בוקר
רביעי

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif רביעי

קמתי בבוקר עם כוונה ללכת לעבודה... אבל תקפו אותו התלבטויות, התלבטתי התלבטתי ונשארתי בבית (אחרי שאתמול ביליתי בעבודה 11 שעות - ואני אמורה לעבוד חצי משרה - נראה לי שהמטלות יחכו לי עד יום ראשון). אז נכנסתי הבוקר וראיתי את כל הברכות והאיחולים המרגשים שלכן - תודה חברות יקרות!
אין כמוכן! מאמצת את כל הברכות בשמחה, את הצוף והדבש והפרחים וורוד והכל
באמת, שלושים שנה - זה המוווון זמן. כשהתחתנתי בגיל 19, לא הייתי יכולה לדמיין פרק זמן כזה. וגם לא לאן השנים האלה יקחו אותנו. ללא ספק - זוגיות זו הרפתקה מתמשכת ומפתיעה כל פעם מחדש... וליתי - אני שמחה שהייתי כאן ברגע הנכון בשבילך, ועוד לא איחרת יותר מדי לספירת המלאי של ה-21 שנה שלך!
צעירים שכמותכם - שתמשיכו להינות מהאהבה, והחברות, והילדים, ואפילו מהחתול... מזל טוב!
המון התפתחויות יש כאן... אז ברוכות הבאות החברות החדשות
והמון הצלחה למשתחררים
פולינק'ה, אני מקווה שהאוגמנטין כבר התחיל לעשות את שלו ואת מרגישה יותר טוב
מתגייסת, ישר כוח על מבצע ניקוי החדר
- לפעמים הפתרון הכי טוב הוא פשוט לזרוק ה-כ-ל לזבל, זה בסדר (אבל כמו שכתוב על שק הכביסה הנמכר בריקושט, "לא את הילד!...", למרות הכל...) רוזנת - ברכות לשובו של המטייל!
מעצימה - איך בסוף הסתדרתם עם המשקפיים/עדשות? שושנה - איך את מרגישה? וכל האימהות הסופרות לקראת סוף השבוע הזה - הנה הוא מגיע!
אצלנו הנסיכה עשתה סבב טלפונים לאחיה ואחיותיה וסיכמה עם כולם שחוגגים את יום הנישואין בשבת הבאה - כי אז המנומר יוצא
, והגדולות יכולות להגיע, וגם היא לא בכוננות. לפני יומיים הייתי עם הנסיכה אצל רופא שיניים, שבישר לה שאמנם אין לה חורים, אבל תצטרך טיפול שורש. זה השביז אותה ממש (כלשונה), אבל אתמול אמרו לה שעל טיפול שורש אפשר לקבל שני גימלים - וכמובן זה שיפר את מצב רוחה פלאים
המנומר - לא מנדב אינפורמציה, אבל נשמע בסדר. עבודה קשה, בשגרה
אתמול הייתי ב"ריקושט", ובקופה לפניי היתה אמא לחוצההההה, שקנתה גרביים לבן שלה, ובשלוש דקות שיחה עם הקופאי אמרה לו חמש פעמים שהבן שלה חייל, שהוא התגייס לפני שבועיים, "לטנקים", ועכשיו נמצא בשטח... כל כך הבנתי אותה - כל כך הרבה חודשים לא הייתי מסוגלת לדבר עם אף אחד על שום דבר חוץ מאשר על הילדים החיילים... אז איזה כיף שיש אתכם. תודה תודה תודה

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום רביעי

קוליברי, איזה מרגשת את! אני לא זוכרת אם בירכתי אתמול או לא, אז הנה אני מברכת עכשיו: שיהיו לכם עוד הרבה שנות זוגיות מאושרת וטובה! לחגוג עם המנומר, זה ברור, אז תדחו לשבוע הבא, לא נורא. גם אצלנו החגיגות תמיד מתבצעות לפי היציאות של החייל, כמו אצל כולם. מקווה שהיום כבר ארגיש את ההשפעה של האנטיביוטיקה, לא בא לי לסחוב את הסיפור הזה. סוף השבוע כבר כמעט כאן, רק עוד קצת וזהו שיהיה יום טוב

