בזמן האחרון...

holy_sheep

New member
ספירי!

אותם ´מסרים´ שכתבתי אליהם מדגיעים מהסביבה. כשאתה רואה או מריח דבר כלשהו (או בכלל משתמש במערכת החישה- גם תוך כדי חלומות בהקיץ או פנטזיות...) אתה נזכר בדבר אחר בתת מודע וכו´- כל מה שכתבתי בהודעה. המסרים הם מהסביבה בתאכלס כבשה עצבנית

dopey_wizard

New member
חפיף....

אחרי שחזרתי לארץ במטוס רוסי, כמעט כול פעם שאני ישן אני חולם שאני טס לרוסיה ונהנה וכול פעם בדרך חזרה יש איזה בעיה והמטוס נופל... וזה מאוד כיף... ואני לא משקר... ממש כמעט כול לילה.. אבל טסתי במטוסים רוסים כבר 8 פעמים וזה סיכוי גדול להתרסק גם בלי כול החלומות אז זה סתם דברים שעוברים בראש מפחדים או חויות וגם שירדו המסכות במטוס ממש הרגשתי איך שאני מתמסטל.. (במטוס בחלום..) בקיצור.. אין מה לדאוג... (אם בפעם הבאה שאני טס המטוס נופל תתחילי לדאוג..)

marishia

New member
שיטה שעליה קראתי בספר אחד....

חלומות לא מסמנים על העתיד, אלא על עצמך, כל פריט ואדם בחלום שלך מייצגים חלק מעצמך, כדי להבין את החלום וגם מה מטריד אותך (במקרה של סיוט) אתה את צריכה להעמיד את עצמך במקום כל הדמויות והעצמים, למשל את צריכה לחשוב איך הרגשת כשרצחו אותך, ואז את צריכה לחשוב בתור שני הרוצחים, ואז בתור הסכין....

לא תמיד..........

ישנם מקרים שבוא החלום יכול "לנבא" את העתיד........ זה לא מוצג בחלום אבל אפשר להסיק זאת מבסיטואציות ופירושן.....

marishia

New member
נכון, לא תמיד

חברה שלי חלמה כמה פעמים חלומות שהתגשמו, אבל אם מעולם דבר כזה לא קרה לה (והיא לא ציינה שום חלום שהתגשם לפניי זה) אז אני מניחה שזה לא חלום נבואי.... אני מצטערת על הנוסח הקודם של ההודעה, לא התכוונתי ליוצאים מן הכלל

לא הבנתי............

היא חלמה חלומות שהתגשמו אבל הם לא קרו? או שהם לא קרו לה....... לא הבנתי, תוכלי להסביר שוב?

marishia

New member
חחח

בהתחלה דיברת על החברה שלי, אחר כך דבריי היו מכוונים לילדה שכתבה את ההודעה:)

holy_sheep

New member
לניאו

ישנם מקרים שבוא החלום יכול "לנבא" את העתיד. במקרה שאתה מבין בנושא (ואני מניחה שאתה מבין בנושא כי אחרת לא היית מעלה אותו כעובדה אלא כשאלה) אני מבקשת ממך להרחיב... כבשה קדושה

מנסה להרחיב........

החלומות לא נועדו רק להעביר לחולם מסר על האישיות או האופי, למשל: חלמת שאת עומד בתור לתחת הרכבת..... פתאום את רואה את החבר שלך, מגיע לפנייך אומר לך כמה הוא אוהב אותך ואז הוא מת....... מה זה אומר? זה אומר שקשר שלך עם חבר או מכר עומד להסתיים ואת צריכה להמשיך בחייך..... למה? למה לא להישאר בקשר שלך כרגע? יכולות להיות הרבה סיבות, בגלל שאם תשארי בקשר יקרה לך משהוא רע......... בגלל שיכול להיות שמחכה לך משהוא יותר טוב....... תלוי בחלום ובסמלים שנמצאים בו... מקווה שהבנת....... אם יש לך עוד שאלות, תשאלי ואני אשמח לענות..... "ניאו המקורי"

L e s t a t

New member
אתה מדבר על קליירוויאנס בצורת

חלום? היה לי מזה לפני כשנתיים עד השנה האחרונה..

