בוקר
רביעי

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif רביעי

היום יום בית = נקיונות סוף סוף... לא סיימתי את כל המטלות בעבודה שתכננתי לסיים לפני החג, אבל החלטתי שזהו, את מה שחיוני אשתדל לעשות מהבית, ודי. טלפון מהנסיכה אתמול בעשר בערב (היא נמצאת בטיול בצפון עם הצוות שלה): "אמא אמא אמא, דחוף, איך קראו לבן של דוד המלך שבגד בו?... תודה, ביי".
טלפון אתמול לקראת ערב מהמנומר. סוגרים שבת, יוצאים ביום שני בבוקר - רגילה עד סוף החג! עד ששמחתי, התברר שהם שמחים קצת פחות, כי היו אמורים לצאת חג ראשון, חג שני, ורגילה מיום העצמאות - אבל המג"ד החליט אחרת... נו טוב, בשביל זה הוא המג"ד. מתקרב למחצית השירות, המנומר... לא ייאמן. זהו, חייבת לעוף... היום קצר, והמלאכה מרובה, והפועלים עצלים... והפנקס פתוח והיד רושמת... יום מצויין ורגוע לכווווולם

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום רביעי

הרבה דברים קורים אצלנו בבת אחת, הפעם זה האוטו שעושה קולות של "די, מספיק, אני כבר זקן וצריך לנוח" ושבק חיים. אז כרגע אנחנו בדיונים לגבי קניית רכב, האם חדש דנדש או מליסינג או משומש, וזה די נחת עלינו בהפתעה. מקווה שנצליח להגיע להחלטות בקרוב, טוב שהחייל בבית כך שהוא יכול לעזור לבעלי בהחלטות, היום הם מתחילים את הסיבוב ביחד. ובכלל, טוב שהוא בבית, ואני לא רוצה שהרגילה תיגמר. המתבגרים צריכים לקום ולנסוע באוטובוס או ללכת ברגל, אז זה צריך להיות זריז יום טוב לכולם

atalia

New member
עברתי את ענין האוטו לא מזמן

בסוף קניתי אוטו שהיה אצל מישהו בליסינג (מטעם החברה שלו כמובן) שנתיים, שאחריהם החזירו את האוטו לחברה (אוויס). יצא מעולה. ותהנו מהרגילה עוד ועוד.

פולי44

New member
נראה לי שזה מה שנעשה

גם אחותי קנתה כך אוטו ויא מאוד מרוצה. תודה

אםפי7

New member
והאוטו שלי הוא בליסינג קבלתי אותו ממקום

העבודה, אם יש לכם עסק עצמאי קחו אוטו בלסינג דרך העסק אני חיה עם רכב ליסיניג כבר 5 שנים ומרוצה מאוד.

פיטנגו4

New member
יש לי רכב שנקנה מליסינג

AVIS במקרה שלי. קיבלתי אוטו שנצבע מחדש בחוץ (פרט לגג, כי אסור), ריפוד תוקן והפנים הגיע אלי מכוסה בניילונים ומריח נפלא, המנוע מצוחצח כאילו זה עתה יצא מהמפעל, שמו לי מצבר חדש לגמרי בבגאג' ואחרי כמה חודשים החלפתי את הישן שנגמר.קיבלתי 2 גלגלים חדשים, ואחריות מלאה על תיקוני מנוע וגיר לתקופה לא קצרה. מכיוון שמדובר ברכבים חדשים יחסית, הטיפול השוטף הוא במוסכים של החברה, וזה מעולה. חשוב לקנות לא מהשכרה אלא ליסינג, לבדוק ק"מ נמוך יחסית. אני גם טלפנתי לחברה שהרכב היה ברשותה, ווידאתי שמקובל אצלם נהג יחיד לכל רכב. איך מוצאים רכב טוב? מגדירים מה רוצים בדיוק, בודקים באתר שלהם. אם אין - מטלפנים אליהם, ומבקשים שהסוכן יחזור אליך כאשר יגיע אליו משהו שמתאים לדרישות. חיכיתי חודש וקיבלתי בדיוק מה שרציתי.

פולי44

New member
מה זה אומר נהג יחיד לכל רכב?

זאת אומר אני מבינה מה זה אומר אבל מה זה אומר?

פיטנגו4

New member
../images/Emo13.gif

יש חברות, שבהן יש מאגר רכבים, ומחלקים אותן לעובדים לפי הצורך. אין נהג קבוע לרכב הזה. ויש חברות, כמו בהייטק, שיש לכל עובד רכב שרק הוא נוהג בו. מקסימום פעם בשבוע זה "רכב תורן" לאחרים. האפשרות השניה עדיפה בהרבה.

אםפי7

New member
ובכן רוצה ליידע אתכן כי

בליסניג של חברות היי טק וכד' הרכב מיועד לכל אחד מבני המשפחה של מקבל הרכב שיש לו רשיון. הכוונה לילדי העובד ובן או בת זוגו. אין מצב של נהג יחיד. ברכב שלי אנחנו 3 נהגים אני ו2 בנים כולנו רשומים כרשאיים לנהוג בו.

