בוקר של יום שישי

ל י ת י1

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

לפעמים חוסר הודאות יותר קשה מהגעגוע, מוכר לי מאתמול בערב..... כל כך מבינה את ההרגשה, הרצון לאחל לילד שלא יחגוג איתנו את ליל הסדר "חג שמח" עם חיבוק ונשיקה ולא רק דרך הטלפון. תהנו ממנו
האדום שלנו כבר בבית, אחרי סיבוב הסנפה ראשון, רצה לעוד אחד. שבת שלום לכולם

ליתי , מכירה את שקיות הוואקום ?

מציעה לך לשאוב ריח מהילד לתוך שקית כזו ולשמור... לשעת הצורך...

מגלית , כיף ענק ../images/Emo6.gif

ואין , אין על תחושות בטן של אמא... אחרי הכל , באיזה חלק בגוף נשאת אותו 9 חודשים ? אז ברור ששם תהיינה התחושות הכי הכי...

מגלית

New member
אדמונית, נכון שזה ככה?????

וואלה, זה בדיוק מה שתיארת. האמת היא, שגיליתי את תחושות הבטן שלי בסיטואציה פחות נעימה (עם בני בכורי.... ידעתי, פשוט ידעתי בבטן שמשהו לא בסדר) ומאז אין על התחושה שבפנים - תחושה שרק אמא יכולה להרגיש. קבלי

פולי44

New member
איזה יופי, מגלית

והרעיון שלך לעשות לו היום את ארוחת הסדר הוא מעולה, אצלי אין אופציה כזאת כי מי שמכין זו אמא שלי ואין לי שום דרך אפילו להתקרב לקרסוליים שלה...

atalia

New member
רואים עלי שנרגעתי ?

מתוק שלי כזה, הכל במגמת שיפור, בעיקר מצב הרוח שלו (כזו מוטיבציה לא ראיתי, זה לא ממני
) , ביום ראשון נוחת עלי ביקור "פתע" של המפקד (מזל שחברה סיפרה לי מראש שזה יגיע, אחרת הייתי מתה מצחוק). מאחלת לכל האמהות הממתינות עוד קצת כח עד החיבוק הקרב ובא, לכל החיילים שבבית לצבור הרבה אהבה (שאנחנו צוברות בקנה כל זמן שהם אינם) והמשך סופ"ש מקסים לכולם.

פיטנגו4

New member
גם אצלי זה בדיוק כך

3.5 חודשים של מרמור בלתי פוסק, ופתאום "היה שבוע שטח והיה ממש כיף" ו"אני בטוח שביחידה הזו בסוף תהיה סיירת" ו"אני רוצה מכי"ים"... פשוט לא להאמין שזה אותו ילד. שבת שלום

עוד מעט שבת

והבית מלא ריחות של בישולים. אמנם אצלנו האבק הוא כשר למהדרין ויש ממנו הרבה ואצלנו לא ממש משתגעים לקראת הפסח, אבל, יש הכנות וכל ארוחת הסדר היא עלי כך שאני בתכנונים וניהול זמן. פיטנגו, חבל שהילד למד בדרך הקשה, אבל המסקנה היא נכונה לא לקחת יותר מדי כסף מזומן ולא חפצי ערך מיותרים. מאחלת לנו שבת שלום טובה שקטה ושלווה ומנוחה רבה. סעו בזהירות!!

ע ו מ ר 4

New member
גם כאן רגע לפני שבת

ושוב תודה לבורא הסקייפ ...שפתאום על המסך הופיעה כתובית ש....מטלפן אלי...וככה כששם על אחד האיים והשעה 19.52...נראו שזופים ועוד יותר מתמיד...האדום וזוגתו....שנהנים מכל רגע. באויר ריח חג והמוני חרציות מקשטות בצהוב את צידי הדרכים. מגלית רעיון מצויין להקדים את בישולי החג האהובים...גם אני בזמנו הייתי עשה כך. וכעת.... שנ"ץ . שבת טובה.

