אני חושב שכן זה תלוי בכימיה ובכייף בינינו תלתלית סקס זה לא הכל בחיים !
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #48 אני חושב שכן זה תלוי בכימיה ובכייף בינינו תלתלית סקס זה לא הכל בחיים !
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #50 מאחל לך אהבה ענקית ואני כמובן לא אפריע לך למצוא אותה רק שמרי על עצמך !
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #38 לומר לך את האמת ברגע שתפסיקו לחשוב על הגיל בתור מחסום אתן באמת תרגישו משוחררות תהנו הרבה יותר הרי מה שחשוב זה המשיכה הקליק הטרוף ביחד הרי אנחנו לא הולכים להיתחתן ...חחחח
לומר לך את האמת ברגע שתפסיקו לחשוב על הגיל בתור מחסום אתן באמת תרגישו משוחררות תהנו הרבה יותר הרי מה שחשוב זה המשיכה הקליק הטרוף ביחד הרי אנחנו לא הולכים להיתחתן ...חחחח
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #45 אויייי לא יפה לומר את זה תלתלית אני אמרתי את זה?????????????? נשים הן לא טרף הן מיוחדות ומטריפות אני לא בא לזיין וללכת זה מגעיל אותי לא יפה באמת שלא יפה לומר את זה תלתלית!!
אויייי לא יפה לומר את זה תלתלית אני אמרתי את זה?????????????? נשים הן לא טרף הן מיוחדות ומטריפות אני לא בא לזיין וללכת זה מגעיל אותי לא יפה באמת שלא יפה לומר את זה תלתלית!!
M M i c h a l y U S A New member 24/1/07 #43 next step כבר תהייה לו רשימת מחירים לכל התרגילים...ואללה... אילנה...יש מי שרוצה אולי שיממנו אותו
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #47 אני מבקש להירגע לא מחפש לא כסף ולא לממן אף אחת זה מדהים שנשים חושבות כל כך שלילי על גברים צעירים אוייי
אני מבקש להירגע לא מחפש לא כסף ולא לממן אף אחת זה מדהים שנשים חושבות כל כך שלילי על גברים צעירים אוייי
M M i c h a l y U S A New member 24/1/07 #49 חחחחחחח../images/Emo6.gif שבא ילדון ומספר לנו כמה אנחנו צריכות להיות משוחררות... אתה מתכוון גם להדגים?
חחחחחחח../images/Emo6.gif שבא ילדון ומספר לנו כמה אנחנו צריכות להיות משוחררות... אתה מתכוון גם להדגים?
צ צעיר 26 New member 24/1/07 #51 מישל מתוקה את תעשי חיים באמריקה ותני לי לחיות פה אוקיי? ואתן ילדות גדולות לא צריך להדגים לכן שום דבר