בוקר
רביעי

עפרה ד

New member
בשעה טובה! ברכות למשוחררת, איזה כיף. ../images/Emo141.gif

ורק שלא יסדרו לך אמא לשני מטיילים, על משקל אמא לשני חיילים. המון טוב והצלחה למקסימה שלך.

אםפי7

New member
אמא מילואימניקית ואזרחית זה כבוד גדול

מזל טוב, ושתרווי הרבה נחת מכל החבורה. ואל תשכחי אותנו שעדין מגויסות ותגיעי מדי פעם לעודד וכד'.

WOW עומר , איך הזמן טס ...(בדר"כ אצל אחרים)

מברוק לרגל השחרור והחזרה לאזרחות !!! אין לי בכלל ספק שכמו בצבא , גם באזרחות "פרי שחום נחמד" המקסימה שלך תעשה חַיִל , ומגע הזהב שלה ישאיר חותמו בכל אשר תחליט לעסוק בו !!! ב ה צ ל ח ה !!! ואת , אמא מילואימניקית , מגוייסת לכאן בצו 8 !!! אין שיחרורים , גם לא על התנהגות טובה ...

עפרה ד

New member
../images/Emo29.gifערב טוב , היום סיום השלמת תקשוב, ברכות

למסיימי המסלול הלא קצר הזה
הנסיכה נסעה לטקס, לברך את המחליפה שלה. תחושה של סגירת מעגל. החייל התקשר, נשמע הכי פחות טוב ממה שהיה עד עכשיו
, חולה כבר המון זמן, ונראה שמצב רוחו מתחיל להיות מושפע מכך. מקווה שסוף השבוע בבית והחג שאחריו יאפשרו לו להתאושש.

ליזי62

New member
אהבתי

COLIBRI אהבתי את סגנון התאורים שלך...כפי שכבר יעצתי בזמנו לאמהות אחרות בפורום, גם לך...אספי את כל המילים , החוויות ושמרי... המבט ההומוריסטי וגם האחר, עוזרים לנו בשרות הצבאי שלנו עם הבן. אני עשיתי כך בזמנו(17 שנה אחורה... כרגע הבן שלי במילואים) ובאוגוסט האחרון הוצאתי את ספרי אמא של חייל ומשום מה הכל בפנים...שום דבר לא השתנה...מעניין... חג שמח לך ולכל אמהות הפורום והמשפחות. ליזי

למעלה