בוקר
טוב

../images/Emo185.gifבוקר טוב שבוע טוב וחג שמח../images/Emo39.gif

היה יותר פרקטי לו היו עושים מטבע של 99,90 למשל, ולמה כשמשלמים במזומן תמיד אין עודף? למשל ,,קניתי פריט ב-14,99 שילמתי בשטר של 20 (סכום זעום בכרטיס אשראי לא משתלם לסוחר) גיברת אין לי עודף,, מה הוא מצפה שאני אשאיר לו 5 שקלים טיפ?,

בוקר טוב../images/Emo96.gif

נר שישי של חנוכה
, לא נפרדים מהשקל כל כך מהר אבל בהחלט מוסיפים מרשרשים לכיס. שבוע טוב ומבורך

ben 911

New member
בוקר טוב. ../images/Emo42.gif

שקל קטן עלינו. אם לא שמתם לב נפרדנו מהרבה שנות חיים.. בעצם יותר נכון לאמר חווינו הרבה שנות חיים.. היום נפרדתי משיבעה חודשים של עישון.
שזה המון כסף שהופך לאפר זפת ועוד כל מיני שיט.
הכי חשוב שלא ניפרד זה מזו ונשאר חבוקים לנצח.

איזה יופי....כמה בעיות מאוד מציקות יפתרו לי:

א] סוף סוף לא יהיו סתינות בפילטר של מכונת הכביסה...לא משנה כמה אני מרוקנת את הכיסים במיכנסיים של בני המשפחה דתמיד יש איזה שקלון קטן שמתחבא עמוק עמוק..וגורם אחר כך סתימה במכונה..

ב] סוך סוף לא אצטרך ללכת ברגל עד תחנה מרכזית

כי היה חסר לי שקל...ואני מוצאת את הקטן הזה שוב איפוא???נכון בקיפולי כיס אבל רק אחרי שהגעתי לתחנה מרכזית

ג] לאנשים כמוני שמתעסקים עם כסף אמנם קטן

אתם מתארים לעצמכם איזה אקורדינציה צריך לאסוף 20 שקלים שמישהו הביא מקופת החיסכון?????

ד] מזמן רציתי לעעשות בניית ציפרניים

מה יש למה לא??שתהיה לי כזו יד מטופחת [כמו למרי] כשבתי התחתנה דביקו לי ציפרניים אבל לא הסתדרתי אתם בגלל אותם שקלים קטנים...תור משתרך בסופר ואני מנסנ לדוג את העודף עם הציפרניים המלאכותיות...אז מחר אני קובעת תור....לבנייה יש....

תזהרי עם הצפורניים

שלא תשרטי לי את הפשושים שאהובים עלי ותקפידי על חיטוי מתחת לצפורניים הבוניות אני לא אוהבת אותם זה עושה נזקים לצפורניים שלך אם היית לידי הייתי מסדרת לך את הצפורניים ללא בניה

נראה לך שאדביק ציפרניים????

סתם חמדתי לצון.....את יודעת צריך תקציב מיוחד לתענוג הזה בנייה בסביביות 200 שקל וכל שבועיים שלושה מילוי שזה 70-80- שקל ואם חלילה נשברת ציפורן הדבקה חדשה נדמה לי עוד 20 שקל....אין לי מה לעשות עם הכסף??????

אפרופו שקלים וכסף קטן...

ביום שישי, נכדתי בת 7 חדשים הייתה אצלי למשך כל הבוקר יצאתי איתה למכולת.. נרדמה בטיול.. ושכחתי את הארנק בסל של העגלה.. שמתי לב רק בערב... גם כרטיס האשראי היה שם ונשארתי בלי "שקל"... נכנסתי לחיפוש מאסיבי בכיסי המעילים.. הג'ינסים... התיקים למיניהם.. מצאתי 78 ש"ח... לא ממש הייתי צריכה כסף מזומן באותו רגע... סתם בשביל התחושה.. כמו המעשנים... לא ממש צריכים סיגריה באותו רגע.... אך התחושה שהקופסא עומדת להסתיים.. הופכת אותם לחסרי שקט ובטחון

הארנק חזר אליך?

סבתא חמודה , למען בטיחותך , ארנק לא משאירים בסל של העגלה זה מזמין כייסים תמיד ארנק בהידשג יד צמוד עליך בפואוץ או משהו כזה שתהנה מהבילוי עם היפיפה שלך

תודה נסיכה../images/Emo24.gif

תודה על ההתעניינות, למזלי הארנק נשאר בעגלה ולא עף כשקיפלו אותה.. טסתי לשם היום... לא בגלל הארנק.. הקטנה נעמדה היום לראשונה... אחזה בשולחן.. נעמדה.. נבהלה מהמעמד ומיד התיישבה.. טסתי לצפות ב"פלא".. בינתיים היא מסרבת לעשות שידור חוזר... אך מין הסתם תעשה זאת בקרוב שוב ושוב.. בדרך.. אספתי כבר את הארנק

אספתי גם קצת כביסה...

המכונה של הבת שלי התקלקלה.. אז לקחתי אלי את הכביסה.. אני גם מכבסת עבור הבן שלי שעזב את הבית לא מכבר... והיום... כשהבאתי עוד 2 מכונות של הבת חשבתי לעצמי... כמה חבל שאין לי חברה כמו האקסית של בן.... הייתי מוכנה לבשל לה בתמורה...

ben 911

New member
גולדי, לא חושב שתצליחי לבשל לה..

היא ממוצא הודי... כידוע, אצלם קודם כל שמים כמה ק"ג פלפלים חריפים בסיר.
ורק אחר כך הם תוהים.. מה כדאי לבשל?

ben 911

New member
הכי מצחיק../images/Emo6.gifבדיוק כשלחצתי על "שלח" היא התקשרה

כדי לשאול אם הכל בסדר..
זאת'י תחיה עד מאה ועשרים.

סמוך עלי בן...../images/Emo9.gif

"אין" על המרוקאיות... אפילו ההודיות לא יכולות עלינו... במיוחד לא במטבח, ולמען קיפול כביסה, הייתי מתאמצת קצת יותר.. חוצמזה יש פתגם שאומר.. לא מפחידים יונה ביין שיכור בז... ומרוקאית באוכל

למעלה