אמא של איילת
New member
לפי דעתי לכי לרמי לי
כמו שאמרו לך אם תקני 2 מכנסיים (במקרה שלי קניתי שתי חצאיות) אז יעלה כמה שיעלה, אבל אני הולכת עדיין עם אותן שתי חצאיות מחודש חמישי עד עכשיו (חודש שמיני) וממה שנראה לי עכשיו זה יחזיק מעמד עד הסוף , אז להשקיע קצת כסף (300 ש"ח לשני מכנסיים בערך) אבל להיות שקטים כל ההריון - לפי דעתי זה שווה את זה. בהריון הקודם שלי עליתי כ 30 ק"ג (למי שעוד לא יודעת
) , ולכן כל הזמן הלכתי עם בגדי שק. לפני ההריון הזה ירדתי כמעט הכל במשך שנה(נשארו לי עוד 6 ק"ג בערך), ולכן בתחילת ההריון החלטתי שאני לא עולה את הכל בחזרה , בשום פנים ואופן. חלק מזה זה הבגדים. כמובן שהייתי צריכה לקנות הכל מהתחלה (למרות ששמרתי את הבגדים, הם עדיין בארון). אבל קניתי בגדים צמודים וחתיכיים (טוב,נו , עד כמה שאפשר) גם כדי להרגיש טוב עם איך שאני נראית עכשיו לעומת ההריון הפרתי הקודם שלי, וגם כדי לדרבן את עצמי לא לעלות (מה שהוכיח את עצמו , זה וההמשך שלי בשומרי משקל). אז אני ממליצה לך כן להשקיע בקניית בגדים, לא המון, אבל מס' מצומצם של בגדים בסיסיים שאיתו תוכלי להמשיך את רוב ההריון או אפילו כולו, ולהיות שקטה ולא לחוצה כל הזמן - "אין לי בגדים , אין לי מה ללבוש". בכל מקרה, בהצלחה מאוד מאוד (אני מאוד מזדהה)
כמו שאמרו לך אם תקני 2 מכנסיים (במקרה שלי קניתי שתי חצאיות) אז יעלה כמה שיעלה, אבל אני הולכת עדיין עם אותן שתי חצאיות מחודש חמישי עד עכשיו (חודש שמיני) וממה שנראה לי עכשיו זה יחזיק מעמד עד הסוף , אז להשקיע קצת כסף (300 ש"ח לשני מכנסיים בערך) אבל להיות שקטים כל ההריון - לפי דעתי זה שווה את זה. בהריון הקודם שלי עליתי כ 30 ק"ג (למי שעוד לא יודעת