טיילתי לי בשמש
הלכתי לדאר לשלוח מכתב רשום , מחלקים שם מספרים כמו בקופת חולים הייתי צריכה לחכות 100 איש כדי לשלוח את המכתב הרשום לקח בדיוק 4 דקות מול הפקידה אבל חיכיתי שם שעה שתבינו באיזה קצב צריכות הפקיחדות לעבוד שם לתגבור הם קבלו שני פקידים נוספים ויוצא ששני פקידים עובדים בתחנה אחת כדי לעמוד בעומס מפחיד אותי לחשוב מה יהיה שם מחר ב15 לחודש ביום של תשלום המע"ם ובגלל שאין בנק בסביבה אז סניף הדאר הוא גם הבנק של רוב הקשישים בשכונה כל העומס על 4 פקידות שלא יושבות דקב בשקט כל החודש. ומשם שוטטי בשוק השכונתי וחלפתי על פני הספרית שהיתה משועממת אז נכנסתי והסתפרתי קצר שובבבבבבבבבבבב, איזה כייף זה בלי שיער בעורף מסופרת קצר מאד בעורף ,השיער שם אולי 2 ממ ,ככה מעדיפה עורף מסודר וכבר הוא גדל מהפעם הקודמת לאורך 7 סמ כל התלתלים נפלו על הרצפה והסתכתי עליהם , לקח לי מיוני לגדל 7 סמ של שיער קצב איתי למדיי אבל הצבע האפור משתלט על שערי אפור יפה כזה כמו שהיה לאבי והפסים נעשו יפים מאד , ועכשיו אני הרבה יותר יפה עם התספורת החדשה בדרך ריתי משהו מדהים מחזה אהבה של הכלב לאשה אבל זה סיפור אחר עכשיו אתן ליד להרגע ואקליד יותר מאוחר את הסיפור