בחירות להתאחדות

למה אני מתנגד לדיוני הבחירות

הפורום מנוהל ע"י שני נקאים בהתנדבות, טיפול וסינון הודעות מכל סוג שהוא הצפויות בנושא הבחירות יכביד עליהם, יחשוף אותם לתביעות (בהיסטוריה הקרובה זכורים חברי הנהלה שהתכוונו לתבוע) יוריד במורד הפורום הודעות מעניינות וטובות שעוסקות בצלילה ולא בפוליטיקה. שימו לב לקישור הנחמד הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=108&msgid=2499661 אתם רוצים לדון בזה ? אני מאוד נגד במיוחד שפורום ההתאחדות הוא הבמה הראויה לכך.

מנטה הצעתי חלופות שיכולות להקל

ההצעות שהצעתי מהוות חלופה לדיון הרגיל המתנהל בפורום באופן שלדעתי לא יגרום להכבדה מיותרת על הנקאים (אלא אם יכנסו ל- mode אובססיבי). הצבה של שאלות מוכתבות מראש למתמודדים ותשובותיהם זה לא דיון רגיל ואני בטוחה שהמועמדים ישקלו מילים ולא יזרקו בוץ (ואם כן כל אחד יסיק את המסקנה שלו מכך). מעבר לזה אפשר למקם את הכל בקובץ מחוץ לשירשורים הרגילים ובכך לא להכביד על התנהלותו הרגילה של הפורום. הזמנה של המתמודדים לצ´אט לאחר שיגישו את תשובותיהם לדיון יותר פתוח בוודאי לא תכביד על הנקאים ותתן כלים להחלטה למצביעים. כקבוצה לא קטנה של צוללים שעומד לרשותה כלי כמו הפורום אני לא רואה סיבה לא להשתמש בו כדי לדעת מה דעתו על כל אחד מהמתמודדים בנושאים שמענינים אותנו, למשל, שמירת ערכי טבע, הטבעת כלי שייט, רמת בטיחות והדרכה ועוד כהנה וכהנה. לי כאמור אין זכות הצבעה אבל אני סבורה שלבחירות יש יכולת להשפיע על כל צולל במדינה ללא קשר להשתייכותו האירגונית וממליצה שלא נפספס את ההזדמנות (אחרי שפוספסה הצגת "מועמד הפורום"). הצעתו של הקיסר לסקר מקובלת עלי. יום טוב.

helius

New member
ההתאחדות

תסלחו לי על הבורות. חבר התאחדות זה... מי שעל רישיון הצלילה שלו כתוב התאחדות? או שצריך לבקש להיות חבר בהתאחדות?

לא צריך לבקש צריך לשלם

הכל, אבל הכל זה כסף, כ ס ף. לכן רק אם תשלם את דמי החברות תוכל להיות חבר בעל זכות בחירה (כמו בכל מקום וארגון אחר). יום טוב קיסר הדור

למעלה