עפרה ד

New member
../images/Emo265.gifשבת שלום

מגלית, ממש ככה ארוחת חג מוקדמת עשינו לנסיכה בשנה הראשונה בצבא, התאור של הבעל שנשלח לאסוף מהדרך כל כך מוכר... פתאום הבנתי למה אין כאן כמעט אבות שכותבים, הם פוט כל הזמן בנסיעות מ.. ואל.. עם החיילים
. אצלנו כולם כאן, לשבת וגם לחג, ביום ראשון שניהם יסעו בבוקר ויחזרו בערב. מחכים לאורחים שמקפידים על כשרות פסח, אז באים אלינו כי אצלנו מותר לאכול ולהכין
החייל בתהליך התאוששות, חיכינו לו עם "תגבורת" בתחום המזון - החומוס שהוא אוהב ועוגת שוקולד משפריצה עם גלידה וקצפת. ותגבורת בתחום הבריאות - שפתון ליובש שהומלץ בבית המרקחת (גם הבן שלי חייל, הזדהתה הרוקחת תיכף עם הדאגות שלי), ובגלל שלא ברור לי אם השיעול והצינון הם אלרגייים או לא, אז כדורים גם וגם ליתר בטחון. שירן - לאן נעלמת? בילו יחד באיזו תורנות הילדים שלנו אתמול
אדמונית - שתסתיים התקופה המדאיגה בקרוב
, מקווה שתצליחי לנוח ולהרגע קצת השבת. ואת עניין המעבדות לחירות, אימצתי לי לא רק לפסח
, בכלל אני מקפידה לא להתאמץ מידי. שבת מעולה לכולכן

פיטנגו4

New member
אין כאן אבות

משתי סיבות: הראשונה שגם מי שמגיע לכאן רואה רוב נשי ומפחד לכתוב, והשניה - הגזע שלהם הוא לא זה שכותבים רגשות... הם ממאדים, אנחנו מנוגה, וביננו - טוב שכך

סמדר בנ

New member
צהרי שישי

ואני רק עכשיו עוזבת את העבודה
בקושי מספיקה להיכנס - עוד כשבועיים של לחץ ומקווה שאח"כ יחזרו החיים למסלולם הרגיל. ראיתי שהפסדתי את יום ההולדת של הרוזנת - מזל טוב יקירתי
, יום אחרי הג'וניור שלי. ירוק בקבוק המקסימה של עומר השתחררה
שיהיה לה בהצלחה באזרחות. ראיתי שחיימק'ה של אירס קיבל עונש
שהבית של אםפי כשר לפסח
לא הספקתי לקרוא הכל, מקווה לעשות השלמות בסוף השבוע. סוף שבוע רגוע לכולם.

פולי44

New member
זה אומר שפספסנו את היומולדת

אז גם אם באיחור לסמדר היקרה שיהיה המון מזל טוב לג'וניור שלך!

