ואני ראיתי סבא וסבתא מקסימים
וסבא אחר שטיפל בנכדה מרגע לידתה האמא היתה בהסבה מקצועית של פיזטרפיסטים כדי שתוכל לעבוד במקצועה בישראל , היא ילדה בסוף השבוע , ושוחררה בית החולים חזרה לקורס כדי לסיים אותו במועד , אשה מוכשרת מאד בשבועות הראשונים הסבא היה מביא אותה לאמא להניק אותה בהפסקות עבין השיעורים עד שנגמלה, והמשיך לטפל בה עד שמצא עבודה במקצועו זה לא היה פשוט בגיל שלו למצוא עבודה טכנית אז לקח משמרת ערב או לילה, בשכונה , והסבתא הביאה אותה אליה אחרי המעון בחופשות היו עושים משמרות הסבא בבוקר והסבתא אאחרי הצהרים עד שהאמא גמרה לעבוד היום הקטנטונת הזו בת 16 , ועדיין מכרכרת סביב הסבתא והסבא , אוהבת אותם עד השמים, ישראלית טיפוסית ואני מתה על הזוג המקסים הזה , איך עבברו את חבלי הקליטה בארץ היא רופאה פנימית לשעבר שלא עברה את הבחינות ובגלל הגיל נתנו לה לעבוד כמטפלת בקשישים הוא מהנדס שמצא עבודה לכמה שנים טובות , ועכשיו שיצא לפנסיה התחיל לטפל בקשישים איך הוא מחכה לסבתא שתרד מהאוטובוס, ומלווה אותה הביתה , לוקח ממנה את השקיות וורואים שיש שם ים של אהבה , אז הנתינה לנכדים היא אין סופית, מודה שגם הבת היא כזו מטפלת באנשים בפיזוטרפיה , ואני נהנתי מהידיים שלה , היא פשוט מלאך , אני משוחדת כי אני מאד אובת אותה.