פולי44

New member
אכן כן, הפרופיל שלו 97

למתבגר ב עדיין לא נקבע פרופיל, מחכים לתשובה תודה

ל י ת י1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

פולינקה מקווה שהאניביוטיקה (זה ממש פצצה מה שהרופאה רשמה לך) תשפיע מהר ותתאוששי. תשכבי במיטה, תנוחי ובינתיים שחקי לך עם הסמסונג החדש
קוליברי, תהני מיום החופש שלקחת לך
רוזנת, אני כבר על קוצים....מחכה לשמוע איך היה המפגש עם המטייל, מתרגשת איתך
מעצימה, מקווה שיסתדר היום עניין המשקפיים
שושק'ה, תבואי לפה אחרי הצילום לספר מה קורה. מחזיקה אצבעות שהרופא יקבל שכל ויחליף לך את הגבס
יום רביעי זה כבר ממש כמעט
אפשר להתחיל לחכות לשיחת הטלפון השבועית של מחר. בינתיים התקשרה אלי אתמול אמא של חבר לצוות שהילדון שלה קיבל אישור להתקשר אליה מסיבה מסויימת. כל שיחת טלפון שגרתית הופכת לחג, ובהתרגשות מדווחים עליה לשאר ההורים, שמחת עניים
היא מספרת שהילדון שלה מספר בהתלהבות שהם נוסעים על......יורים ב..... נשמעים כמו חבורת ילדים בגן שעשועים אטרקטיבי במיוחד. שימשיכו לשחק....רק במשחק, לא על אמת
יום נהדר לכולן

פולי44

New member
הי ליתי'לה, בוקר טוב

כן, זה באמת פצצה, אבל אמרתי לה שאני רוצה להיפטר מזה כמה שיותר מהר וגם הדלקת די חריפה. תודה, אני לא אנוח כי העבודה קוראת לי, ואני גם לא מרגישה רע, חוץ מהגרון. קשה לי לדמיין שיחה של רק פעם בשבוע עם החייל. ז"א, כן הייתי שם, כשהחייל שלי היה בקורס מפקדים, אבל ככה, על בסיס קבוע זה קשה. אז קחי
שכחתי באמת את רוזנת והטייל שלה, יו, זה כל כך מרגש, מחכים לחוויות

ל י ת י1

New member
תודה פולינקה../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל מתרגלים גם למצב הזה שבו אין קשר טלפוני כל השבוע. מה שכן, אני ממשיכה להיות צמודה לנייד. התמכרתי לקרינה הסלולרית וקשה לי להגמל
השיחה השבועית ביום חמישי בלילה - מי שישמע יחשוב "וואו איזו שיחה". זה אורך פחות מ-30 שניות וזה הולך כך :"אמא, אין לי זמן, אני בא/לא בא מחר, ביי". כל שניה כזו בשבילי יקרה מפז. הקושי מבחינתי הוא שאנחנו לא יודעים עד לשיחה הזו האם הוא מגיע או לא לשבת. יודעים בדר"כ כיוון כללי אבל הכל כל כך נזיל אצלם, וחוטפים שבתות על כל פיפס קטן, כל מצמוץ לא בזמן או לא בקצב הנכון עולה להם בשבת. אז אנחנו נשארים בחוסר ודאות ממש עד הדקה ה-90. כמו שכולכן יודעות השבתות שהם בבית שונות לחלוטין מהשבתות שהם יוצאים - אז עד יום חמישי בלילה אנחנו לא יכולים לעשות שום תוכניות לגבי שבת, וזה קצת מקשה, אבל גם לזה מתרגלים לאט-לאט

