בחירות להתאחדות

סושי ידידי

רק למען הסדר הטוב, אתה משלם דמי חברות (ואולי לא) ל"התאחדות הישראלית לצלילה" כל שנה. אין אף התאחדות אחרת שאתה או אחרים צריכים או מתבקשים לשלם דמי חברות. לסיכום: דמי חברות זו המצאה של "ההתאחדות הישראלית לצלילה" (עד כמה שידוע לי). עקב כך אין להם צורך ו/או חובה כל שהיא לתת לציבור הצוללים דבר או חצי דבר. ועוד דבר, גם התאחדות אחרת (לדוגמה PADI) עושה כל שנה יום של תחרות ו/או פעילות כזו או אחרת למען הצוללים תוך מתן פרסים כאלו או אחרים. מבחן התוצאה קיסר הדור

סושי, אפילו לרגע קט

לא הרגשתי שהאשמת אותי בדבר מה. אני בטוח שלא היתה גם ציניות בדבריך שאם לא כן לא הייתי עונה ומגיב כלל. אני מעריך וקשוב לדבריך כמו גם לכל מי שפונה אלי, אומר את דברו או שואל לדעתי. נכון שהפורום אינו יכול בשום אופן למלא את מקומה של פרסומת יעילה ואפקטיבית והעובדה שלעיתים פיספסת הודעה כזו או אחרת, או שלחילופין ראית הודעה שניה בענין רק לפני יום האירוע, בפעם הראשונה מבחינתך, מוכיחה ומחזקת זאת. הסכמנו על כך ללא עוררין. אני סמוך ובטוח שגם לירון וגם יתר העוסקים במלאכה הפיקו והפנימו את הלקחים מכל פעילות שביצעו במהלך אשתקד. אחרי ככלות הכל באמת נצבר נסיון רב בתחומי ארגון רבים, שהרי היו אירועים כמעט ללא הפסקה ולא איזשהו אירוע חד פעמי של פעם בשנה. אפרופו אירגון אירועים, אני מקווה לראות יותר חברי פורום שלפחות יגיעו לאירועים גם אם מזג האויר התפקשש ממש בבוקרו של יום אירוע, בדיוק כפי שעשינו במועדון "ריף" בהרצליה. אם אינך יודע על מה אני מדבר, סושי, אז אספר לך בקיצור על יום שתוכנן לצלילות (לאחר דחיה בשבועיים בגין הפיגועים בארה"ב) אך לא תואם סופית עם נפטון. מה שהיה לבסוף, השתעשעות רבתי עם הקיאקים של המועדון, סיור מודרך במתקני מועדון "מדוזה" הסמוכים ובכלל, סמי-מפגש פורומיסטים נחמד שקונח במסעדה מקומית. לסיכום, ביקורת בונה וקונסטרוקטיבית תמיד עוזרת לשפר ובלבד שהמבקר יודע על מה הוא מדבר...

