ביגדי הריון????

לפי דעתי לכי לרמי לי

כמו שאמרו לך אם תקני 2 מכנסיים (במקרה שלי קניתי שתי חצאיות) אז יעלה כמה שיעלה, אבל אני הולכת עדיין עם אותן שתי חצאיות מחודש חמישי עד עכשיו (חודש שמיני) וממה שנראה לי עכשיו זה יחזיק מעמד עד הסוף , אז להשקיע קצת כסף (300 ש"ח לשני מכנסיים בערך) אבל להיות שקטים כל ההריון - לפי דעתי זה שווה את זה. בהריון הקודם שלי עליתי כ 30 ק"ג (למי שעוד לא יודעת
) , ולכן כל הזמן הלכתי עם בגדי שק. לפני ההריון הזה ירדתי כמעט הכל במשך שנה(נשארו לי עוד 6 ק"ג בערך), ולכן בתחילת ההריון החלטתי שאני לא עולה את הכל בחזרה , בשום פנים ואופן. חלק מזה זה הבגדים. כמובן שהייתי צריכה לקנות הכל מהתחלה (למרות ששמרתי את הבגדים, הם עדיין בארון). אבל קניתי בגדים צמודים וחתיכיים (טוב,נו , עד כמה שאפשר) גם כדי להרגיש טוב עם איך שאני נראית עכשיו לעומת ההריון הפרתי הקודם שלי, וגם כדי לדרבן את עצמי לא לעלות (מה שהוכיח את עצמו , זה וההמשך שלי בשומרי משקל). אז אני ממליצה לך כן להשקיע בקניית בגדים, לא המון, אבל מס' מצומצם של בגדים בסיסיים שאיתו תוכלי להמשיך את רוב ההריון או אפילו כולו, ולהיות שקטה ולא לחוצה כל הזמן - "אין לי בגדים , אין לי מה ללבוש". בכל מקרה, בהצלחה מאוד מאוד (אני מאוד מזדהה)

smagi

New member
מירי יש סניף של רמי לי בירכא

שזה 10 דקות מאיתנו בתוך החנות MY BABY

smagi

New member
מירי יש גם בביג ברגבה את החנות

"לילית" ויש שם בגדים מדהימים למידות גדולה ולהריון.

ornaok

New member
בלילית קניתי מכנס שחור ב100 ש"ח

שאחרי כביסה אחת הברכיים שלו "נזלו" למטה. אני הולכת איתו רק לעבודה בחנות, והוא ממש מאכזב!

cookie1

New member
../images/Emo45.gif נכון מאד ושווה גם ללכת לראות

את החנות כי היא זולה מאד, והשרות אדיב ביותר.

מירי מה עם כרמיאל? אני קניתי

במתאים לי מכנסיים יפות בסביבות ה-130 שח למכנס, ושמעת על נירלון? קניתי משם כמה טייצים נחמדים בלי גומי ב-20 ש"ח כל אחד.

מירי,

New member
איפה זה נירלון?

מתאים לי יש גם בנהריה, מכירה אותם מהתקופה הענקית שלי - הסחורה שלהם מאוד יקרה וגרועה!

למה? קניתי ג'ינס מקסים כבר עבר מלא

כביסות, לא חשוב בכל מקרה ניר לון זה מול דלתא, אם תרצי נלך ביחד ובדיוק כתבתי על כך שבהריון הקודם מצאתי בגדים מדהימים ויפים בשוק רמלה-לוד שווה לבדוק גם שם.

ornaok

New member
בקר לרמי לי...

לא כל כך אוהבת למדוד אצלהם. אני בקושי מוצאת שם מה לקנות, הם מייצרים בגדי הריון לבחורות רזות, שרק גדלה להם הבטן. אני בימים רגילים בסביבות מידה 42, ובחודש שלישי רק מידה 46 שלהם עלתה עלי! והכל אצלהם צמוד ומבליט, בעוד אני אוהבת רחב...

