בוקר ../images/Emo42.gif רביעי
קמתי בבוקר עם כוונה ללכת לעבודה... אבל תקפו אותו התלבטויות, התלבטתי התלבטתי ונשארתי בבית (אחרי שאתמול ביליתי בעבודה 11 שעות - ואני אמורה לעבוד חצי משרה - נראה לי שהמטלות יחכו לי עד יום ראשון). אז נכנסתי הבוקר וראיתי את כל הברכות והאיחולים המרגשים שלכן - תודה חברות יקרות!
אין כמוכן! מאמצת את כל הברכות בשמחה, את הצוף והדבש והפרחים וורוד והכל
באמת, שלושים שנה - זה המוווון זמן. כשהתחתנתי בגיל 19, לא הייתי יכולה לדמיין פרק זמן כזה. וגם לא לאן השנים האלה יקחו אותנו. ללא ספק - זוגיות זו הרפתקה מתמשכת ומפתיעה כל פעם מחדש... וליתי - אני שמחה שהייתי כאן ברגע הנכון בשבילך, ועוד לא איחרת יותר מדי לספירת המלאי של ה-21 שנה שלך!
צעירים שכמותכם - שתמשיכו להינות מהאהבה, והחברות, והילדים, ואפילו מהחתול... מזל טוב!
המון התפתחויות יש כאן... אז ברוכות הבאות החברות החדשות
והמון הצלחה למשתחררים
פולינק'ה, אני מקווה שהאוגמנטין כבר התחיל לעשות את שלו ואת מרגישה יותר טוב
מתגייסת, ישר כוח על מבצע ניקוי החדר
- לפעמים הפתרון הכי טוב הוא פשוט לזרוק ה-כ-ל לזבל, זה בסדר (אבל כמו שכתוב על שק הכביסה הנמכר בריקושט, "לא את הילד!...", למרות הכל...) רוזנת - ברכות לשובו של המטייל!
מעצימה - איך בסוף הסתדרתם עם המשקפיים/עדשות? שושנה - איך את מרגישה? וכל האימהות הסופרות לקראת סוף השבוע הזה - הנה הוא מגיע!
אצלנו הנסיכה עשתה סבב טלפונים לאחיה ואחיותיה וסיכמה עם כולם שחוגגים את יום הנישואין בשבת הבאה - כי אז המנומר יוצא
, והגדולות יכולות להגיע, וגם היא לא בכוננות. לפני יומיים הייתי עם הנסיכה אצל רופא שיניים, שבישר לה שאמנם אין לה חורים, אבל תצטרך טיפול שורש. זה השביז אותה ממש (כלשונה), אבל אתמול אמרו לה שעל טיפול שורש אפשר לקבל שני גימלים - וכמובן זה שיפר את מצב רוחה פלאים
המנומר - לא מנדב אינפורמציה, אבל נשמע בסדר. עבודה קשה, בשגרה
אתמול הייתי ב"ריקושט", ובקופה לפניי היתה אמא לחוצההההה, שקנתה גרביים לבן שלה, ובשלוש דקות שיחה עם הקופאי אמרה לו חמש פעמים שהבן שלה חייל, שהוא התגייס לפני שבועיים, "לטנקים", ועכשיו נמצא בשטח... כל כך הבנתי אותה - כל כך הרבה חודשים לא הייתי מסוגלת לדבר עם אף אחד על שום דבר חוץ מאשר על הילדים החיילים... אז איזה כיף שיש אתכם. תודה תודה תודה
קמתי בבוקר עם כוונה ללכת לעבודה... אבל תקפו אותו התלבטויות, התלבטתי התלבטתי ונשארתי בבית (אחרי שאתמול ביליתי בעבודה 11 שעות - ואני אמורה לעבוד חצי משרה - נראה לי שהמטלות יחכו לי עד יום ראשון). אז נכנסתי הבוקר וראיתי את כל הברכות והאיחולים המרגשים שלכן - תודה חברות יקרות!