תגובה קצת ארוכה

אמנם אני כרגע במילואים ופטור מלעסוק בענייני ההתאחדות, אבל לאחר שנודע לי על כמות ההתייחסויות לבחירות, החלטתי להעמיד כמה דברים על דיוקם. ראשית, אני שכיר בהתאחדות, ומשום כך לא מועמד בבחירות - אך בהחלט בעל עניין. איזה עניין? שיישבו בהנהלה אנשים טובים, אכפתיים, שיוכלו להעלות רעיונות, לשפר ולתרום. שאולי יכסו תחומים שהצוות השכיר לא מספיק להגיע אליהם מקוצר זמן וריבוי עיסוקים. שיקבלו החלטות שקולות לטובת כלל הצוללים והענף כולו. קודם כל, תשובות בקשר לטופס ההצבעה: חי-בר,תיאוריית קונספירציה חדשה? הטופס הערמומי מנסה להטעות מצביעים תמימים? הבט למעלה: "יש לסמן עד...מצביעים".הכוונה ב"עד" היא שלא חייבים למלא 6 או 7 אלא כמה שמוצאים לנכון, אבל לא יותר ממספר זה. האמת, לא מספיק ברור. אז בוא נהפוך את הדף. סעיף 2, הוראות למילוי טופס ההצבעה: ב. לתשומת לבך: אין חובה עליך לבחור במספר המקסימלי של המועמדים בכל אחת מן הקבוצות. הנך רשאי/ת לבחור את מס´ המועמדים שנראה לך מתאים בכל קבוצה ובתנאי שלא יעלה על המספר המקסימלי לקבוצה זו... מה לא ברור? קרפיון, למשל, כבר החליט שהטופס ראוי לפסילה וצרף ניתוח מלומד, שגם הוא מרמז על כוונה נסתרת בהכנת הטופס. איך הוכן הטופס? התכנסתי לי בחדר אפוף ערפל, הגפתי את החלונות ואחרי שהוספתי לקדרה זנב קיפוד וחתול נקוד, קינחתי בקרפד זב ארס מר. כדי להסוות את כוונותי הנפשעות בזקתי על התבשיל המפעפע אבקה טחונה מקרנו של החד-קרן(הזמנתי מקטלוג, מקבלים בתולה על כל קנייה), בחשתי והגשתי קר. אחר כך וידאתי שאף אחד לא מסתכל והעתקתי את הטופס מהבחירות הקודמות. העפתי את כל המילים של עורכי הדין, העברתי לאישור ועדת הבחירות, הם החזירו חצי מהן. מזכירת ההתאחדות הדפיסה בשיטה עיוורת והטופס נשלח לדפוס עם שליח חרש-אילם, שצעק "סרק, סרק" וטבע אח"כ בתאונה מצערת בחפירות רח´ אלנבי. אנחנו, בהתאחדות, עובדים באופן יסודי. לגבי התקנות החדשות, שקרפיון טוען שכוונתן סולפה: אכן הוחלט להגביל את מס´ חברי ההנהלה ל- 10 , מתוכם לא יותר מ-3 מתפרנסים, אך ההחלטה טעונה אישור של רשם העמותות ובכל מקרה הובהר מראש ששינוי התקנון אינו תקף לבחירות הנוכחיות. לגבי הטקסטים המציגים את המועמדים במגזין. מן הסתם, לא ניתן להקציב עמוד לכל אחד. נעשה נסיון ליצור מסגרת טקסט בה ניתן למסור פרטים ביוגרפיים רלוונטיים והצהרת כוונות. גם כך התנהל מרתון טלפוני בנסיון להשיג טקסטים מכולם ומחלקם לא הצלחנו. המגזין כולו, כולל הכריכה, חיכה בדפוס ל- 16 העמודים הראשונים שכללו את עמודי הבחירות, עד למועד בו היינו חייבים להדפיס, לכרוך ולשלוח. לגבי הצעתו של קותי-פרסום פרטים בפורום ההתאחדות: למה לא. אנחנו אמנם עסוקים בבניית אתר חדש ולכן "הקפאנו" את הישן אבל בהחלט ניתן לכתוב שם ומנהל הפורום יתבקש לפקוח עין על הסגנון וההתבטאויות. ובאופן כללי: אני באמת מציע לכל אחד להצביע. לקטר זה הכי קל. הקהילה הזו לא הציבה מועמד מטעמה? חבל, אבל אני בטוח שיש מספיק מועמדים ראויים. מצאו מועמדים שאתם מזדהים עם מטרותיהם, דברו איתם ותחליטו. בבחירות אלו ניתן עדיין להצטרף להתאחדות ממש לפני הבחירות ולהצביע מיידית. אני מקווה שעניתי על השאלות העיקריות. ובאמת, בלי כוונה לפגוע. הכל ברוח טובה. קרפיון, על רעיונות הכפירה המזעזעים שלך בקשר לטולקיין, ק.ס לואיס ורוג´ר זילאזני נתכתש פעם אחרת. מים שקטים שיהיו לכם, לירון.

