ביגדי הריון????

ממש הריון הקולקציה שלהם - פחחחח...

לקחו חוטים, תחבו להן כרית קטנה ואסתטית באזור הבטנון, וצילמו מרחוק... סליחה, אנחנו נראות בהריון כמו קרן ומירי - נעים להכיר. אין לי תמונה או סורק, אבל נראה דומה למדיי.

היום ראיתי אישה נערה, תמירה

לבושה בשמלה מקסימה, נראה לי מקסטרו ובטן הריונית מקסימה - יש לי חולשה להריוניות וגם לניר

kby

New member
שמלות הריון... איך נדפקתי הפעם...

הואיל ואני מניקה את תומר אין מצב לשמלות... אפילו בהריון...

kby

New member
3 שיטות ליישום:

א. לוקחים חולצות יפות של הבעל. ב. קונים בבזארים הכי זולים (כאלה של הכל ב- 29) כמה שרוואלים עם גומי! רב שימושי וזול ולא כואב לזרוק לזבל בסוף. ג. קונים לאט לאט כמה בגדי הריון טובים ויקרים, למתי שצריך דברים נורמאליים יותר. אותם שומרים להריון הבא!!! ולא קונים סתם גדול אלא בגד הריון כזה שמתרחב, בחנות איכותית ויקרה, כך שבאמת ישמש עד הסוף (שילב או חנויות שמתמחות בבגדי הריון, או מתאים לי)

מירי,

New member
הריון הבא?

לא ניראה לי שיש לי סיכוי... שנה לקח לי לשכנע אותו , ואם הוא גם ייקבל בת.... חחחחחחחחח

kby

New member
קטן עליך! יהיה גם יהיה!

הכל בידיים שלנו, את לא יודעת???

לא תאמיני איזה מציאות אני מוצאת בכל

החנויות האלה של ה- 29.90 לכל פריט (כמו למשל גוונים). וגם בשוק רמלה לוד לפני כשבועיים קניתי כמה מכנסיים וחולצות במחירים מצחיקים ממש. ושרוואלים יש לי בבית, כך שאני רואה את עצמי מסודרת. שרוואלים נחמדים ראיתי בשבוע שעבר ב"פטרול" במלחה. שווה לבדוק.

kby

New member
שקוף גוונים! וכל השאר במדרחוב...

אני עוד לא ממש צריכה... וגם שמרתי הכל מההריון של תומר (ממש לפני רגע... רק מצמצתי וזה שוב פה... אפילו לא העלתי את זה לארון למעלה...). רק למשרד אני צריכה בגדים יותר "רשמיים"- לדברים כאלה יש את "קורן"- הן לא נחמדות אבל יש להן סחורה מעולה!

shlomits

New member
אוי הן באמת לא נחמדות

אבל יש להם בגדים יפים. קניתי שם שמלה לחתונה של חברה (אני בכלל מרמת גן אבל הייתי במקרה בירושלים) - שמלת בסיס שחורה ארוכה ועליה עליונית שיפון, ב 330 ש"ח שזה ממש לא הרבה לדעתי

kby

New member
זהו שלא- כי זה לא שהבגדים שם

גדולים, אלא הם בגדי הריון. השמלות למשל יותר ארוכות בחלק הקדמי, כדי שאחרי ש"יעלו" מהבטן יהיו באותו אורך מסביב... הכל בהמון מחשבה ומתוכנן בדיוק להריון.

טוב ... קחי בחשבון שמה שכתבתי

נכתב כי את הבגדים שאני אקח לתופרת שלי לא קניתי בחנות לבגדי הריון אלא הם בגדים בשתיים שלוש מידות גדולות מהרגיל, ואותם (כך אני מקוה) יהיה אפשר לשדרג וללבוש "אחרי".

אז לי, מההריון הקודם, נשארו רק

השרוואלים. כי ההריון של סיון וההריון הנוכחי ממש חופפים מבחינת החודשים, כך שבחודשים הראשונים עוד הייתי עם הבגדים שלי. ועל קורן באמת שמעתי ניסים ונפלאות ... בגוונים יש דברים מאוד נחמדים, והיתרון שיש להם לפחות ארבעה חמישה סניפים. ניסית את "פטרול"

למעלה