אילת25

New member
../images/Emo26.gifמוסיפה שאלת בגדים../images/Emo36.gif

איפה אפשר למצוא בתל אביב בגדי הריון באמת יפים ולא סתם יומיומיים? בעצם אני מחפשת בגדי הריון אופנתיים (אם יש כאלו
) לא בגדים של נשים בהריון, רק במידה של הריון, לא משנה המחיר.

בכל חנות מעצבים

אני מצאתי בגד לחתונה ב"שקוף" (או "פשוט"?) בעזריאלי. אני עכשיו חודש שמיני והשמלה עולה עלי , זוהי שמלה מבד נמתח (עם כי קניתי לפני חודש ולחתונה היום אני אלך עם השמלה פעם אחרונה לפני הלידה). וחוץ מזה אני מוגבלת בבגדים צנועים, אבל ככה יש להם מבחר גדול של בגדים מדהימים (לפי דעתי) ובכל מיני מידות (בדיוק כשמדדתי ראיתי אישה מאוד גדולה מודדת בגדים יפים). אבל נראה לי שבכל חנות מעצבים בכל מקום בארץ יהיו בגדים מתאימים להריוניות (לא בגדי הריון בהגדרה, אבל בדים נמתחים) אבל קחי בחשבון את המחירים... בהצלחה.

אילת פ

New member
שתי חנויות מדהימות

1. MotherLand ברחוב בזל בת"א (ממש ליד קפה בזל) 2. Maternity Style ברחוב דיזנגוף 290 בת"א. שתי החנויות מדהימות אבל יקרות בטירוף. קניתי בשתי החנויות כמה דברים מוצלחים ביותר.

lulyK

New member
מצטרפת להמלצה על מטרנטי סטייל

ומוסיפה שתמיד יש שם גם קולקציה שנמכרת במחירי סופעונה (או מה שהם קוראים לו סוף עונה - 250 ש"ח למכנסיים במקום 500....). א-ב-ל - הדברים מדהימים ואיכותיים, וקניתי שם 3 זוגות מכנסיים שחרשתי עליהם רוב ההריון(לחודש תשיעי הם כבר לא ממש התאימו), ועכשיו אני עוד אתם, כי הם ממש לא נראים בגדי הריון (את יכולה לראות בגלריה, בתמונה שלי משבוע 28 אני "מדגמנת" ג'ינס 3/4 שלהם)

ואני דווקא

לא מצאתי כלום בחנות השניה שציינת , היה מבחר קטן, ומצאתי משהו שהיה יכול להתאים לי בדיוק לעוד יומיים וחצי. אבל אולי זה בגלל שאני מחפשת חצאיות ושמלות עם שרוולים , אבל אפילו בגדי בסיס , כמו שמלה שאפשר לשים משהו מתחת או חצאית הריון ארוכה (לא רק לדתיות), לא היה. לפי דעתי אין טעם לסוע לשם במיוחד, למי שזה בכיון שלה שתכנס (ובאמת המחירים בשמיים).

דפנה מי

New member
יש גם את רמי-לי ויש להם חנות בב"ב

עם בגדים כנראה יותר צנועים - לפי הפרסומת שלהם. אישית לא ניסיתי. גיסתי קונה הרבה ברמי-לי ברח' יפו בת"א

shlomits

New member
רמי לי בבני ברק ../images/Emo18.gif

זה נכון שהבגדים שם יותר צנועים מאשר בשאר הרשת אבל הבעיה היא שהם גם יותר בסגנון בני ברק מאשר בשאר הרשת, מה שאומר בדים כבדים וממש לא קיציים, ושרוולים ארוכים. אני דווקא מצאתי כמה דברים בחנות שלהם בקניון איילון - יש להם חולצות וי מבד מאד קליל וקיצי,הוי לא עמוק מידי (לפחות לטעמי) ועם שרוול עד המרפק, וקניתי שם גם חצאית ארוכה וקלילה שאני מקווה שתחזיק לי עד הסוף...

למעלה