קותי

New member
לירון לירון <נד בראשי בנזיפה> ../images/Emo13.gif

קודם כל אני שמח שהיה נדמה לך שהאשימו את בוני הטופס בקונספירציה כי ככה זכינו להודעה משעשעת וארוכה ממך. אתה צריך לכתוב יותר (ולא בהכרח רק לפורום שלנו - חשבת על פורום לכתיבה יוצרת?
). דבר שני תודה על האינפורמציה. אני לפחות החכמתי קצת. דבר שלישי: בתור מי ששייך למוסדות ההתאחדות (ואם גם רק בתור שכיר) מה דעתך להעביר למועמדים (לנו אין דרך להגיע אליהם) את האינפורמציה על פורום ההתאחדות, ולהציע להם לפרסם שם את המצע שלהם? לטובת כולנו.

לקותי ולסושי

לקותי - כתיבה יצירתית מדי כבר גרמה לי צרות לא מעטות בקיבוץ, בבי"ס ובצבא והיות שהגעתי לגיל ולמקום בו על יצירתיות יתר נענשים בתביעות דיבה, אז אני נזהר קצת... בכל אופן, אני מקבל את הצעתך וכשאחזור ממילואים ננסה ליישמה. תודה. לסושי - לצערי, אני חייב להסכים איתך שאנחנו לא מפרסמים מספיק את פעילות ההתאחדות. רוב התקציבים מופנים לעשייה ולא לשיווק או פירסום ואת המגזין אני מתעקש לשמור נקי מן המלחמות בענף ולעסוק כמה שפחות בפרסומת עצמית. אבל ביקשת, אז הנה, על קצה המקלדת, הפעילות ב- 2001, אללה ירחמה: ספרות ופרסומים: 1. ספר לימוד צלילה חדש, לרמת כוכב ראשון ושני. פרוייקט גדול, שכלל איורים וצילומים שהוכנו במיוחד וארך כשנה. 2. חוברת לימוד נייטרוקס, ע"פ מערך חדש. 3. לוג-בוק חדש. 4. סדרת פלקטים להדרכת צלילה ולרענון, בתחומי פיזיולוגיה, צלילה נכונה, בטיחות ועוד (נמצאים בהכנה לדפוס). אירועים: כמו שנפתלי כתב, היתה סדרת אירועים לצוללים ברחבי הארץ, ללא תשלום, שכללה גם תחרויות שונות. מתכונת נסיונית, שהכוונה להפכה למסורת. חלק מהאירועים בוטלו בגלל מצב ים וסיבות אחרות, לחלק הגיעו מעט אנשים. האירועים באילת (פעמיים), באכזיב ובקיסריה זכו להצלחה. נתקן, נפיק לקחים, ונמשיך בשנה הקרובה. סביבה: הצטרפנו לפורום ארגוני החוף והשתתפנו בפעילות מחאה נגד בנייה לא מרוסנת ולא מבוקרת בחופי הארץ. הפרוייקט שלקחנו על עצמנו הוא המרינה המתוכננת בחיפה, שתחריב את אתרי הצלילה שם. נעשתה פעילות במים עצמם, בכתבות בעיתון ובפנייה לרשויות והעלאת הנושא למודעות. השתתפנו או נתנו חסות למס´ מבצעים לניקוי חופים, מעל ומתחת למים. אתרי צלילה: כידוע(?), טבועות לחופי הארץ 7 ספינות שהוטבעו ע"י ההתאחדות כאתרי צלילה. העניין הופך קשה משנה לשנה, ולא מדובר רק בכסף, אלא בעיקר בביורוקרטיה. ניסינו להשיג צוללת מחיל הים, אבל כנראה שיעדיפו לייצר ממנה סכיני גילוח. יש שני פרוייקטים, בים התיכון ובאילת, שאנו מנסים להזיז. בזה בדיוק נוכל להיעזר בחברי הנהלה בעלי מרץ ו/או קשרים. ויש עוד דברים, שפירוט שלהם כאן כבר ייחשב פרסומת: צוללי ישראכרט, ביטוח DAN, סל הטבות ועוד. ואתה יודע מה? לא מספיק. אפשר עוד הרבה. זהו. אפשר להתחיל עם הריקושטים... לירון.

