בוקר
רביעי

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

לא הספקנו להגיד שבוע טוב וכבר מגיע סוף השבוע..... אצלנו הבית ריק לחלוטין כי המתבגר יצא למסע אתגר של הצופים. יצא עם תרמיל גדול על הגב וישר היתה לי אסוציאציה של יציאה לצבא עם התרמיל. שושנה, מקווה שלא יחזור הבלאגן ושתזכי לשקט בפסח.
שיהיה לכולם יום רגוע

בוקר טוב

גם אצלי יום ניקיונות היום , שום דבר מיוחד לפסח. "השוטף" יסודי דיו. אני אחרי לילה עם מעט מאד שינה... מצחיק (או עצוב) , שדווקא בפורום התמיכה הזה , כשאני הכי צריכה אתכן - אני לא יכולה אפילו לצייץ (בשל מציצים עויינים)... קצת נרגעתי הבוקר , כשראיתי שאצל הוותיקות (וותיקות = אחרי הכשרה) העיניינים שוטפים ורגילים. מקווה שבהמשך הדאגה תזוז קמעא ותפנה מקום "רק" לגעגוע... ואולי בכלל שניהם יתבטלו... לפחות חומי בבית עד הבוקר של ערב החג... יום נעים

עפרה ד

New member
../images/Emo24.gif ממש ככה הרגשתי בשבת לפנות בוקר

מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום. קצת הזוי לייחל לגעגועים, לא?

בכלל צורת החיים שלנו הזוייה ,

שלא לומר בלתי אפשרית ... ואיך יש שירים , שמגיעים משום מקום , תואמים להפליא את מצב הרוח ומצליחים לגרום שלדמעות יהיו חיים משל עצמן ?

מגלית

New member
אדמונית יקרה ../images/Emo24.gif

איתך תמיד - בכל שנייה ושנייה ואין הבדל בין זה לזה ואין הבדל בין אמא לאמא כולנו - אחד!!

יומטוב5

New member
בוקר טוב

עברנו את החתונה בשלום ואת השבת 7 ברכות כמעט בשלום וישר קפצנו לנקיונות הפסח ומתי ננוח.... הזוגות הצעירים שנהם לא איתנו בחג וקצת עצוב אבל מגיע גם לצד השני שושנה מקווה לשקט באזורכם אדמונית שולחת חיבוק גדול ופולי ככה בני נוער יהיה בסדר חיבוק גדול וסליחה ממי ששכחתי והכי חשוב חג פסח כשר ושמח יום טוב

אםפי7

New member
אבשלום בני אבשלום

http://www.youtube.com/watch?v=049a31ZbAA8 קוליברי כשאני הייתי "צעירה" אבשלום היה להיט, שר אותו מוטי פליישר שהיום מנהל עם אשתו את אחת החברות הגדולות לפאות במגזר החרדי "פאות yafa" לא יודעת אם הוא דתי אבל כסף הוא עושה מהחרדיות, גר במיאמי.

ל י ת י1

New member
מאבשלום למוטי פליישר...

אם אבשלום לא היה מוצא את מותו באותו ארוע, אז בטח לפחות היה מאבד את הרעמה המפוארת שלו ואז היה נזקק לפאות של מוטי פליישר. לפני 20 שנה עבדתי בבנק שבו התנהל החשבון של פאות יפה. אז מוטי באמת לא דתי, וכסף הוא עושה

ע ו מ ר 4

New member
ערב יום רביעי

בנובמבר 2001 התגייס שחור כומתה לגדוד נחשון...של מה שהיום חטיבת כפיר ממנומרי הכומתה. במרץ 2006 התגייס שחור כומתה לגדוד נחשון...וזכה באמצע הדרך להפוך מנומר. בנובמבר 2006 התגייס
למשפחת אדומי הכומתה והצטרף אל אחת מהיחידות
תוך 8 חודשים זכיתי בתואר "אמא לשני חיילים" מרץ 06 השתחרר...ובתוך חודש שוב הפכתי אמא לשניים כשב.... אפריל 2009....התגייסה הנסיכה אל חיל החינוך...ובסיומו ביקשה וקיבלה להיות משקית חינוך במ"גב...איו"ש. בשנה הראשונה היתה משקית של מג"ב...קלקיליה טול כארם וג'נין.ובשנה השנייה...על זה עוד יסופר בתולדות ישראל
והחל מהיום אני אמא מילאומניקית
לילדונת אל אמא ורד...שגם היא הופכת אזרחית בימים אלה בהצלחה....בהמשך הדרך.

ל י ת י1

New member
בשעה טובה מילואימניקית../images/Emo13.gif

כמעט עשור שלם שאת מגוייסת.... חתיכת זמן. מזל טוב לירוק בקבוק, והמון המון הצלחה בהמשך. ואת... אל תתחילי להסתובב לנו פה בחולצה מחוץ למכנסיים ובלי גומיות בנעליים... שפרי הופעתך וחזרי אל השלשות. מפה את לא משוחררת. מנהלות!!!! אסור לתת לה ללכת.... אין פה איזו תוכנית למניעת בריחת מוחות?
טוב, עד שיגיעו המנהלות הוצאתי לך צו 8.

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo13.gif

כמעט עשור.....שמיליוני חוטים של כסף נשזרו מאז אל תוך צמתי. במדים של יש רק חולצה מחוץ למכנסיים...ומיתנצלת על שלא נועלת נעליים...כי אין לי שכאלה
המנהלות לא נראה לי שמגיעות הערב...ודאי עסוקות בקניות...ניקיונות...והכנות לקראת החג...אז מנסה להתארגן בענין ה
בטח ששכחתי.... חייבת לאחל לכל מגבניק שיהיה חמוש במשקית חינוך כמו ירוק בקבוק...ואז החיים יהיו נוחים יותר...טעימים יותר...ומחייכים שבעתיים.

colibri

New member
עומר,ברכות לשחרור ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וברור שמכאן את לא משתחררת, נכון?

פולי44

New member
אין מצב שהיא בורחת

פה זה לתמיד, ככה אומרים.... עומר, שיהיה במזל טוב ושיעברו בשלום המילואים

שויו

New member
../images/Emo140.gif עומר, מזל טוב ובשעה טובה !!!!

איזה כיף לכם ! המון הצלחה לבת המקסימה שלך בדרכה האזרחית החדשה... אני זוכרת עוד מגלגולי הקודם פה את סיפורי אדום הכומתה העוזר לירוקה-בקובוקית לסחוב התיק בדרך הביתה או ממנו.. כ"כ ריגש אותי בזמנו שממש יכולתי לראות את התמונה הזאת... והנה כולם משוחררים... האויר שתנשמי יהיה בודאי הרבה יותר צלול עכשיו... נראה לי שלא יכולה להיות מתנה יפה מזאת לחג החירות

למעלה