korinalir

New member
חלומות נבואיים

הרבה אנשים ואני ביניהם מקבלים חלומות נבואיים. איך תוכלי לזהות שהם אכן כאלה? לא תוכלי עד לפעם פעמיים הראשונות שהם יתגשמו לך אז כבר תדעי לזהות אותם. בנוסף אני ממליצה לך ללכת לפורום חלומות צלולים וללמוד לשלוט בחלומות שלך זה כיף וזה יפיג את הפחדים שלך בנוסף אם באמת יש לך כישרון לחלומות נבואיים תוכלי לרכוש מיומנות שתאפשר לך "להזמין" חלום נבואי בנושא מסויים זה מאוד יעיל. בקשר לחלומות שתארת פה אני לא חושבת שהם נבואיים פשוט כי הם עוסקים בנושאים מאוד ספציפיים פסיכולוגית אירועים גדולים בחיים, שינויים, במקרה הזה אני מסכימה עם הכבשה הקדושה תנסי ע"י דרך של אסוסיאציות לברר לעצמך מה זה אומר בשבילך החלומות האלה ומה זה מסמל. בקשר ל"אני מרגישה שזה אמיתי" אני מבינה שאת מפחדת אבל לדעתי זה לא בהכרח רע חלומות כמה שהם יותר אמיתיים אפשר יותר להנות מהם
. ובמקרה שלי דווקא חלומות "רעים כביכול" נותנים לי יותר אנרגיה כמה שיותר מענים אותי בחלום וכמה שאני משתדלת באמת להרגיש את ה"כאב" אני קמה בבוקר יותר מאושרת ועירנית. אבל אני מניחה שזה אישי לכל אחד. בקיצור אני מציעה לך ללמוד על חלומות צלולים וגם לקרוא את הספר "לדעת לחלום" של רוברט מוס. זה ספר ממש מעניין על חלומות, פירושים ועוד.

boly

New member
גם לי יש חלומות

על ערבים שהם מנסים להרוג אותי והם לא מצליחים זה קורה לי לפעמים כאילו זה סידרות של מיקרים יש לי ספר חלומות ואבל הוא לפי מילים ולא כול מילה יש שם כי זה ספר דק אבל יש ספרים עבים מאוד ואולי הם טובים אני לא יודעת

The Spirit

New member
שימשהו יסביר לי פעם בבקשה-

אני לא רואה שום סיבה להתעסקות בפירוש חלומות. התעלות רוחנית? הבנה עמוקה של הנפש? אפשר לעשות זאת בדרכים רבות אחרות, שאולי אף מועילות יותר. אני חושב שאנשים סתם מחפשים יכולות מיוחדות סתמיות, או שפוט חושבים את עצמם לנביאים. אולי עיסוק בחלומות, יכול להיות דבר מהנה ונחמד- אך לא יותר. הסבירו לי אם אני טועה.

korinalir

New member
אמממ, אני אנסה להסביר.

אני אנסה לענות לך: "התעלות רורוחנית? הבנה עמוקה של הנפש? אפשר לעשות זאת בדרכים רבות אחרות, שאולי אף מועילות יותר." זאת דווקא דרך טובה מאוד להבין את עצמך ואת העולם סביבך, נכון, יש דרכים מועילות יותר ואפשר ורצוי לשלב כמה דרכים. "אני חושב שאנשים סתם מחפשים יכולות מיוחדות סתמיות, או שפוט חושבים את עצמם לנביאים." אני לא חושבת את עצמי ממש לא, פשוט חלקתי חוויה עם הפורום כמובן שאף אחד לא צריך להאמין לי כי זה אינטרנט פה. אבל אני אומרת לך שלי יש חלומות נבואיים (אני חושבת שלעוד כמה בפורום יש) וזה כישרון (שוב מנסיוני האישי) שניתן לשלוט בו. כלומר "לבקש" חלומות נבואיים בנושא מסויים. אז כן ניתן לנבא את העתיד או חלק ממנו בעזרת חלומות. זה לא מאוד קשה וזה מאוד יעיל. "אולי עיסוק בחלומות, יכול להיות דבר מהנה ונחמד- אך לא יותר" הנה הסברתי לך שזה יכול להיות גם יותר, וגם בהנאה אין מה לזלזל עיסוק בחלומות צלולים הוא ממש ממש כיף.

The Spirit

New member
ובמה ניבוי העתיד יעיל כ"כ?

ניבוי העתיד באמת יכול להיות נחמד, אך האם זו הדרך להתמודד עם בעיות? לבדוק מראש מה הן, ולמנוע אותן? הבעיות שתגענה, תבאנה בכדי ללמד משהו, לתרום להתפתחות. שוב, אני לא בא אלייך בטענות אישיות או משהו כזה, אני רק מנסה להבין.

פשוט רוצה לעזור................

הרבה פעמים אנשים חולמים על דברים נוראים שקורים להם.......... כמו ההושעה הפותחת שבשרשור כאן.......... סביר להניח שמי שרשם את ההודעה לא מבין בפירוש חלומות, מכיוון שהפירוש זה לא חייב להיות סוף העולם..... מגיעים אליי חברים שלי, מפוחדים שחולמים שהם מתים או שקורה להם משהוא רע ואני פשוט מפרש להם ומסביר כדיי שהם לא יאמינו שמה שהם חולמים חייב להתממש....... אני לא מנסה להתעלה רוחנית או מהשהוא כזה.......... אבל מה שבטוח שזה לא דבר סתמי ואני לא מחפש הגיד אחריי הפירוש:" אמרתי לכם..... "! מקווה שהבנת "ניאו המקורי"

The Spirit

New member
כן, הבנתי, זה יכול באמת להועיל

לפעמים. לאנשים שאוהבים את הדרך הקלה.

למעלה