הנקאי

New member
לאינדיגו ולחברי/ות הפורום ../images/Emo19.gif

התשובה לשאלתך היא שלילית. לא ניתן לדון כאן על המועמדים, משום שבודאות זה יפתח את תיבת פנדורה דנן. ובניגוד לתיבה המקורית, אין בטחון שאפילו התקווה תשאר לנו לנחמה... לעת עתה בסיס השרשור נשאר להבעת דעות עקרוניות, והשאר נמחק כיוון שהתחיל להתפתח בדיוק לכיוון זה. המקום המתאים לדיונים אלו הוא פורום ההתאחדות, כפי שציין נכונה קותי, אבל גם זה בעייתי (אמנם, לא בעיה שלנו...). אנו ננסה לחשוב אם קיימת דרך סבירה לא להתעלם מהבחירות, בהתחשב בעובדה שפורום זה הוא אולי במת הצוללים הגדולה והיעילה ביותר בארץ, אבל מבלי להביא לנזק כבד מדי לפורום. בבחי"נ ובבמ"נ... הנקאי

אינדיגו

New member
אוקיי , מקבל את ההחלטה באהבה.

אולם דבר אחד חשוב לי להעביר: אין לי שום כוונות נסתרות , אין לי כל קשר עם אף אחד מהמועמדים , ואני צולל רגיל מהשורה שמפאת סיבות לחלוטין לא ברות הסבר (בתווך הזה של האינטרנט) מבקש להישאר עלום. אני מקוה שהבהרתי לפחות לקותי.

שי רוט

New member
הנקאי טועה ועלול להטעות

כל מי שמועמד להנהלת ההתאחדות בודאי לוקח בחבון שמועמדותו פתוחה לדיון , ובודאי שאינו זקוק להגנה מראש. אני מכבד את רצונך לשמור על איכות הדיון אך בודאי לא אתמוך בסתימת פיות מראש . אולי באמת אחת הבעיות שדעתם של צוללים אינה נשמעת במקומות הנכונים , אישית לטעמי לכך נועד הפורום . חששך מנזק לפורום , לדעתי אינה מבוססת , לצד זאת אבקש לציין כי לפחות היה ראוי שדיון בנושא או דעות יופיעו בשם אומרם דהיינו שאנשים יהיו אחראים ויעמדו מאחוריכתיבתם , לכן אבקשך לפחות לאפשר לחברי פורום אשר אינם מתחבאים מאחורי כינויים ליזום דיון פתוח בנ ושא הבחירות . בפני כל מועמד צריכה להיות פתוחה האפשרות להוסיף ולהשפיע דרך הפורום , ולהעלות לדיון כל זוית ראיה . פורום זה פופולארי ביותר , ומאות צוללים הינם משתתפים פאסיבים בו לכן אין לחסום אף אחד ובודאי לא מראש !!! יותר מעניינות דעותיהם של המועמדים מדיונים בנושא לינה באילת או יומ הולדת של חבר כזה או אחר בפורום , וכמובן איני רוצה לפגוע אישית באף אחד . מקווה שתראה את הערותיי בפרספקטיבה הנכונה. שי

