בוקר

סימפתי

New member
אהבה נרקסיסטית ואגוצנטרית, היכן אהבת האחר?

"אותה אחרת" הביעה יפה את רגשותיה וצרכיה. אני מצטט " ואז לחשוב עליך...כשתגיע אל תאמר דבר, רק תשב מאחורי על החול הרטוב ותחבק את צווארי וכתפיי, שאריח אותך קרוב, אשען בגבי אליך ואחוש בכתפיך החסונות האוחזות בי, אשמע את נשימותך ופעימות ליבך באוזניי, חיוך מתוק יעלה על שפתיי, אפנה אליך ואחבק אותך ואנשק בלי סוף...כשתבוא..." באתי אליך, קצת עייף ולחוץ. רציתי לספר לך על שהתרחש בעבודה שלי. אך, את בשלך, סתמת לי את הפה. טוב רציתי לרצותך, ויתרתי על מחשבותי, ויתרתי על רגדשותי, ויתרתי על עצמי ועל האני. שיחקתי אותה בשבילך נשמה. רצית שאשב מאחוריך, דוקא רציתי מלפנים, ובכלל העדפתי לשכב. מה לעשות? צרכיך קודמים לשלי... כולי בטל בשישים לרגליך. עשיתי הכל כרצונך, ואני מאוד אוהב את הנשיקות שלך, אבל לא עד סוף, הייתי מאוד, מאוד רוצה, שזה יסתיים במציצה... גבר הוא גבר! לא? אני כל כך מתבייש, לקלקל לך קצת את השירה. אבל אהבה זה לא רק מילוי צרכים של אחד... שלך אהובתי. אני קיים, לא רק כדי לשרת אותך. גם לי יש צרכים... הייתי מת שגם לי יהיה מקום באהבה שלך. מקום דינמי ומשמעותי. הייתי עוד יותר מת, אם גם את היית מספקת ומעניקה לי את כל הצרכים שלי. יקירתי. אהבה אמיתית זו דואליות. קיום שיוויוני של 2 עולמות. הרמוניה של יחד ולחוד.

kiki35

New member
סימפטי

אתה באמת סימפטי והצגת יפה את טעוניך אבל בחייך, אין לך מושג איזה כף זה שגבר שותק ועושה,,פשוט שותק ומלטף ומאחור כפי שחלמה אותה אחרת, לא תמיד רוצה לראות ורק להרגיש,,אלו מילים יפות השתמשה אותה אחרת ואתה מדבר פתאום על מציצה והופך קטע נשי וחוושני לבהמי. מה אתה, חמציץ? למה למצוץ? ניסית את זה פעם? חושב שזה כף? תנסה ואחרי פעם אחת תבין שזה לא פיקניק ובטח זה לא סמל הגבריות. יש מצבים שהשתיקה יפה להם וזה אחד מהם. מציצה עקיצה קריצה צה צה צה? נו באמת...

ben 911

New member
קיקי35 מתוך הכרותי את מר סימפטי (וירטואלית..

אמנם.) האיש עושה רושם של אדם רציני ומכובד ביותר. לא נראה לי שהוא התכוון לאותה"מציצה" שכולנו מתכוונים. ישנם גברים שעד היום מתוך הרגל נוהגים למצוץ אצבע.

לא מבינה...למה "מציצה" נחשבת לאקט בהמי????

עד כמה שהידע הזואולוגי לא נתקלתי אפילו לא בנשיונל גיאוגרפיק שהזכר מוצץ לנקבה...אצל בני אנוש חושניים,כן.....גבר ששותק בזמן מעשה אהבה??????כל אחד ובחירתו...לי זה נראה נשמע מאוד מיכני..משהו כמו....,תעשה את ",העבודה" ותשתוק...

kiki35

New member
ממש לא

מיכני יקירתי, ממש לא. אם את מחוברת לגבר שלך אפילו אם הוא לזמן קצר אז מוסיקת רקע או גלי הים זה נפלא מספיק,אבל ברור שאין רע בפטפטת תוך כדי ואפילו במציצות למי שאוהב, אחרי הכל כל אחד והעדפותיו בכל דבר( אומרים שמוסד הנישואין זה יופי של מוסד למי שרוצה לחיות במוסד), אם אני מציצה למגרות הלבוש התחתון שיש לי אז אני בטוחה שבאחד הגלגולים הקודמים שלי הייתי זונה ונשארו שרידים,,,,אין לי דבר נגד העדפות של אנשים, רק הפריעה לי שנכנס בקול תרועה למסר העדין והחושני של אותה אחרת,,,יום נפלא, נעמתם לי מאד

"עיניים מדברות" נשמע לי יותר טוב...

אבל לזה מגיעים עם גבר כשיש חיבור ורגש עמוק...שלא צריכים להתבטא במלל...העיניים מדברות...ובאשר לסימפטוש...לעיתים כותב מילים נוקבות ..אבל הרבה פעמים נכונות...

מסתבר...

שסימפטוש ראה את הצד שמנגד, אהבה אגוצנטרית הוא קרא לה, במילותיו הנוקבות...צר לא לא מוכרת לי כזו...

סימפטי חביב../images/Emo9.gif

|הדגש " ואז לחשוב עליך...כשתגיע אל תאמר דבר, רק תשב מאחורי על החול הרטוב ותחבק את צווארי וכתפיי, שאריח אותך קרוב, אשען בגבי אליך ואחוש בכתפיך החסונות האוחזות בי, אשמע את נשימותך ופעימות ליבך באוזניי, חיוך מתוק יעלה על שפתיי, אפנה אליך ואחבק אותך ואנשק בלי סוף...כשתבוא..." כך ציטטת אותי סימפטי, רק לדבר אחד לא שמת לב והוא הסיומת בקטע הכתוב, אילו היתה נקודה - זה סוף ענין, חתום, גמור, דבריך קרוב לודאי היו מעוררים את כל אותם תהיות שהעלת, מאחר והסיומת היא שונה, לפי מספר הנקודות שנרשם אחרי המילה כשתבוא... זה אומר שיש עוד מה לומר, גם שלא די במה שנאמר, אני לא כותבת גדולה סימפטי, אבל... וזה אבל אחד גדול...לא נולד האיש שיאמר כי ניחנתי בחוסר רגישות והתחשבות, וזה למעשה מה שאתה ניסית לומר, אז צר לי יקירי, ממש לא התקרבת למי שאני...הפוסל במומו פוסל, עוד בטרם ידעת דבר וחצי דבר וזו חוצפה לדעתי. כאן זו נקודה חד וחלק!!!

היי..הי...להירגע..לא לקחת את סימפטי אישית...

במחשבה מעמיקה בכל זאת יש משהו בדבריו..בוא ניקח למשל בשירים..גברים כותבים מה הם היו רוצים לעשות לאהובתם דוגמאות????" את שחור צמתך חרש אלטף" "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום"

המשך."לו היית כאן איתי..הייתי נושאך על כפיים"

לעומת זאת בשירים נשים רק מצפות ומבקשות...דוגמאות:" מה יביא מה יביא לי אהובי ממכרות הנחושת. אבן צור או ענבר? " אהובי יבנה לי בית".. ותחשבו על זה...

אין כאן משהו אישי...

סימפטי הביע את דעתו, אין אנו מכירים, למרות כתיבתו האישית...

למעלה