בוקר

בוקר אור לכולם...אחרת...דאפו על האופטמיות

על הבוקר...אבל ת'אמת לא קצת קר בימים אלו לשבת על החול הרטוב???אני דווקא הייתי מעדיפה לשבת איתו במקום אחר... יום נפלא לכולם....

בוקר טוב לכולם

אוח איזה בוקר ,, אחרת רומנטית שכמוך לקרני אין שאת זורקת אותי כל פעם מחדש לערדניקית שולחת חיבוק ענקי של אחות דואגת לבן שולחת קרי שמש לחמם את העצמות והלב לגאיה המקסימה שולחת את הדרורים ששרים ליד חלוני , לקלאופטרה שולחת הזמנה ליום נעים ושמח לשירקאן אשלח פרח לשבת ולמי ששחכתי איתם הסליחה בקיצור יום נעים ונהדר

תודה יקירה... ולו רק לאנשים

היקרים שנמצאים כאן בפורום שווה להישאר כאן....שבאמת באים מתוך חברות מחבקת ואיכפתית...יום נהדר ומקסים לך יקירתי..

ben 911

New member
../images/Emo51.gif נסיכה. השמש אכן חיממה לי את כל העצמות

היבשות...
חוץ מעצם אחת בעצם.. שמעצם היותה בצל-ם.. נשכחה בצד מעשה חלם.. וכאן העייר בן גרם.. נוער גוער אך תמיד בתלם.

טיילתי לי בשמש

הלכתי לדאר לשלוח מכתב רשום , מחלקים שם מספרים כמו בקופת חולים הייתי צריכה לחכות 100 איש כדי לשלוח את המכתב הרשום לקח בדיוק 4 דקות מול הפקידה אבל חיכיתי שם שעה שתבינו באיזה קצב צריכות הפקיחדות לעבוד שם לתגבור הם קבלו שני פקידים נוספים ויוצא ששני פקידים עובדים בתחנה אחת כדי לעמוד בעומס מפחיד אותי לחשוב מה יהיה שם מחר ב15 לחודש ביום של תשלום המע"ם ובגלל שאין בנק בסביבה אז סניף הדאר הוא גם הבנק של רוב הקשישים בשכונה כל העומס על 4 פקידות שלא יושבות דקב בשקט כל החודש. ומשם שוטטי בשוק השכונתי וחלפתי על פני הספרית שהיתה משועממת אז נכנסתי והסתפרתי קצר שובבבבבבבבבבבב, איזה כייף זה בלי שיער בעורף מסופרת קצר מאד בעורף ,השיער שם אולי 2 ממ ,ככה מעדיפה עורף מסודר וכבר הוא גדל מהפעם הקודמת לאורך 7 סמ כל התלתלים נפלו על הרצפה והסתכתי עליהם , לקח לי מיוני לגדל 7 סמ של שיער קצב איתי למדיי אבל הצבע האפור משתלט על שערי אפור יפה כזה כמו שהיה לאבי והפסים נעשו יפים מאד , ועכשיו אני הרבה יותר יפה עם התספורת החדשה בדרך ריתי משהו מדהים מחזה אהבה של הכלב לאשה אבל זה סיפור אחר עכשיו אתן ליד להרגע ואקליד יותר מאוחר את הסיפור

שירקאן12

New member
בוקר טוב אני

כבר בדרך אותה אחרת. ואכן הפעימות אצלי חזקות במיוחד...
אל תזוזי....

גאיה ק

New member
אילו הייתי גבר..

הייתי מצרפת את הסמיילי הזה
אבל כיוון שאני אישה..אני מצרפת את זה
וגם את זה

למעלה