שויו

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

קוליברי , מזל טוב ליום הנישואים. 30 זה הרבה ..( אנחנו בדרך לשם - 27). מאחלת עוד שנות ביחד בבריאות , אושר , סיפוק ונחת מהשבט שלכם ומהחיים בכלל... מחזקת את החלטתך על יום "חופש" .. העבודה לא תברח. ליתי, גם לכם כמובן מזל"ט , זוג צעיר שכמותכם ! ספירת מלאי מרשימה רשמת כאן ואאחל רק שימשיך ככה... החלמה מהירה לפולי, לשושנק'ה ולכל מי שצריך... אני ממשיכה בספירה עוד שבוע ... שיהיה יום טוב שקט ורגוע עם בשורות טובות

etti1000

New member
בוקר ....

השלמת משימות .. אחרי שסיפרתי שהעקשן שלי לא רוצה שנבוא.
. (לטענתו סתם נסיעה..) הכנתי חבילה חבילתית ביותר עם רשימת ציוד שנראה לי שהוא צריך - מגבת , שמפו חדש וגם דאודורנט , גרביים ושתי חולצות לבנות מון מתוק ועוד קצת מתוק אך הכי מרגש בחבילה הזו היה המכתב שכתבה לו המתבגרת
(ממש הזכיר לי שפעם היינו מתכתבות עם חברות רחוקות ) והמשפט הכי שלה היה " יאללה תחזור כבר הביתה אמא שלך כל היום חופרת לי אתה חייב לשחרר אותי קצת "...
והיום סוף סוף חוזר הבעלול
אז הדאגה תחזור להתחלק...

שבלולי1

New member
בוקר טוב

מזל טוב לכל החוגגים יום הולדת-יום נישואין החלמה מהירה לכל החולים -ושהאנטיביוטיקה תעבוד מהר לכל הסופרים/סופרות לבואם של חיילנו המקסימים..הנה יום ריביע כבר נסתיים לו
אצלנו הכל בסדר - עדיין גימלים אבל אני חושבת שהוא מעדיף את השמירות מאשר החפירות של אמא שלו.... המשך יום ניפלא לכולם

בוקר טוב ברכות לימי הנישואין באחור קל

ברכות לקולבירי ובן זוגה לכבוד 30 WOW לנישואיכם! ימים מאושרים המון נחת מרשים ביותר כן ירבו. ליתי יקרה ספירת מלאי מדליקה ביותר ברכות לך ולזוגי פרד שלך המשך חיים מאושרים מלאי תוכן ועניין . פולי תרגישי טוב במהרה אנטיביוטיקה חזקה (יוגורט ביו חשוב מאוד) רוזנת ,נו מתי מגיע? איזה מתח והתרגשות מחכים לדיווחים מה יש מצב שג'וני לא יוצא בשישי?? אצלנו שקט מכיוון הכסוף ספירת ה 21 מסתיימת ביום שבת ועל כן הוא אומר שלא חושב שייצא, רוצה להיות מופתעת בשישי, או מתכוננת להכין חבילה ענקית ולשלוח עם אחד החברים שכן יוצאים. לאמהות הסופרות לקראת חמישי שישי סופ"ש כבר פה ...

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

קוליברי - אני מפרגנת לך יום ללא עבודה ומזל טוב מראש ל-30 שנה - עוד שנה אצלי..... פולי יקירתי - תרגישי טוב ואני מקווה שאת גם נחה. ליתי - עוד כמה דורות הסלולרי יהיה איבר בגוף (ילמדו על זה בתורת ההתפתחות איך פעם האדם החזיק אותו ביד...) לכל האמהות היקרות - סוף שבוע עוד מעט.