אבי ע

New member
אנו מכבדים את דעתך, מצד שני

קח בחשבון שאתה חבר חדש יחסית - אם גם מכובד מאד - בפורום. הנושא נדון עוד לפני הצטרפותך והוחלט לא לעסוק בכך, על רקע נסיון מר וברור מאד. ככלל, מנהלי הפורום יתייעצו ויחליטו בנושא. לעת עתה איננו דנים בו ונבקשך לכבד את החלטתנו. בודאי אין בכך שום הטעיה, אלא החלטה שלכל היותר אתה יכול לחלוק עליה. עוד כמה נקודות הבהרה: הפורום בפירוש לא נועד לכך, אלא להיפך. סוכם מזמן שלא נעסוק בענייני פוליטיקת הצלילה. בכך אמורים לעסוק פורומים אחרים, ולמרות קביעתך הרי החשש מנזק לפורום אינו בלתי מבוסס אלא להיפך - מבוסס ביותר על נסיון שיש לנו ואין לך. אם יש דבר שלא יעלה על הדעת, הוא שהמועמדים יתחילו לנהל פה את התעמולה שלהם. לכך יש פורום ההתאחדות, וכמובן הפורומים חסרי הניהול של ואללה ואחרים ששם כל אחד יכול לכתוב כל דבר (ולכן אף אחד אינו נמצא שם). כאמור, אנו נשקול אם יש מקום לדון בצורה כלשהי בנושא הבחירות בפורום זה, ועד אז נא להסתפק בהבעת דעות עקרוניות ולא לגופם של מועמדים - וגם זאת רק אם נראה שלא נגרם מכך נזק לקהילתנו. בברכה, אבי ע (נקאי א).

Princes Vespa

New member
דווקא לדעתי שי צודק במובן כלשהו

זהו הפורום הפעיל ביותר - כפי הנראה, בתחום הצלילה. זו לא ממש חוכמה לשלוח את המועמדים לפורום רוחות הרפאים של וואלה. ואז מה , הם ישטחו את המצע שלהם האחד עבור השני? כאן נמצא קהל רב של בוחרים אשר רובו המכריע נמצא באפתיה מוחלטת לגבי הבחירות ( ואני בינהם ). לכשצריך, קהל בוחרים זה יודע להתלונן היטב על כמה שההתאחדות לא בסדר. נקאים, אני מבינה את השיקול של ההחלטה לא לעסוק בפוליטיקת הצלילה. היא היתה החלטה נבונה ואף הכרחית בימי יואל והמעבר לתפוז. גם אני בעד פורום נקי ושקט ולפעמים כאשר יש צורך בכך בעד שיטות המזכירות משטרים אפלים. אבל בהחלט צודק שי כשאומר שזהו נושא "קצת" יותר חשוב מאשר ציון ימי הולדת. זהו, את שלי אמרתי. האמת שאני עדיין אפתית לחלוטין לגבי הבחירות.. יום טוב ובהצלחה לכולם לנבחרים בבחירות, לסטודנטים במבחנים ולכל השאר גם..

שי רוט

New member
מקבל , אך לא מסכים

חבל ,בטווח הארוך נצטער כולנו על חוסר עמוד השידרה שלנו ביחס לבחירות . מאחר ומדובר באכסניה מפוארת ,שחשובה לי , אנהג בהתאם . שי

קותי

New member
אם היתה דרך להביא לכאן

את כל המועמדים הייתי חושב שאולי כדאי לתת להם במה להציג את המצע שלהם. אבל מכיוון שהפורום הזה הוא פורום וולונטרי ואין לו שום קשר להתאחדות הישראלית לצלילה כמו גם לכל ארגון צלילה אחר, עלינו להשאיר את הענין האישי מחוץ לפורום. האם אתם, שי וגורגוניה (שהבעתם דיעה אחרת משלי ואני מכבד אותכם על דעתכם) רוצים להפלות לטובה את המועמדים שבמקרה יש להם גישה לאינטרנט ויודעים על הפורום הזה? הסיבה שהצעתי שהמועמדים יכתבו בפורום ההתאחדות היא שלאנשי ההתאחדות יש קשר עם המועמדים והם יכולים לפנות אליהם ולהסביר להם על האפשרות להציג את המצע שלהם שם. אני עדיין עומד מאחורי הצעתי ואם יש מבין הפעילים בארגון הבחירות מישהו, הקורא את הפורום שלנו, והוא בעל יוזמה - שידאג לעשות זאת. במקרה זה, אני מציע לשים קישור כאן בפורום לשם - ואז כל קורא יוכל להקליק על הקישור ולקרוא את המצעים של כולם. אני פשוט נגד מצב שבו חלק מהמועמדים יידעו על האפשרות וחלק אחר לא, וזה יגרום לחוסר שיוויון משווע.

