שים את השם שלך ותראה איך לא משעמם לך
ל לילי301 New member 24/1/07 #66 תראה מתוק... אני לא חושבת שתצליח, בגילך הצעיר, לעמוד בקצב שלי.. אז צר לי!
ל לילי301 New member 24/1/07 #68 שים לב.. אני שלחתי את התגובה ב8:33 ואתה ענית לי ב10:53... שעתיים ++++ אז מה אתה מצפה, שבכל פעם אני אמתין לך שעתיים???????
שים לב.. אני שלחתי את התגובה ב8:33 ואתה ענית לי ב10:53... שעתיים ++++ אז מה אתה מצפה, שבכל פעם אני אמתין לך שעתיים???????
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #69 אויי חייב לך הסבר! קמתי ב7.00 היתארגנתי הלכתי לאימון במכון כושר (רק בשבילך) אני מתנצל שחכיתי אני כולי שלך עד שאני יוצא לעבודה וגם אני שלך
אויי חייב לך הסבר! קמתי ב7.00 היתארגנתי הלכתי לאימון במכון כושר (רק בשבילך) אני מתנצל שחכיתי אני כולי שלך עד שאני יוצא לעבודה וגם אני שלך
א אילן עיניים ירוקות New member 24/1/07 #71 עברו 13 שעות מאז שהתחלת ל"זיין" תמוח פה בפורום. בזמן הזה אנשים כבר גמרו מספר פעמים...ואתה עדיין ממתין ל"מבוגרת" שתגרום לך להתרוקן... לך לעבודה,תעבוד,עשה קצת שעות נוספות ואולי באוטובוס תכיר לשם שינוי צעירונת
עברו 13 שעות מאז שהתחלת ל"זיין" תמוח פה בפורום. בזמן הזה אנשים כבר גמרו מספר פעמים...ואתה עדיין ממתין ל"מבוגרת" שתגרום לך להתרוקן... לך לעבודה,תעבוד,עשה קצת שעות נוספות ואולי באוטובוס תכיר לשם שינוי צעירונת
א אילן עיניים ירוקות New member 24/1/07 #73 זה בסדר וזה טיבעי,מאמין שקיבלת כבר מסרים בפרטי כי בכל זאת גם המבוגרות ממך מחפשות פעם ב...צעירים מהן. בינינו? עדיף בנות 50+ כי אז לא תקבל טלפון שהיא בהריון ממך.
זה בסדר וזה טיבעי,מאמין שקיבלת כבר מסרים בפרטי כי בכל זאת גם המבוגרות ממך מחפשות פעם ב...צעירים מהן. בינינו? עדיף בנות 50+ כי אז לא תקבל טלפון שהיא בהריון ממך.
ל לילי301 New member 24/1/07 #74 נראה שלעיניים ... נמאס מהחירטוטים שלך.. או שמה הוא מפחד שתגנוב כמה מבוגרות שיכלו אולי להיות שלו...
א אילן עיניים ירוקות New member 24/1/07 #76 לילוש,לא מפחד, יכול רק לאחל לו בהצלחה כי מה שמותר לאחרים בפורום מותר גם לו
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #77 לומר לך את האמת לא באתי לגנוב אישה מאף אחד אם הוא לא מצליח להשיג ולהכיר נשים פה זאת לא אשמתי
D deena New member 24/1/07 #75 אילן נשמה טהורה כמה זמן עבר מאז שאתה התחלת? (הבחור עוד יגנוב לך כמה פוטנציאליות. תזהר)
א אילן עיניים ירוקות New member 24/1/07 #78 דינוש,אותך הוא לא יגנוב,את שלי ../images/Emo70.gif האחרות ?שיהנה לבריאות .