוק רמלה-לוד

וקניתי בגדים מקסימים, שרוול לבן עם תחרה שליווה אותי מחמישי עד הסוף וגם אחר כך מעט, וחולצה לבנה שנראית הריונית ושקופה כך שראו את הבטן ויחסית זול, אז שווה גם לנסוע לשוק. אך מה? עוד בשנה שעברה חשבתי שאין שום מצב שבעולם לעוד ילד ונתתי הכככלללללל, בגדי תינוק בגדי ילדים, צעצועים, ובגדי הריון ועל כן צריך להתחיל מחדש אבל זה כייף

גם בהריון של הגדולה לא נזקקתי לבגדי

הריון ואני שמחה על כך שגם בהריון הזה אני לא נזקקת לבגדי הריון. החודשים הראשונים של ההריון עברו עלי עם הבגדים הרגילים שלי ורק ממש לאחרונה יצאה לה הבטן. הפיתרון - קניתי כמה זוגות מכנסיים בשתיים או שלוש מידות גדולות יותר, מכנסיים עם גומי שלא לוחץ (ויש לי בבית גם שרוואלים שמאוד נוחים לי בקיץ). מבחינת חולצות אין לי בעיה, תמיד אני קונה חולצות טריקו לא צמודות על הגוף אלא קצת משוחררות. הבגד "המיוחד" היחיד שקניתי עד עכשיו הוא מכנסיים קצת יותר גדולות (לבר מצווה של בן אחי), ואותם אני אמסור לתופרת לתיקון לאחר הלידה.

מירי,

New member
אני גם יודעת להיות אלימה!

אני מקנאה בכל אלה שההריון שלהן בגודל אנושי , ובטח חודש אחרי את כבר במיכנסיים הרגילים שלך?

מירי,

New member
מילא הקינאה ברזות בימים נורמאלים

אבל כשנאי בהריון - אני בין בכי לאלימות כל הזמן... (סתתתתתתתם לא צריך לקחת אותי ברצינות , אני פשוט מקנאה)

בהריון של הגדולה קינאתי מאוד באלה

שקנו בגדי הריון עד שראיתי כמה עולים בגדי הריון. וחבל על הדמעות ... שמרי את האנרגיות לדברים חשובים יותר מבגדים.

מירי,

New member
יש לי מספיק מאלה....

לא ידעתי שהן יכולות לרדת כ"כ בקלות , לפעמים כשאני נירגעת אני לא מבינה בכלל למה בכיתי... טוב... עוד חצי שנה זה יעבור....

מירי, אם את מוצאת מה ללבוש,

גם אני רוצה! כרגע יש לי שני מכנסיים מההריון הקודם, כאלה עם בד בחזית שמוחזק בגומי מתרחב, שמתאימים לחודש ינואר, אבל לא ליולי-אוגוסט. פשוט חם בהם אימים. אני צריכה שרוואלים או משהו אורירי ומצידי אפילו קצר - במידות גדולות במיוחד. ובמחיר סביר. במתאים לי יקר מדי. אולי מישהי יודעת אם בשילב בר"ג יש גדלים גדולים גם להריוניות?

דפנה מי

New member
יש אוברולים קצרים מאוד נחמדים

אני קניתי השבוע מידה M וזה גדול עליי ויש להם גם XL (וב 50 ש"ח)

למעלה