שבת שלום, החייל בבית../images/Emo23.gif

כל פעם אני קוראת את סיפורי האי איגיון הצבאי ואני פשוט משתוממת, וחושבת לעצמי - מה הם שם חושבים להם בצבא, אז זהו שהם כניראה לא חושבים. והסיפור שלנו: אתמול ג'וני גרין מצלצל אלי בבוקר (חשבתי שכדי לברכני...), אמא, תקשיבי, אני בדרך לחר"פ בצריפין לביקורת, ואין לי טלפון, כי נעלם, אני מדבר כרגע משל חבר, טובף החמ"ל של הרוזנת ניכנס לפעולה - צילצלתי לרוזן - תשמע אתה עוד בבית, ג'וני בדרך לחר"פ נטול טלפון, תתקשר למס' ... של החבר ותחבור אליו בצריפין ותתן לו את בנייד. וכך היה, ועד כאן הכל נישמע הגיוני, ומכאן הסיפור הופך להזוי, ג'וני ואביו באוטו בדרכם לתחנת האוטובוס הקרובה שממנה יקח את האוטובוס לעיר הגדולה בדרום, ממנה יקח את האוטובוס לעיר יותר קטנה בדרום, ומה מישם??? אייך תגיע לבסיס עצמו? - לא יודע... אין לו את הטלפון שלו שבו המספרים של המ"כ ושל חברים, המ"כ ומפקדו יודעים שאין עליו טלפון, כי עזרו לו לחפש, (הם ירדו לשטח והתבקשו להניח את הניידים בקופסא, כשחזרו הטלפון של ג'וני לא היה...) אז לאן יסע הבחור מהעיר הקטנה? אין לו מושג, בסך הכל טירון של פחות מחודש בצבא,... טוב, אבא רוזן החליט, קודם כל אוכלים, ואחרי זה נוסעים, ג'וני ישן במשך הנסיעה (וזה היה מצויין) ואבא הביא אותו עד לבסיס שנימצא בחור, כשהוא סיפר לי אני ממש רעדתי מפחד וגם מעצבים, מסתבר שג'וני היה מגיע לעיר הקטנה, ולוקח אוטובוס לצומת מסויים, בצומת יש : אבק ובדואים מסביב, ומה היה עושה שם???? המרחק לתוך הבסיס הוא לא קטן? אני פשוט משתגעת מהטיפשות ומהחוסר מחשבה, יש איסור מוחלט על נסיעה בטרמפים, אז מה היה עושה? אין לו טלפון (ונניח שהוא לא קיבל מאיתנו), ואת זה ידעו מפקדיו, וסתם נימצא במקום בלי יכולת לעשות כלום... אם היה נוסע בתחבורה הציבורית היה מגיע בשעות אחה"צ המאוחרות, לקראת החושך... עומר יקירתי לא אוהבת שכותבים דברים לא יפים על מפקדים, אבל דחיל'ק - קצת לחשוב? אין לי פתרון מה היו צריכים לעשות, אולי להגיד לו, קח את כל הדברים ואל תחזור אחרי החר"פ לבסיס אלא סע הביתה (במילא אמור היה להגיע חזרה בערב ולצאת הביתה בבוקר), אולי לדאוג לתת לו נייד של מישהוא אחר עם מספר להתקשרות כשמגיע לעיר הקטנה, נכון שהוא גם לא חשב מה יהיה, אבל בשביל זה יש לו מפקדים שאמורים לחשוב על הדברים האלה, הוא טירון של פחות מחודש, דרך אגב, כשהגיע לבסיס המפקד שלו היה די בשוק לראות אותו ב- 14:30 כבר חזרה, ועוד יותר היה בשוק כשהבין שהאבא הביא אותו. בעוד כמה זמן צריך להיות ביקור מפקדים, ואז אני אספר את זה, כי זה בעיני רשלות פושעת, לא רוצה לחשוב מה יכול לקרות... וחוץ מזה מצטרפת לעומר בהילולה את ניפלאות הסקייפ, אתמול דיברנו עם המטייל, ולפני שניה בעודי כותבת את הפוסט הארוך הזה, פתאום אני רואה סימן שהטייל מקוון בסקייפ, קראתי לו ופצחנו בשיחה נחמדה, אז הפוסט מסתיים בחיוך... וחוץ מזה עוד מעט אנחנו יוצאים לחגוג את היובל להיווסדי עם אחי ומשפחתו במסעדה נחמדה, ומחר מתוכנן המשך הפסטיבל, שבעלי הזמין אלינו את כל החברים שלנו עם תוכנית אומנותית שהיא קצת הפתעה עבורי...

