תגובה קצת ארוכה
אמנם אני כרגע במילואים ופטור מלעסוק בענייני ההתאחדות, אבל לאחר שנודע לי על כמות ההתייחסויות לבחירות, החלטתי להעמיד כמה דברים על דיוקם. ראשית, אני שכיר בהתאחדות, ומשום כך לא מועמד בבחירות - אך בהחלט בעל עניין. איזה עניין? שיישבו בהנהלה אנשים טובים, אכפתיים, שיוכלו להעלות רעיונות, לשפר ולתרום. שאולי יכסו תחומים שהצוות השכיר לא מספיק להגיע אליהם מקוצר זמן וריבוי עיסוקים. שיקבלו החלטות שקולות לטובת כלל הצוללים והענף כולו. קודם כל, תשובות בקשר לטופס ההצבעה: חי-בר,תיאוריית קונספירציה חדשה? הטופס הערמומי מנסה להטעות מצביעים תמימים? הבט למעלה: "יש לסמן עד...מצביעים".הכוונה ב"עד" היא שלא חייבים למלא 6 או 7 אלא כמה שמוצאים לנכון, אבל לא יותר ממספר זה. האמת, לא מספיק ברור. אז בוא נהפוך את הדף. סעיף 2, הוראות למילוי טופס ההצבעה: ב. לתשומת לבך: אין חובה עליך לבחור במספר המקסימלי של המועמדים בכל אחת מן הקבוצות. הנך רשאי/ת לבחור את מס´ המועמדים שנראה לך מתאים בכל קבוצה ובתנאי שלא יעלה על המספר המקסימלי לקבוצה זו... מה לא ברור? קרפיון, למשל, כבר החליט שהטופס ראוי לפסילה וצרף ניתוח מלומד, שגם הוא מרמז על כוונה נסתרת בהכנת הטופס. איך הוכן הטופס? התכנסתי לי בחדר אפוף ערפל, הגפתי את החלונות ואחרי שהוספתי לקדרה זנב קיפוד וחתול נקוד, קינחתי בקרפד זב ארס מר. כדי להסוות את כוונותי הנפשעות בזקתי על התבשיל המפעפע אבקה טחונה מקרנו של החד-קרן(הזמנתי מקטלוג, מקבלים בתולה על כל קנייה), בחשתי והגשתי קר. אחר כך וידאתי שאף אחד לא מסתכל והעתקתי את הטופס מהבחירות הקודמות. העפתי את כל המילים של עורכי הדין, העברתי לאישור ועדת הבחירות, הם החזירו חצי מהן. מזכירת ההתאחדות הדפיסה בשיטה עיוורת והטופס נשלח לדפוס עם שליח חרש-אילם, שצעק "סרק, סרק" וטבע אח"כ בתאונה מצערת בחפירות רח´ אלנבי. אנחנו, בהתאחדות, עובדים באופן יסודי. לגבי התקנות החדשות, שקרפיון טוען שכוונתן סולפה: אכן הוחלט להגביל את מס´ חברי ההנהלה ל- 10 , מתוכם לא יותר מ-3 מתפרנסים, אך ההחלטה טעונה אישור של רשם העמותות ובכל מקרה הובהר מראש ששינוי התקנון אינו תקף לבחירות הנוכחיות. לגבי הטקסטים המציגים את המועמדים במגזין. מן הסתם, לא ניתן להקציב עמוד לכל אחד. נעשה נסיון ליצור מסגרת טקסט בה ניתן למסור פרטים ביוגרפיים רלוונטיים והצהרת כוונות. גם כך התנהל מרתון טלפוני בנסיון להשיג טקסטים מכולם ומחלקם לא הצלחנו. המגזין כולו, כולל הכריכה, חיכה בדפוס ל- 16 העמודים הראשונים שכללו את עמודי הבחירות, עד למועד בו היינו חייבים להדפיס, לכרוך ולשלוח. לגבי הצעתו של קותי-פרסום פרטים בפורום ההתאחדות: למה לא. אנחנו אמנם עסוקים בבניית אתר חדש ולכן "הקפאנו" את הישן אבל בהחלט ניתן לכתוב שם ומנהל הפורום יתבקש לפקוח עין על הסגנון וההתבטאויות. ובאופן כללי: אני באמת מציע לכל אחד להצביע. לקטר זה הכי קל. הקהילה הזו לא הציבה מועמד מטעמה? חבל, אבל אני בטוח שיש מספיק מועמדים ראויים. מצאו מועמדים שאתם מזדהים עם מטרותיהם, דברו איתם ותחליטו. בבחירות אלו ניתן עדיין להצטרף להתאחדות ממש לפני הבחירות ולהצביע מיידית. אני מקווה שעניתי על השאלות העיקריות. ובאמת, בלי כוונה לפגוע. הכל ברוח טובה. קרפיון, על רעיונות הכפירה המזעזעים שלך בקשר לטולקיין, ק.ס לואיס ורוג´ר זילאזני נתכתש פעם אחרת. מים שקטים שיהיו לכם, לירון.