לא היה ולא יהיה
אם לא תחסם ברור לעין שאתה משחד את ההנהלהשוב פעם ההודעות העלובות שלך
עלובת נפש
האתגר שלך, כישלונך!אם לא תחסם ברור לעין שאתה משחד את ההנהלה
את באמת חושבת שהתגובות של קצה ראויות?האתגר שלך, כישלונך!
ולקרוא אותם, את קוראת?את באמת חושבת שהתגובות של קצה ראויות?
הרווחת אותן ביושר.ולקרוא אותם, את קוראת?
ראי תגובתי לאמאאת באמת חושבת שהתגובות של קצה ראויות?
אני רואה את בחירתך להשאירן ולא בפעם הראשונה.ראי תגובתי לאמא
את לא חייבת לדחוף את עצמךאני רואה את בחירתך להשאירן ולא בפעם הראשונה.
ברור שאתה מעדיף שתינתן לך יד חופשית להשמיץ, להעליב ולגדף.את לא חייבת לדחוף את עצמך
עוד תומכת לחימה שרוצה להביא לפיצוצים
ברור שאת מעדיפה לשקרברור שאתה מעדיף שתינתן לך יד חופשית להשמיץ, להעליב ולגדף.
פחחחחחחחחחחחחחחחברור שאת מעדיפה לשקר
כשקצה יודע שבפורום אצלי הוא ייחסם, הוא נהייה גיבור בתחתונים וכותב בפורום זה. ענק@את לא חייבת לדחוף את עצמך
עוד תומכת לחימה שרוצה להביא לפיצוצים
ואולי אתה הגיבור בתחתונים וחזייהכשקצה יודע שבפורום אצלי הוא ייחסם, הוא נהייה גיבור בתחתונים וכותב בפורום זה. ענק@

ואתה אפס מאופס ברמה של שחר ידידך הנאלח. כן. זו האמת. ואם לרגע נדמה לך שאין לי יכולת לחסום אותך כאן ועכשיו, אתה לגמרי שוגה. רק שאיני רוצה לריב עם מנהלת שפועלת באוזלת יד.ואולי אתה הגיבור בתחתונים וחזייה
קל להתרברב שהמוחק ביד שלך
אתה יצור נקמן , קטנוני ונלעג וזו הסיבה שאסור לך לנהל פורום.
ולענייננו התעלמתי ממנה תקופה ארוכה אבל היא לא הרפתה
שתסתלק לי מההודעות שלי ולא תכתוב לי כלום
מעבר לזה היא לא מעניינת אותי מבחינתי היא אויר לא מעניין.
גם אתה וגם היא חזייה נדבקת.
צפה בקובץ המצורף 56805
ותגובתך הנ"ל לא מצריך חסימה!ואתה אפס מאופס ברמה של שחר ידידך הנאלח. כן. זו האמת. ואם לרגע נדמה לך שאין לי יכולת לחסום אותך כאן ועכשיו, אתה לגמרי שוגה. רק שאיני רוצה לריב עם מנהלת שפועלת באוזלת יד.
אין בעיה. אני אחסום אותו על מה שהוא כתב כאן. במקום שתרגיעי את הרוחות ותסלקי את הפגע הרע הזה, את משמרת את כתיבתו לדראון עולם. תתביישי.ותגובתך הנ"ל לא מצריך חסימה!
מלחמות בניכם עשה אצלך
![]()
אם תחליט לחסום בחורזים תחסום את מי שכתבאין בעיה. אני אחסום אותו על מה שהוא כתב כאן. במקום שתרגיעי את הרוחות ותסלקי את הפגע הרע הזה, את משמרת את כתיבתו לדראון עולם. תתביישי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.