ביבי לא ידע ;-)

מ ש ה 53

Well-known member
אין בעיה. אני אחסום אותו על מה שהוא כתב כאן. במקום שתרגיעי את הרוחות ותסלקי את הפגע הרע הזה, את משמרת את כתיבתו לדראון עולם. תתביישי.
רק לידיעה כללית... הקיצקץ הזה מעולם לא עזב את הפורום שאני מנהל כדי לכתוב בפורום אחר (ולא שאני קנאי לכותבים אצלי. נהפוכו. על קיצקץ אני מוכן לוותר לאלתר. אלא שבשבועות האחרונים, הוא נהיה גיבור, והחל לפרסם אצלך פוסטים ותגובות, כשהוא מניח שאת תתני לו הגנה שאני לא נותן ולהפך" אני חוסם על תגובות שכאלה או שאני מסיר אותן. אז אם נראה לך נכון להכיל פח אשפה בפורום שלך? שיבושם לך. מזמן כבר הבנתי מה היא דרכך וחבל שכך.

מ ש ה 53

Well-known member
רק לידיעה כללית... הקיצקץ הזה מעולם לא עזב את הפורום שאני מנהל כדי לכתוב בפורום אחר (ולא שאני קנאי לכותבים אצלי. נהפוכו. על קיצקץ אני מוכן לוותר לאלתר. אלא שבשבועות האחרונים, הוא נהיה גיבור, והחל לפרסם אצלך פוסטים ותגובות, כשהוא מניח שאת תתני לו הגנה שאני לא נותן ולהפך" אני חוסם על תגובות שכאלה או שאני מסיר אותן. אז אם נראה לך נכון להכיל פח אשפה בפורום שלך? שיבושם לך. מזמן כבר הבנתי מה היא דרכך וחבל שכך.
יאללה. תלכי להנהלה ותתלונני עלי. את באמת משהו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אין בעיה. אני אחסום אותו על מה שהוא כתב כאן. במקום שתרגיעי את הרוחות ותסלקי את הפגע הרע הזה, את משמרת את כתיבתו לדראון עולם. תתביישי.
לא תחסום אף אחד בחורזים.
תבדוק מה קורה אצלך ותחסום שם ביד חזקה.

הנח לחורזים ולמנהלת שמנהלת את חורזים באוזלת יד.

שמעת שמועות שקצה הוא שחר העלת הילוך?

משה נא תוריד הילוך. לא אדבר בנושא ע"ג דפי הקומונה, אפעל כפי שתגרום לי לפעול.
תודה

מ ש ה 53

Well-known member
לא תחסום אף אחד בחורזים.
תבדוק מה קורה אצלך ותחסום שם ביד חזקה.

הנח לחורזים ולמנהלת שמנהלת את חורזים באוזלת יד.

שמעת שמועות שקצה הוא שחר העלת הילוך?

משה נא תוריד הילוך. לא אדבר בנושא ע"ג דפי הקומונה, אפעל כפי שתגרום לי לפעול.
תודה
לא יודע מה שמעת ששמעתי. לי ברור שקצה אינו שחר וזו לא הנקודה. לזה יש את התכונות הרעות שלו ולאחר יש את שלו. אבל אם לך נוח לאסוף את כל האשפה הזו אלייך? תבורכי.

קצה11

Well-known member
ואתה אפס מאופס ברמה של שחר ידידך הנאלח. כן. זו האמת. ואם לרגע נדמה לך שאין לי יכולת לחסום אותך כאן ועכשיו, אתה לגמרי שוגה. רק שאיני רוצה לריב עם מנהלת שפועלת באוזלת יד.
מה קרה חילוקי דעות עם היזיזה שלך? המוגבלת טוענת שאני שחר
תכניס טוב טוב לראש לא אתה ולא הנקבה שלך מעניינים אותי
אתם נדבקים אלי
אתה מגיע אחרי לכאן, לא מפספס שום הודעה שלי
לך
אתה כנראה מסוג האנשים שלא יודעים להרפות
לך
אני כל כך חשוב לך שאתה הולך אחרי לכל מקום?
לך

מ ש ה 53

Well-known member
ואולי אתה הגיבור בתחתונים וחזייה
קל להתרברב שהמוחק ביד שלך
אתה יצור נקמן , קטנוני ונלעג וזו הסיבה שאסור לך לנהל פורום.
ולענייננו התעלמתי ממנה תקופה ארוכה אבל היא לא הרפתה
שתסתלק לי מההודעות שלי ולא תכתוב לי כלום
מעבר לזה היא לא מעניינת אותי מבחינתי היא אויר לא מעניין.
גם אתה וגם היא חזייה נדבקת.

צפה בקובץ המצורף 56805
כה אמר חלאת המין האנושי

למעלה