בוקר טוב לכולן../images/Emo39.gif

אני בעיצומה של הספירה. כמו קפיץ כל כך מתוך שעוד רגע הוא נשבר. השבוע הזה התחיל כל כך טוב אבל ממשיך מאד קשה! קשה עם השטח הזה שלא שומעים ממנו כלום מיום ראשון ועד חמישי כשחוזר. קשה עם ה 21 ימים האלו. היום אני יוצאת ליום עבודה מאד ארוך . אולי זה יעשה לי טוב..... אתמול בלילה בן זוגי זרק רעיון "פצצה" ."אולי אולי הוא יגיע כבר ביום ה'"??????????? אם כן אז ממש לא טוב לי לעבוד היום
(יש רשימה שצריך להספיק להכין לבואו). מה אתן אומרות? יש לנו סיכוי לקבל אותו מחר בערב??????????. המשך יום מקסים לכולן. חייבת לצאת כבר....

מגלית

New member
שויו - יש לך תשובה לפיסטוקית?

אם אין לך - פיסטוקית - שאברר לך בחלונות הגבוהים ?

שויו

New member
פיסטוקית יקרה,

קטונתי מלהתנבא ... הלוואי בשבילכם שיפתיע... אנחנו היינו שם בדיוק לפני שנה. אצלנו לא היו שום הפתעות בימי חמישי. היציאה היתה רק בשישי מוקדם מוקדם מוקדם על הבוקר... מה שכן, בשלב כזה לא היו הרבה ספירות של 21, בעיקר של 14.... "אצלנו" היה לילדים לו"ז ברור של יציאות לחודש מראש ואף יותר ,אז ידעו מה הולך לקרות (פרט להפתעות זוועתיות שלא יבואו חלילה, טפו, טפו, שום, מלח , בצל ) מגלית, איזה חלונות גבוהים יותר יש לך באמתכתך? איך זה שלא ידעתי על זה קודם?

היי שויו, מגלית../images/Emo39.gif

תודה רבה. שיבוא כבר. אכן, בפעם הראשונה שיצא , היציאה היתה בשישי מאד מאד מוקדם בבוקר. זו תהיה היציאה השנייה.

בוקר טוב - עוד חצי שעה הבחור נוחת

ובינתיים אני מעבירה את הזמן איתכן, אתמול חוויתי לחץ קל, כאשר לא קניתי בלונים כי חשבתי שהוא נוחת ב- 11:00, ככה הבעל אמר, ואילו פתאום בלילה הוא אומר לי שמחר ב- 09:30, ומה שהיה לי בראש זה - מה עם הבלונים, וגם רציתי לנסוע ליפו להביא לו חומוס, אבל זה הוא בטח יעשה כבר לבד, בשעה 08:00 ניכנסתי לאוטו להתחיל לחפש מה פתוח, ובמקרה החנות השכונתית של הספרים היתה פתוחה ויש להם גם בלונים, אז כרגע גם קישטתי את החדר שלו עם בלונים, וגם את הכניסה, ואני כבר על קוצים... ניראה לי שמעתה אני עוברת למחשב שבחדר של הנסיך, כי עד היום כתבתי מהמחשב בחדר של המלך, ככה במשך 5 שנים כמעט... אייך חלף הזמן... אני כל כך מקווה שיהיה בסדר איתו, אולי קצת התרכך? אולי?, סימן קל היה שלשום כשדיברנו, פתאום הוא שאל אם החייל יוצא השבת, אני התרגשתי רק מהשאלה (זה קורה כשזורקים כל כך מעט פירורים של קשר ואיכפתיות)

49צהוב

New member
איזה כיף... עכשו הוא בוודאי כבר נחת

ואתם כבר מחליפים חוויות וההתרגשות בערך בשמים בקשר להתרגשות ולדמעות בגיוס של בנות- באמת אין לי מושג- אמא לבנים אני... דבר אחד אני יודעת- בנות המחזור של הבן שלי מתחילות לדבר על שיחרור קרוב- והוא אפילו לא גמר חצי איזה כיף להם.....

למעלה