בזמן שזרעתם

DANIAVNI

Well-known member
בזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
איזה כיף, עוד שרשור שכל עניינו שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג בחשכת ליל :cool:. מגניב ובאמת חשוב, כי לפחות כמה שעות כבר לא נפתח אחד כזה. אגב מענין שבשלוש השורות הראשונות הוצאת עצמך מהכלל, גם אם במילת הסיום בחרת לחזור להצטרף לכך.

כך או אחרת, כן ירבו היהודים המתרבים בישראל (ומחזקים אגב כך את המעמד היהודי הדמוגרפי במדינה ואת יהדותה בכללותה). "מתים מעבודה" יש לצערנו מעת לעת בכל מגזר דרך אגב (כן כן, גם החרדים עובדים, תתפלא לשמוע).

jackie111

Well-known member
איזה כיף, עוד שרשור שכל עניינו שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג בחשכת ליל :cool:. מגניב ובאמת חשוב, כי לפחות כמה שעות כבר לא נפתח אחד כזה. אגב מענין שבשלוש השורות הראשונות הוצאת עצמך מהכלל, גם אם במילת הסיום בחרת לחזור להצטרף לכך.

כך או אחרת, כן ירבו היהודים המתרבים בישראל (ומחזקים אגב כך את המעמד היהודי הדמוגרפי במדינה ואת יהדותה בכללותה). "מתים מעבודה" יש לצערנו מעת לעת בכל מגזר דרך אגב (כן כן, גם החרדים עובדים, תתפלא לשמוע).
אני רואה שזה עושה לך כף.
כי עובדתית אבני צודק.

צביקה5311

Well-known member

האמת לא נעימה? מה אתם תורמים חומרית למדינה, ואני מדגיש, חומרית, פרט ללהתרבות.
נכון, משפיעים על דמוגרפיה.
אותי לימדו וחינכו, תביא לעולם ילדים לפי היכולת שלך.
הכוונה ליכולת לפרנס. החרדים מתרבים, ע"ח מי?
נכון, יש חרדים שעובדים. לא בדקתי, לא יודע, רוב או מיעוט. נכון, אחרי 7/10 ומלחמות שלא נגמרות
כשיש גברים שמדי פעם רואים את האשה והילדים כי רוב הזמן הם במילואים, כי יש אוכלוסיות שאינם מחוייבות להגן על המדינה.
כשחילוני לא מתגייס, זה בגלל שקיבל פטור מסיבות רפואיות. אחרת החוק ימצה איתו את הדין.
לחרדי יש את הלוקסוס לא להתגייס, כי זה נוגד את אמונתו. מגוחך

Harrington

Well-known member
מנהל
האמת לא נעימה?
האמת חביבה ורצויה תמיד. שרשורי שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג, פחות. בעולם שלי לפחות. כמובן שזכותך המלאה ליהנות מדברים כאלה. כל אחד וגישתו בחיים ולחיים.
מה אתם תורמים חומרית למדינה, ואני מדגיש, חומרית, פרט ללהתרבות.
לא יודע מי זה ה"אתם" בסיפור, אבל בעולם שלי כולם תורמים. איש איש בדרכו. אגב אתה מחריג את ההתרבות, אך גם היא תורמת (ולא לחינם אתה מחריג אותה).
נכון, משפיעים על דמוגרפיה.
אותי לימדו וחינכו, תביא לעולם ילדים לפי היכולת שלך.
יפה. אשריך שזכית ללמוד משהו בחיים.
הכוונה ליכולת לפרנס. החרדים מתרבים, ע"ח מי?
ככלל על חשבון עצמם. כן כן, אני מכיר את ההנפצות בנושא. סלח לי אבל אין לי כוח להיכנס לזה בפעם המאתיים אלף.
נכון, יש חרדים שעובדים. לא בדקתי, לא יודע, רוב או מיעוט. נכון, אחרי 7/10 ומלחמות שלא נגמרות
כשיש גברים שמדי פעם רואים את האשה והילדים כי רוב הזמן הם במילואים, כי יש אוכלוסיות שאינם מחוייבות להגן על המדינה.
כשחילוני לא מתגייס, זה בגלל שקיבל פטור מסיבות רפואיות. אחרת החוק ימצה איתו את הדין.
לחרדי יש את הלוקסוס לא להתגייס, כי זה נוגד את אמונתו. מגוחך
אין מבחינתי הבדל בין לפני או אחרי שמיני עצרת התשפ"ד לענין זה. מגוחך? אולי. אולי גם לא. שאלה של השקפת עולם.

Harrington

Well-known member
מנהל
בלי להתגייס ולעבוד הם לא מחזקים דבר, רק תופסים מקום.
אז אין לך בעיה עם יהיו בישראל 20% יהודים ו80% ערבים (כן, בהגזמה כמובן) ולא נוכל עוד להגדיר את המדינה כמדינה יהודית. אוקיי, גישה מעניינת. דעתי שונה.

DANIAVNI

Well-known member
כן כן, גם החרדים עובדים,
אנחנו מדברים באחוזים
אחוז קטן מאוד מהמגזר הזה יצרני .
חכם גדול
אולי תקימו בית חולים חרדי ומד"א חרדי ותדאגו שכל הצוות שם יהיו חרדים
למה בכלל צריך להשתמש בבית חולים של לא חרדים
אם התורה פותרת הכל לך לרבי שירפא אותך.
ככה לגבי עוד הרבה תחומים
פרזיטים בטלנים וארורים שכמותכם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו מדברים באחוזים
אחוז קטן מאוד מהמגזר הזה יצרני .
רוב המגזר החרדי עובד. שאר סיפורים הם סיפורי סבתא.
חכם גדול
אולי תקימו בית חולים חרדי ומד"א חרדי ותדאגו שכל הצוות שם יהיו חרדים
בסדר. באמת רלוונטי מאוד לדברי. תודה על ההתייחסות הרצינית.

evglev1

Well-known member
מנהל
בזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
וגם היה מתגלה נפט בישראל כל ההכנסות מהנפט היו הולכים אליהם ואף גרוש מרווחי הנפט לא היה מגיע אלינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
וגם היה מתגלה נפט בישראל כל ההכנסות מהנפט היו הולכים אליהם ואף גרוש מרווחי הנפט לא היה מגיע אלינו.
כפי שנעשה עם תמלוגי הגז למשל. בדיוק. ובל נשכח שכל זה על חשבון קשישים שורדי שואה מסכנים שאין להם פת לחם להכניס לפיהם ר"ל ו/או על חשבון ילדים רעבים שמחפשים אוכל בפחי הזבל.

למעלה