איזה כיף, עוד שרשור שכל עניינו שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג בחשכת לילבזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
אני רואה שזה עושה לך כף.איזה כיף, עוד שרשור שכל עניינו שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג בחשכת ליל. מגניב ובאמת חשוב, כי לפחות כמה שעות כבר לא נפתח אחד כזה. אגב מענין שבשלוש השורות הראשונות הוצאת עצמך מהכלל, גם אם במילת הסיום בחרת לחזור להצטרף לכך.
כך או אחרת, כן ירבו היהודים המתרבים בישראל (ומחזקים אגב כך את המעמד היהודי הדמוגרפי במדינה ואת יהדותה בכללותה). "מתים מעבודה" יש לצערנו מעת לעת בכל מגזר דרך אגב (כן כן, גם החרדים עובדים, תתפלא לשמוע).
אולי. אולי גם לא. זה לא משנה במאומה את מה שכתבתי.אני רואה שזה עושה לך כף.
כי עובדתית אבני צודק.
לא משנה אבל הופך אותם עם הפנים למטה.אולי. אולי גם לא. זה לא משנה במאומה את מה שכתבתי.
האמת לא נעימה? מה אתם תורמים חומרית למדינה, ואני מדגיש, חומרית, פרט ללהתרבות.איזה כיף, עוד שרשור שכל עניינו שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג בחשכת ליל. מגניב ובאמת חשוב, כי לפחות כמה שעות כבר לא נפתח אחד כזה. אגב מענין שבשלוש השורות הראשונות הוצאת עצמך מהכלל, גם אם במילת הסיום בחרת לחזור להצטרף לכך.
כך או אחרת, כן ירבו היהודים המתרבים בישראל (ומחזקים אגב כך את המעמד היהודי הדמוגרפי במדינה ואת יהדותה בכללותה). "מתים מעבודה" יש לצערנו מעת לעת בכל מגזר דרך אגב (כן כן, גם החרדים עובדים, תתפלא לשמוע).
האמת חביבה ורצויה תמיד. שרשורי שנאה, פיזור רעל ויצירת פילוג, פחות. בעולם שלי לפחות. כמובן שזכותך המלאה ליהנות מדברים כאלה. כל אחד וגישתו בחיים ולחיים.האמת לא נעימה?
לא יודע מי זה ה"אתם" בסיפור, אבל בעולם שלי כולם תורמים. איש איש בדרכו. אגב אתה מחריג את ההתרבות, אך גם היא תורמת (ולא לחינם אתה מחריג אותה).מה אתם תורמים חומרית למדינה, ואני מדגיש, חומרית, פרט ללהתרבות.
יפה. אשריך שזכית ללמוד משהו בחיים.נכון, משפיעים על דמוגרפיה.
אותי לימדו וחינכו, תביא לעולם ילדים לפי היכולת שלך.
ככלל על חשבון עצמם. כן כן, אני מכיר את ההנפצות בנושא. סלח לי אבל אין לי כוח להיכנס לזה בפעם המאתיים אלף.הכוונה ליכולת לפרנס. החרדים מתרבים, ע"ח מי?
אין מבחינתי הבדל בין לפני או אחרי שמיני עצרת התשפ"ד לענין זה. מגוחך? אולי. אולי גם לא. שאלה של השקפת עולם.נכון, יש חרדים שעובדים. לא בדקתי, לא יודע, רוב או מיעוט. נכון, אחרי 7/10 ומלחמות שלא נגמרות
כשיש גברים שמדי פעם רואים את האשה והילדים כי רוב הזמן הם במילואים, כי יש אוכלוסיות שאינם מחוייבות להגן על המדינה.
כשחילוני לא מתגייס, זה בגלל שקיבל פטור מסיבות רפואיות. אחרת החוק ימצה איתו את הדין.
לחרדי יש את הלוקסוס לא להתגייס, כי זה נוגד את אמונתו. מגוחך
חריף מדי שלא לצרך.בזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
וגם היה מתגלה נפט בישראל כל ההכנסות מהנפט היו הולכים אליהם ואף גרוש מרווחי הנפט לא היה מגיע אלינו.בזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
כפי שנעשה עם תמלוגי הגז למשל. בדיוק. ובל נשכח שכל זה על חשבון קשישים שורדי שואה מסכנים שאין להם פת לחם להכניס לפיהם ר"ל ו/או על חשבון ילדים רעבים שמחפשים אוכל בפחי הזבל.וגם היה מתגלה נפט בישראל כל ההכנסות מהנפט היו הולכים אליהם ואף גרוש מרווחי הנפט לא היה מגיע אלינו.
אתם בניתםבזמן שזרעתם
נלחמתם
ונפלתם
המנוולים הלכו והתרבו
אצלם אין מתים במלחמות
גם לא מתים מעבודה
מתים יש רק אצלנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.