בוקר...של ...טוב.

בוקר...של ...טוב.

כוס קפה שני... ועדיין... לא מצליחה להכנס לפוקוס הבוקר... ובעברית נקליד זאת כך: סאאאאאאממממממממממק....... אין לי כחחחחחחחחחחחחחחחחח לכלום היום.

עוד פ'ם?

עוד פ'ם את בפתיחה בלעדית????? אני נגיד אותך.... או כומו שהאחיין ש'לי אומר... "ני תיתוח אותחה אין תתיש דדול.."

הנה...

צכה

נוא נוא נוא...

למצו... רק פטישון אוויר.....{או בעגה - קונגו} ככה נביא לה אותה ברטט...מתמשך.....כזה.... אש ליק משו לסתום ת'פקקית של הנרוויוזים שרוטטים לי בקרנית???

בוקר../images/Emo7.gif

מה קרה לכולם בלילה שלא יכלו לישון? גמני אחרי קפה רביעי כבר,אופפפפפפ צרת רבים חצי נחמה?לא נראה לי,אבל שיהיה בוקר מקסים לכולנו.טסה לעבודה

דפקא

ישנתי....כל הלילה... קמתי "עקומה"... הטיסה שלי יוצאת ב 8:30..... שמישהו יודיע שאני לא רוצה היום לצאת... לא רוצה לעבוד... לא רוצה להתלבש.. לא רוצה לבשל... לא רוצה כלום.. רק לישון..

אני הולכת להתמכר לך

אמרו לי : צריכה לצחוק הרבה..זה משחרר איזה כימקלים במוח... זה טוב למלחמה שלי את ממכרת אותי בצחוקים של הבוקר... אז מה את נעלמת? ואללה..רק מצו וקוק נשארות..לשים חיוך?

האא...אסטרו..

חכי עם ההטסה... כולה הטסתי אותי לעבודה....ועכשיו בחזרה... ולא. אל תתמכרי אליי... אומרים זה מזיק לבריאות... :}} האא...עד להודעה חדשה אני "מקורקעת".. {....you know better....}

קטי30

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo222.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

ל-כ-ו-ל-כ-ם/ן

magic40

New member
ואני התעוררתי רעבה

כוס קפה ראשון עדיין אולי בא לך כתר של,,,,,,,,

תתרגעי בובע...

אל תתני לכלום לברוח לך... את עדיין צעירה.. :}}} בתיאבון... {אממ...להתעורר עם רעב...זה רק אחריי הפינאלה של ____ פולשני וחודרני
..פפפ ימבה זמן}

האא ככה??

קחי... סאמאמאסמאסמאסק
מה? אין אחותיות? אין חלוקה צודקת? אין חזון לשיתוף? אופו אופו הצדק????

בוקר טוב...

אני בעננים, הזמנתי לי אתמול מחו"ל משהוא שהתאפקתי מלהזמין כבר המון זמן. אתמול סופסופ נתתי לעצמי את העונג. נראה לי שכל הלילה חייכתי

למעלה