בוקר של יום שישי

פיטנגו4

New member
בוקר של יום שישי

הנסיך כבר אחרי מקלחת, טלפן אתמול 5 דקות לפני. אני רוצה לדמיין אותו, שבוע בלי מקלחת וגילוח, פנים צבועות בשחור ווירוק... נשמח מאושר עד הגג, אמר שהיה שבוע של כיף. מהתיק שלו שנשאר שבוע שלם בבסיס בעוד הם באימון שטח במקום אחר, גנבו יותר מ300 ש"ח במזומן. נדמה לי שהוא למד את הלקח, בפעם הבא לא יותר מ50 ש"ח במזומן. עוד כמה שעות נפגש
סופשבוע נעים, רגוע ושקט לכולם.

שושנה ו

New member
בוקר טוב של סופ"ש ../images/Emo24.gif ../images/Emo195.gif ../images/Emo238.gif

סופ"ש כבר....הרבה כיף והנאה מהיוצאים, לחבק, להסניף כמה שרק ניתן ולפנק....לפנק....לפנק .....
ולסוגרים- בתקווה שייצאו בקרוב וייתאחדו עם אוהביהם .....
כאמור גם שלי בין הסוגרים שבת וחג ראשון .....
הולכת לשבות אצל האמצעי שלי ..... לכל המקרצפות- איזי איזי.....יצאנו מעבדות לחירות, ולא להיפך .....
כאמור אבק הוא חמץ, ואשה היא לא קורבן פסח ....
אני בשלבי סיום, למרות שעד יום- ראשון לא נראה לי שאפשר לסיים לגמרי ..... החרוצה היחידה כאן היא אמפי, שעטפה את כל המטבח שלה בנייר כסף .....
מזל שאני לא חרדית....אחרת הייתי מתמוטטת מניקיון מעין זה ....
שויו- עניתי לך אתמול בצהריים להצעתך.....
אמהות יקרות - מי מאיתנו לא מג'נונה , תגידו לי ? ..... כולנו מג'נונות אחת אחת עם תעודות ......
כשאני מתקשרת למנומרון שלי אני שרה לו : "ילד, ילד שלי....ילד שלי " על לשון שירו של נועם קניאל : "אמא, אמא שלי ....אמא שלי" ....
אז תראו לי בבקשה שפוייה אחת מבינינו .....
אתמול יצאתי לקניות, אחרי שמצב רוחי השתפר מעט ..... המשלוחה הגיעה לפניי, למרות שהבטיחו שתגיע תוך 3 שעות ..... ואת הסחורה ערמו ליד הדלת .....
טוף, אסיים לבינתיים..... הרבה מטלות עדיין מצפות לי ..... שיהיה יום נפלא, פורה, מוצלח וקסום לכ- ו- ל- ם וביחוד ליקירנו ויקירותינו באי- שם

שושנה ו

New member
תיקון- אבק הוא לא חמץ ....

משום- מה תמיד נשמטת לי המילה לא .....
אולי בגלל שתלמיד בכתה אצלנו אומר על כל דבר לא , ולא רוצה.... אז אמרתי לו שכאן זה לא ארץ לא-לא ....אלא ארץ כן- כן ......,

colibri

New member
שושנה ../images/Emo24.gif, זה בתת-מודע ../images/Emo6.gif

כולנו יודעות שאבק זה לא חמץ, וזה לא מונע מרובנו להפסיק לרדוף אחריו... הרב פרומן סיפר על סבא שלו, שהיה רב באיזו עיירה בפולין, לפני פסח אישתו הרבנית היתה כמובן הופכת את כל הבית, מסיידת את הקירות וכו', והוא הולך בעקבותיה עם ספר פתוח ביד ואומר לה "לפי השולחן ערוך, את זה לא צריך לעשות לפני פסח, ואת זה לא חייבים, וזה בכלל מיותר..." עד שהיתה הסבתא הרבנית מתרגזת ועונה לו: "עם השולחן ערוך שלך, כבר מזמן היינו אוכלים לחם בפסח!.." שושנהל'ה, רק בריאות ותרגישי טוב

ל י ת י1

New member
קוליברי הצחקת אותי פעמיים הבוקר

גם עם הרבנית, וגם עם האמא שלא אוכלת עד שיצלצל הילד
שושנה, יופי של פליטת מקלדת..... איזה כיף לצחוק על הבוקר.

