בוקר
טוב

היי, שבת שלום , שש בעלי ישן../images/Emo1.gif

אני לא רוצה לעשות בריתה כי זה נראה לי מיותר לחלוטין!!!!!!!! אבל לא נראה שתהיה לי ברירה גדולה אם אמא שלי תחליט ש כן! האמת שאני רוצה יותר בקטע של מסיבה גדולה בגיל שנה ולא בריתה מטופשת בה מבוגרים באים לאכול והולכים. לא כך??????????

למה קטנה? הרי לא חותכים../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

היא בת חודשיים וחצי כבר. אבל כמו שאמרתי קודם. לא מתאים לי כל הבלאגן של בריתה. מה הרי עושים שם ? אוכלים, קצת רוקדים וזהו! ומה איתי ועם הודיה? הרי נישב בצד עם עגלה וכל דיכפין יבוא וירצה לגעת ולהרים ולי זה לא מתאים.

למה? לפחות בגיל שנה היא תבין

יותר מעכשיו לא??????? עכשיו אני אשב איתה בצד ולא אעששה כלום ובגיל שנה אני מאמינה שהיא תהיה גדולה יותר ואפשר יהיה לרקוד איתה ולשמוח.

אנילה1

New member
יש לי רעיון, אולי תעשי בריתה קטנה

עכשיו למשפחה, ובריתה גדולה בגיל שנה. מה את אומרת?
(אני חושבת על המתנות הכפולות שהיא תקבל).

שש שבע

New member
איזהשטויות אלה?

בשביל מה הבלאגן? מאיפה זה בא לנו? ומה אתן מתות ל"בריתה, כאילו שאתן תבואנה.. לדעתי את כל הכסף שמוציאים על האבסת האנשים אפשר להכניס לה בתוכנית חיסכון לדירה או אוניברסיטה, זו המתנה הכי גדולה.

בטח שאנחנו באות

הזמנו כבר מקום בטיסה לאילת. חוץ מזה, בבריתה/ברית תמיד מרוויחים כסף, ואת הכסף שמרוויחים, אפשר להכניס לתוכנית חיסכון עבור הילדה. עדיף שתעשה בריתה וכולם יגיעו לאולם מאשר שלא תעשה כלום וכל הזמן יבואו אליה אורחים הביתה. לאולם מביאים כסף, הביתה מביאים מתנות.

שש שבע

New member
מה בריתה? מי המציא את הדבר המטופש

הזה? אצלנו היהודים עושים קידוש בשבת, קוראים לזה זבד הבת, שזה סעודת הודיה על המתנה (זבד = מתנה) שהקב"ה נתן לנו. כולם מברכים את הקטנה ואת ההורים, טועמים משהו, ו..שבת שלום.

אנילה1

New member
גם בר מצוה זה מטופש, ובכל זאת

חוגגים גם בבית כנסת וגם במסיבה גדולה בערב. לא מספיק בית כנסת? בקיצור, בריתה זאת סיבה למסיבה, ולמען השיוויון בין בנים לבנות.

את זה כבר עשינו לה ../images/Emo3.gif

עליה לתורה וסעודת הודיה (עוד במיוחד לאחר הבלאגן שהיה עם הנפילה שלה) בשבוע השני לחייה של הודיה בעלי עלה לתורה ועשה את השם שלה. אני נגד האבסה ולכן אני מתנגדת. חוץ מיזה שבקצב המתנותץ שהיא כבר קיבלה אני צריכה לעבור דירה!!!!!!!

בריתה מזכיר לי נישכחות ../images/Emo122.gif|תרופה

הרי ביתי הבכורה והמקסימה נולדה אחרי שבע שנים של נישואין ובעלי רצה להיתחשב בי שלא היה גל של מבקרים לבית לכן הוא הכין מסיבה גדולה באולם . מה אגיד לכם כל טוב אבל איזה מזל שיש קלטת וידיאו כי אני לא זכרתי כלום באותו ערב רק סיוט גדול האיתי עם ארבעים מעלות חום ודלקת גרון סיגל את צודקת היא קטנה ועלולה להידבק במחלות מיותרות במיוחד עם משקלה המועט חקי לגיל שנה שבוע טוב אדית

שבוע טוב אדית ולכן כך החלטתי

מה לי לעשות מסיבה ואני בעצמי לא אהיה נוכחת??????????? הרי כך זה גם בברית. חותכים והאמא נעלמת עם התינוק להניק ולהרגיע אותו וכך יוצא שלא רואים את התינוק ולא את האם.

בריתה זה משהו אחר

תסתובבי עם העגלה בין האנשים, ותקוי שהילדה תישן ושלא ירימו אותה.

saritoosh22

New member
סיגל, אני איתך!

אפילו ברית לבן שלי, עשיתי בבית כנסת. בלי בלאגן, רק משפחה קרובה, לא היה לי כוח להתעסק בחיוכים ובלארח (באולם). הרי את המתנות הריניות מקבלים מהמשפחה הקרובה, שעם או בלי אולם ייתנו מתנה יפה, כל השאר מכסים מנה. בגיל שנה שווה לעשות מסיבה, כי אז הילד/ה מבין/ה ורוקד/ת וזה כיף. ובכלל, עכשיו את עוד לא מכירה את הודיה, לאט לאט, את מכירה אותה ואת האופי שלה והמנהגים שלה. בגיל שנה כבר תדעי מי היא ותראי, שיהיה לך נוח יותר לחגוג. בקשר ךשינה, כל ילד הוא משהו אחר. הבן שלי, עד גיל 4 חודשים היה ממש נוח, ישן יפה בלילות (קם פעם אחת לאכול) ומתעורר בין 9-10 בבוקר, ישנתי נהדר. מגיל 4 חודשים, הוא היה מתעורר ב3 לפנות בוקר ונגמר הלילה, כלום לא עזר, לא שיטת החמש דקות ולא לקחת אותו למיטה שלנו. הטריק הוא לישון במהלך היום, יחד איתו. היום הוא בן שנה וישן משמונה עד שבע, כמו גדול. סבלנות יקירה, השלושה חודשים ראשונים קשים (גזים וכו').

לא מיותר בכלל

דווקא בגיל שנה, נראה לי מיותר לעשות משהו גדול. אחרי כל מה שעברת - את חייבת לעשות בריתה.

אני מפחדתתתתתתתת../images/Emo4.gif

לא רוצה לעשות בגלל שאני חוששת מזה שירימו אותה וישתוללו איתה. נכון שעברנו ומגיע לנו לחגוג אבל הפחד גובר על כך.

אל תסכימי!!!!!!!!!!!!!

בשום פנים ואופן, אל תסכימי שירימו אותה. את יודעת להיות קשוחה, לא?

למעלה