מגלית

New member
רוזנת יקרה

את כל כך צודקת - זו ממש רשלנות, שלפעמים גם אני נפעמת מאיפה עזות המצח של המפקדים לשלוח את הילדים ל... ותחזרו מ.... ותסתדרו. האדום שלי היה צריך להיות בבדיקות איכנשהו ביום ראשון. סיים מה שהיה צריך... אמא מהצד השני ביררה איך חוזרים לבסיס... אכן חזר לבסיס בשעות הצהריים. עד כאן יפה. בשעה 16:00 הודיעו לאדום וחברו שהיות וכל חבריהם כבר ממזמן בשטח הדרומי הרחוק - עליהם להגיע בכוחות עצמם לדרום, מרחק שעות נסיעה רבות מהבסיס. האדום וחברו יצאו מהבסיס בשעה 17:30 - 3 אוטובוסים מצמתים מרכזיות... והגיעו ליעדם - שניהם לבד, לעיירה מרוחקת ושכוחה בשעה... 23:30 !!!התקשרו למפקד... אין תשובה. שוב התקשרו - אין תשובה. חשבתי שאני הולכת למות!!! אמרתי לבן זוגי שיחייה שאם עוד שעה אין תשובה - הוא נוסע להביא את האדום הביתה. בשעה 24:00 - נוצר הקשר ובאו לקחת את האדום. נשבעת לך, רעדתי מפחד. הוא אומנם לא טירון אבל עדיין, שני חיילים ככה, באמצע הכלום ואף אחד לא שואל ולא מתעניין. כך שאני מסכימה איתך לחלוטין. ועומר - מקווה שלא כתבתי משהו שאסור...

פיטנגו4

New member
סיפור אמיתי שקרה לי

בקורס קצינות. שלחו אותי לחר"פ. זה היה שבוע לא בבסיס הרגיל, והייתי צריכה להגיע בלילה למקום ששכחתי את שמו, מין חור כזה באמצע הכלום, שאין לשם אוטובוסים. אמרו לי לחכות בתחנת אוטובוס בשעה 20:00, וישלחו רכב לקחת אותי. אותה תקופה היה הסיפור של החיילת שנאנסה מהדרום, ועוד כמה כאלה. אבא שלי אמר: את לא נוסעת בלילה , אני לוקח אותך. הגענו לתחנת אוטובוס שבה הייתי אמורה לחכות. אבא שלי חיכה איתי שעה שלמה. מסביב חושך מצריים, חורשה, רק אורות כוכבים. לו הייתי לבדי, יכולתי להיות מותקפת, נאנסת, נרצחת ולצרוח לשמיים , אף אחד לא היה שומע. בדקנו, אבי צפר ברכב כמו משוגע, אף אחד לא בא. אז לא היו סלולרים... אז התחלנו ליסוע בכבישים קדימה ואחורה לחפש את הבסיס... בינתיים עברו 2 שעות מאז שאמרו שיבואו לאסוף אותי!!!. רק בשעה 22:00 מצאנו שער של בסיס צבאי. לאף אחד לא הזיז שחיילת לא נאספה באמצע הלילה ממקום מבודד וחשוך. היום, הייתי מגישה על זה קבילה חמורה ביותר ודואגת להעיף מצה"ל את כל מי שהפקיר אותי שם.

שויו

New member
רוזנת, מזל טוב גדול ליובל

וסליחה על האיחור .... הרבה בריאות ואושר, יותר מזה לא צריך.... הסיפור שלך הדהים אותי.. לא מצליחה להבין למה מתנהגים כך...שומעת יותר ויותר על התנהגויות כאלה בעיקר בחילות החי"ר ולא מבינה למה... הרי אפשר גם אחרת.... מזלו של ג'וני גרין שיש לו אבא כזה שדאג לו, אבל בינינו, לא כל אחד יכול לעשות כך עבור חיילו הפרטי... מקווה ששיתוף המפקדים יתרום לשיפור בנהלים שלהם שם.. חגיגות שמחות ומתוקות לך

תודה לך, ואני לא רוצה להכליל את כל החיר

לנו היה ניסיון טוב עם הבכור שהיה בחי"ר, לא ניתקלנו בשום בעיות מיוחדות - או שאני כבר לא זוכרת

למעלה