הקרפיון

New member
אולי נכון אם היינו פורום ההתאחדות

אבל אנחנו לא. הפורום הזה מיצג (אולי) את האינרסים של משתתפיו, לא את האינרסים של ההתאחדות. אין זה מחובתי של הפורום ליצג באופן שיוויוני את כל המועמדים. והוא לא, דרך אגב. לפחות מועמד אחד כבר הבטיח, באמצעות פעולתו כאן, שאת הקול שלי הוא לא יקבל. וחוץ מזה, מועמדים שאין להם גישה לאינטרנט הם מאופן כללי מועמדים שאני פחות רוצה לראות בהתאחדות.

לדעתי אתם טועים

האינטרס של כל הצוללים, לא רק חברי ההתאחדות, הוא שתהיה הנהלה טובה כי בסופו של עניין כולם נהנים מפירות העשייה וכולם צוללים באותם אתרים. לכן יש לתת מקום בפורום לדיון על המועמדים ואולי עם המועמדים, תוך שמירה שלא לגלוש להשמצות ולבוץ פוליטי עמוק. חבל באמת שבצלילה האחרון הקצו מקום זעום לדבר שהוא מאד מרכזי להתאחדות והמועמדים לא יכלו לפרט יותר באשר משפט כוללני אחד מהו ה"מצע" שלהם. ראוי היה שילמדו מהתאחדויות זרות שכאשר נערכות שם בחירות מקבלים כל המועמדים סדרה של שאלות זהות והתשובות מתפרסמות במגזין בהרחבה. על סמך מה אמורים הצוללים להחליט במי לבחור? על פי מקצוע? מקום מגורים או אולי על סמך מספר הילדים ושמותיהם (שזה בערך מה שפורסם)? גורגוניה שהיא בכלל לא חברה בהתאחדות

הקרפיון

New member
האמת, לא מסכים לחלוטין וחולק קשות

גם עם הגישה וגם על הסמכות. כן, אני יודע, אני חדש, ולא יודע מה היה בימי יואל העליזים, ואיך הפוליטיקה אכלה אם הפורום מבפנים. בסדר, בסדר אבל אפילו לא מדובר פה בתעלמות מהבחירות להתאחדות. מדובר פה בהעלמה של הבחירות הנ"ל. יש פה מי שלא רוצים לעסוק בזה, וזו זכותם המלאה, אבל יש כאן גם מי שכן רוצים בזה, וכמה שאני זוכר מהסקר שנערך פה לפני כמה חודשים כשנושא הבחירות עלה לדיון, בערך חצי מהחברים הביעו ענין בבחירות הנ"ל. אבל גם אם רק אני היתי מעונין בזה, הנ"ל נופל יפה מאוד בתוך הצרטר של הפורום הזה, ואני רואה במחיקת הודעות גורפת בענין זה סתימת פיות. ואני אישית לא אוהב שסותמים לי את הפה. אם משהוא כאן לא רוצה לדבר על זה, ולא מסוגל לא לקרוא את ההודעות שלא מענינות אותו, אז שיעבור לפורום של אנילאיודעמי עד אחרי הבחירות. אם ספציפית הודעות מסוימות גולשות להשמצות אישיות, שפה לא ראויה או פשוט גסות רוח (כמו אז עם ליזרד), אזי יש הצדקה למחיקה של ההודעה הספציפצית. מחיקה גורפת היא לא סבירה בצורה מובהקת.