פיטנגו4

New member
אני יודעת היטב

היה לי פעם רכב כזה, בגלגול קודם. אני נוהגת על זה של בעלי, וגם החייל שלנו נוהג עליו. אבל יש לרכב כזה "אבא" שאכפת לו, שמתריע על כל תקלה, ששומר על הרכב כמו רכב שלו. זה לא שכל אחד מקבל רכב ל4 שעות ומתעלל בגיר כמה שבא לו, מלכלך, דופק את הפח...

ליזי62

New member
לפולי ברגילה...

פולי, על רגילה כבר דיברנו??? הנה משהו מהספר שלי...בשבילך... יום של שקט ושלווה מתעוררת לי אל תוך שלווה מתמתחת בחיק המיטה החמה מחזירה את הראש למרכז הכרית הפרחונית מחפשת מבעד לתריס קרן אור של בוקר נותנת לה ללטף את פניי הנינוחים פוקחת עיניים אל תוך בוקר רגוע ומחייך טוב לי כך להתעורר לא מסתובבת במקום לא מתקשה להרים את כובד המחשבה לא ממהרת להצמיד את האוזן אל מכשיר הרדיו הקר ולכסוס צפורניים במהדורת החדשות כל חצי שעה קמה כך סתם אל השקט שמסביב מאזינה לפעימות-לבי הסדירות הרגועות הנינוחות פעימה אחר פעימה מברכות אותי בבוקר-טוב. ואני לרגע תוהה מה פשר השלווה ומיד קולטת ומבינה... הבן החייל שלי בבית ב ר ג י ל ה !

שושנה ו

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב של יום ד' ../images/Emo42.gif

הרבה זמן לא נכנסתי..... הייתי בלחץ וללא מצב- רוח לצערי .... מקווה שמעתה הכל ישתנה לטובה..... לא רק לי, אלא לכל עם ישראל ....
מאחלת לכל הנסיכים שלנו : לאדומים....לכתומים ....למנומרים ....לכסופים.....לירוקי- הבקבוק .....לכחולים ....לשחורים .....לחומים...לכולם- הצלחה בדרכם הצבאית ובמעשיהם ..... ומי יתן ויהיה להם שירות משעמם ביותר, ויחזרו תמיד בריאים ושלמים למשפחותיהם ולאהוביהם .....
אצלנו היה מעט קשה .....בומים....אזעקות ומתח רב .....
הכי מפחידה הייתה האזעקה שהייתה בשבת לפנות בוקר ב- 30 : 03 .... חשבתי שתיכף אחטוף התקף לב ....להתעורר משינה בגלל אזעקה- מפחיד ביותר .....
מרוב פחד, הלכתי לישון ליד הנסיך שלי .... אמרתי לו לעשות לי מקום במיטה ....הבאתי את הכרית והשמיכה שלי וישנתי לידו .....
ושוב בשבת היו 2 אזעקות .....נהייתי ממש חולה בגלל זה ..... מה שמפחיד אותי, זה קולה המצמרר של האזעקה .....זה מקפיץ אותי ....חודר לעצמות ....ומרעיד את נימי נפשי .....
טוף, לא אלאה אתכן בפחדיי ולחציי אלא אאחל מזל טוב לכל חוגגי ימי ההולדת ....
שיצליחו בכל דרכיהם ומעשיהם ....
לאלה שכבר חגגו.....לאלה שיחגגו .....ולכל חוגגי שמחות למיניהם- שיהיה רק במזל והצלחה ....
אצלי נסיכי הנמנומר לא יוצא לא שבת ולא ליל הסדר ....
אבל יצא בע"ה בשבוע חמשוש לחג שני וישאר עד שלישי ..... צריכה ללכת היום לקניות ולסידורים שונים .....לכן אסיים להפעם ..... חיבוק חם לכל אחת ואחת מהאמהות המקסימות ולנסיכים והנסיכות המקסימים של הגינה שלנו ......

atalia

New member
שושנה זה באמת נורא מפחיד

בטח ובטח להתעורר מזה מהשינה, טוב שמצאת לך נחמה

פולי44

New member
שושנה, שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומקווה מאוד שהשקט יחזור הפעם לתמיד

Rוני

New member
שושנה, חשבתי עליך בימים האחרונים

באמת מפחיד ומלחיץ, למרות כיפת הברזל מקווה שעכשיו היה קצת שקט

atalia

New member
לא לעבוד קשה מדי ../images/Emo13.gif

אבק זה לא חמץ
(ולא שאני בעניין).

פיטנגו4

New member
איזה כיף

יש לי עכשיו עוזרת. עבדתי איתה קצת, אני בהפסקה. כמובן ישאר לי המטבח ביום האחרון, מקרר, מזווה. ארונות לשימוש יומיומי. את שאר הארונות ניקיתי כבר מבפנים. לפחות חדרי הילדים לא יצטרכו ניקיון נוסף. אסרתי על הילדים לזוז עם אוכל מעבר לשולחן המטבח
הנסיך יגיע לשבת, אבל לא לחג. עוד יומיים ואוכל לנשק אותו, לא משנה כמה מסריח הוא יהיה אחרי שבוע בלי מקלחת...

למעלה