שושנה ו

New member
קוליברי יקרה ../images/Emo6.gif

אני יודעת שכולנו יודעות זאת (שהאבק לא חמץ), אבל זה לא מונע בעדנו לרוץ אחריו, כולל אותי .....
שמלבד הרדיפה אחרי החמץ, אני גם במירוץ אחרי הסידן שבורח לי .....
נסי לדמיין לך אותי חנוטה כמו
...... עם חגורת גב ומגן ברכיים כפי שייעץ לי האורטופד.....רודפת אחרי האבק והסידן
הסיפור שסיפרת מצחיק מאוד ....
לדעתי, אם הסבא של הרב במקום לרדוף אחרי אשתו עם השולחן ערוך .... ולהגיד לה : זה לא צריך....ואת זה לא חייבים...וזה בכלל מותר, היה מושיט יד ועוזר לה היה יותר נחמד, לא ?
הולכת לסיים את הפסקת ה-
.....וללכת ל "סבלותיי" .....
תודה על איחולייך ושבת נפלאה, חמימה וקסומה שתהיה לכם ולכל בית- ישראל

שושנה ו

New member
קוליברי- על אבק, חמץ, סידן ומה שביניהם ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

עניתי לך בשעה 00 : 10 בהפסקת הקפה, אממה ? תפוז המשוגע הוריד אותו שתי שורות מתחת .....
כך שאם תספיקי להכנס לפני כניסת שבת, את מוזמנת לקרוא ..... כך הייתי נראית במידה שהייתי חונטת את עצמי, במירוץ אחר האבק, הליכלוך והסידן ....

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif - שישי שישי שישי

עוד לא התעוררתן? או שעדיין ממשיכות את הלילה הלבן? או שכבר עמוק בתוך עבודות הבית?... אצלנו יום שישי קצת שקט מדי... אף חייל/ת לא מגיע/ה... המנומר התקשר אתמול, סיימו את האימון בדרום ועברו לאימון הגדודי צפונה... נראה ששם המשחק הוא עכשיו לקטר על המג"ד, שנכנס לתפקיד יחסית לא מזמן ומטבע הדברים עושה כל מיני שינויים כאלה ואחרים. אז החבר'ה, מטבע הדברים, רק מלבים זה את זה בקיטורים... ומכיוון שקיטורים אינסופיים לא כל כך עושים טוב לנשמה, אני שמחה מאוד שביום שני הוא יוצא לשבוע רגילה, להחליף אוירה, לנוח, להציק קצת לאחיותיו ולגור הכלבים החדש. הנסיכה אמורה לצאת כבר ביום ראשון. ובינתיים, אני לא מתכוונת לבשל כל כך הרבה לשבת, בעיקר לחסל כל מיני שאריות חמץ... אצלנו פותחים היום את העונה בבריכת השחיה. לטעמי עדיין לא מספיק חם - אבל העונה נפתחת. והשנה חידוש מרענן - כניסה חינם לבריכה לחיילים, בהצגת חוגר (בנות/בני שירות לאומי כנ"ל). יש עוד המווווון מה לעשות... אז זהו, זזתי. יום טוב שיהיה לכווולם, ליוצאים, לסוגרים, לרוגעל'ך, להורים, לסבים, לאחים, שמרו על עצמכם

בוקר טוב יום שישי נהדר לכולם באווירת החג

המתקרב והאביב בחוץ. הכסוף בעוד שעה וחצי בבית, מתרגשת לראותו אחרי 3 שבועות!!! הערב נהייה בהרכב כמעט מלא , משמח אותנו מאוד ,מתכננים לצאת עם כולם לאכול ערב בחוץ. בכל זאת יש הכנות לשבת , ולחג. שבת טובה ויפה לכולם .

מגלית

New member
גלילאה - איזה יופי שהבית מלא ../images/Emo140.gif

שתיהיה לכם שבת מקסימה!!! תהנו המון המון מהביחד!! הימים שלא עוברים... חבקי והסניפי את גברייך
רק טוב!!!