מסכימה ב- 100% עם הקרפיון../images/Emo45.gif

ובטוחה שניתן למצוא את שביל הזהב. ואגב, נראה לי שניתן להעביר מסר לכל אחד מהמועמדים ולהזמין את כולם לצ´אט במועד שייקבע מראש. בנוסף למה לא להציג לכולם שאלות אחידות בנושאים שנראים לנו חשובים ומעניינים ולבקש את תשובתם? כך יוכלו המצביעים לברור את התבן מן המוץ ולהחליט החלטה מושכלת ולא על סמך ניחוש או תקוות שוא. הרי בסופו של עניין הדבר נוגע לתחביב היקר לליבנו (וגם לכיסנו) ולמה שההזדמנות לא תנוצל לטובה? מציעה שהעניין ישקל מחדש.

תומך בקרפון ובגורגוניה ../images/Emo45.gif

העניין בהחלט יקר לנו ויש לנצל היזדמנות זו להציע ולהשפיע. לא מעט אנו מדברים על כמה ההתאחדות וחברייה לא עושים דבר או חצי דבר לטובת הצוללים ואנחנו מקטרים על כך לא מעט לכן אני קורא לכל חבריי הפורום כן לתמוך בהצעה זו תוך סימת לב מרובה נגד השמצות אישיות ולכוון את הנושא לטובת הצוללים בלבד (למועדונים אני לא דואג). כן, הייתי מאד שמח אם הייתי יכול לדעת מה כל מתמודד רוצה וחושב שיכול לתרום לנו הצוללים כמו שכבר אמרתי זאת בתחילת השירשור. מציע לנקנאים לשקול מחדש את הנושא ו/או להעלות סקר. יום טוב קיסר הדור

קותי

New member
גורגוניה קרפיון וקיסר

האם אתם רואים כאן איזה שהוא תור ארוך של מועמדים בבחירות הרוצים להכניס את המצע שלהם, ואנחנו מונעים את זה מהם? מכל המועמדים ישנו רק אחד (עד כמה שידוע לי) שמשתתף כאן באופן קבוע (פחות או יותר) וידוע לי על עוד אחד שהוא קורא פסיבי. אם אתם מכירים דרך להודיע לכל המועמדים או לחלקם על האפשרות להציג את המצע שלהם, למה לא תספרו לנו על הדרך הזאת? ואם אתם מכירים דרך כזאת למה שלא תפעילו אותה, תגרמו שהמועמדים יכניסו את המצעים שלהם לפורום של ההתאחדות? אני מבטיח להכניס הודעה עם קישור לשם ברגע שיופיע שם משהו. אני בודק מה קורה שם כמעט כל יום והפורום מת לחלוטין. האפשרות השניה של "חברים מספרים על..." (מה שמיד יתדרדר ל:" חברים משמיצים את ...") פסולה בעיני וכנראה בעיני עוד כמה בעלי נסיון בפורומים. ואת האפשרות השניה הנקאים הודיעו שהם פוסלים מכל וכל. אני שמח שהם עשו כך. יש לי גם נימוק לטובת דחיפת המועמדים לדרוש אפשרות להכניס מצע בפורום ההתאחדות: לדעתי השקט המלווה את הבחירות, והמקום הזעום שהוקצב להכנסת פרטי המועמדים בעיתון ההתאחדות, משרתים את הותיקים. השמות שלהם מוכרים מכיוון שהם היו בהתאחדות בעבר ולכן מבחינתם עדיף שיישמר השקט וכך ציבור הבוחרים (שהוא קטן בכל מקרה) לא יידע כלום על המועמדים החדשים. זה מגדיל את סיכויי הותיקים להמשיך. אם ישנם מועמדים חדשים הקוראים את מה שאני כותב כאן, אני מציע להם לפתוח במערכה מהירה בהתאחדות לאפשר להם להכניס מצעים, ולאפשר להם דיונים בנושא הבחירות בפורום ההתאחדות. אני משוכנע שחלקנו נשמח לקרוא את הדיונים שם. נראה אותכם, המועמדים החדשים!

קותי

New member
וכדי להראות שנאה דורש ונאה מקיים

הנה הקריאה שלי למועמדים במקום הנכון. עכשיו נראה אותם (או שלא).

למעלה