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

אני כבר בעבודה, בבית 4 גברברים ישנים (3 שלי ועוד אחד חבר של החייל שיצא איתו לבלות אתמול). סוף סוף המתבגרים מרגישים שחופש, נגמרו ההשלמות. לחיילים שבדרכים, דרך צלחה, לאלו שממשיכים שיעבור בקלות היום יום כל כך מקסים שפשוט עושה לי מצברוח טוב, רק מלהסתכל על השמיים לכל המג'נונות, שתהיה שבת טובה (נ.ב עשיתי פה קצת סדר, היו יותר מדי שרשורים, מקווה שזה בסדר איתכן) שבת שלום

בוקר נפלא ליום שישי מדהים../images/Emo140.gif

לכל מי שיוצא היום סעו בבטחה הבקבוק ירוק שלי בא אתמול לחמשוש והיום נעשה על האש יחדיו מאחלת סופ"ש מדהים לכולן

colibri

New member
פולי, זה השעון הביולוגי הקבוצתי

כולנו התעוררנו באותה השעה, כולנו פתחנו את המחשב באותה השעה, כולנו נכנסנו יחד לפורום, כולנו גילינו שעדיין אף אחד לא פתח שרשור בוקר וכולנו כתבנו בו-זמנית. את יכולה להיות גאה בנו, על התאום המופלא
וטוב שיש מנהלות כדי לעשות סדר בעניינים...

אוטוטו צהריים טובים !!!

בעודי עומדת על המרצפת הקרובה לכיור ("מעמד האישה" - שמה) חשבתי לעצמי שפסח יכול היה להיראות אחרת לגמרי , לולא נטפלו לאיסור אכילת החמץ (עקב הבריחה המהירה) והיו דווקא שמים את הדגש על היציאה מעבדות לחרות וכל בני ישראל (העכשוויים) היו מחוייבים , במובן ההלכתי של המילה , לעזוב הכל לצאת לטיולי טבע , לינה בשטח (המחמירים היו מגיעים למדבר) ואפיית מצות על טאבון ... יכול היה להיות הרבהההה יותררררר נחמדדדדדדד ....
יאללה , למציאות :
עפרה , מה שלום החייל ? שמעת ממנו ?
איריס , מבאס למדי , אין לי מה לומר אז קבלי
מקווה שלא מעט מחיילי הפורום יגיעו (או כבר הגיעו) לשבת ואם לא אז לפחות לחג... ואצלינו : שְׁנַיִם מִי יוֹדֵעַ ? מאחת וניל אין קול ואין עונה
רק הרבה שקט וסימני
, ומצח חרוש קמטים (של אמא)... וחומי אחד בבית (עד יום ראשון...) ערב חג נטול חיילים ומצב רוח תואם... שתהיה שבת שלום ועם המון שקט בארבע רוחות השמיים ....

מגלית

New member
רק עכשיו האדום התקשר שהוא יוצא ../images/Emo9.gif

השעה 13:30... קיוויתי שהוא ייצא והייתה הרגשה באויר... כיוון שבערב החג הוא לא יהיה בבית, הכנתי לו כבר היום את כל ארוחת ערב החג... שלא ירגיש שהפסיד משהו בעודו ייסב לשולחן החג עם חבריו בבסיס... מהבוקר על הסירים... כאילו ליל הסדר בערב... וחיכיתי לטלפון המיוחל בו יודיע שהוא יוצא... וחיכיתי... וחיכיתי....וחיכיתי... השעה 12:00... השעה 12:10... השעה 12:30... השעה 13:00 כלום!!! מה אני יעשה עם כל האוכל??? למה הוא לא מתקשר??? אבל אני מרגישה בבטן שהוא כן צריך להגיע!!! והשבת כבר עוד מעט תיכנס... איפה הוא???!!! ורק עכשיו - כשהקניידלך כבר צפים על המים... הוא התקשר - יוצא מהדרום!!!! הבעל כבר בדרך אליו (האמת, הוצאתי את בן זוגי שיחייה כבר לפני שעה.. שיתמקם איפשהו בדרך... בן זוגי כבר יודע שעם תחושות הבטן שלי לא מתווכחים - ונסע). אז זהו - הוא בדרך ואלי חזר הצבע לפנים!!! שבת שלום לכולם וחיבוק ענק לילדים!!!

למעלה