בוקר שבת

ל י ת י1

New member
../images/Emo6.gif בעיה מוכרת...

אבל בדיוק מהסיבה הזאת גם למתבגרת שלי בת ה-15 צלצול משלה, ודווקא שמח.... כדי לרכך את המהלומה... "אמאאאאא!!! אני צריכה שתקני לי....." "אמאאאאא!!! את שומעת???" אני שומעת..... אין לי ברירה.... "אמאאאאא!!! אני צריכה להתייעץ איתך"........"אוףףףףף איזה עצות יש לך?!?!?!"

נרתיק אקדח

מה שהעלתי כאן בענין נרתיק האקדח שנדרש לרכוש, לא דוסקס עם השוטר. פניתי לעצתכן ודעתכן מבלי לדבר איתו. מסתבר שהחליט לא לרכוש. הוא נחוש שאת זה הצבא צריך לספק (התפוח לא נופל רחוק מהעץ..) ברשימת הציוד שקיבל מהצבא הופיעו עוד דברים רבים כמו כיסוי לקסדה (למען זה הקרבתי חולצת טריקו שלי), קלסר, חוצצים, דפי דפדפת (נשמע כמו תיכון) איזולירבנד ועוד. כשהיה בחובלים קיבל ערכה שלמה בתוך תיק רחצה מהודר, עם כל הפרטים הקטנים כמו אפטר שייב ועוד. מניחה שבסופו של דבר יכנע כמו שנכנע בעינין הגניבות. אדמוניתי, תודה על הסריקה באינטרנט - אגיע לשם כשיכנע. מה שלום חומי? איך הוא מרגיש הבוקר?

פיטנגו4

New member
הוא צודק

הפסיקו לנו את מענק הילדים ברגע שהם הגיעו לגיל 18 ואנחנו לא אמורים לממן אותם (תעזבו מה שקורה בפועל...
) הם באחריות הצבא. אנחנו לא אמורים לתרום ציוד צבאי לצבא. נרתיק לאקדח זה לא ביגוד... זה ציוד צבאי שמשמש לצרכי הצבא בלבד. בדיוק כפי שלרובה מספקים רצועה, כך גם צריכים לספק נרתיק לאקדח. אמא של השוטר הצבאי לא צריכה לקנות לו נרתיק.

תודה , מתגייסת. נכון לאתמול בערב הוא היה בסדר

היום עדיין לא שוחחנו... ו...תגידי , כמו שאב מעביר לבנו כומתה , יש מצב שאולי לאבא שלו יש נרתיק בשבילו ?

ע ו מ ר 4

New member
../images/Emo49.gifלגוניור פנה../images/Emo214.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מאמינה שאמאלה שלך גוניור הכינה מעדנים ומטעמים משובחים. להיות בן שמונה זה כבר ממש ילד גדול
גדל וצמח
ילד נחמד
כבר כמעט מוצאש והאדום בדרכו לטיול הגדול....למזרח.
ילד יקר ושמור לי עליך. ירוק בקבוק בחופשת שחרור...והמשפט הראשון שאמרה הבוקר (הצהריים)כשפקחה עיניים זה"לא מאמינה ששבת ואין לי מחשבות על יום ראשון איך ולמה איפה ומתי." השבוע תיסע כמובן להעביר חפיפה למחליפה שלה....ודקה לפני ליל הסדר תשתחרר. wowלא מאמינה....הזמן טס. שבוע טוב ורגוע ליוצאים מחר לגיבושים השונים.....ברכת
.שבוע רגוע לדרומיים... שיהיה שבוע טוב.

עומר , נסיעה מהנה לאדום שלך ../images/Emo66.gif

שייסע בשלום ויחזור בשלום , ושמשך הזמן הזה שהוא מטייל יעבור לך הכי מהר שאפשר...

ל י ת י1

New member
עומר - טיול מהנה ובטוח לאדום

שיהנה המון, שיהיה ילד טוב ויתנהג יפה - לא להדאיג את אמא יותר מידי. תזכרי היטב את כל הטיפים והעצות לטיול - כמו שקיבלת את פני פה עם הגיוס של האדום שלי עם שלל עצות - עוד כמה שנים אני מצפה לעצות שלך לפני הטיול הגדול
ולך ולכל האמהות המחכות והדואגות מוקדש השיר שלי תמיד גורם לדמוע.

atalia

New member
הגדול שלי סידר לי טעימה מהענין

נסע לחודש לתאילנד ממש לפני הגיוס. אני הייתי לחוצה במהלך הזמן הזה נורא נורא, הרבה יותר מהצבא (לפחות כרגע). למרות שהוא שלח אות חיים מדי יום (לבקשתי כמובן), ולמרות שהם היו כמה חברים ביחד, וכולם אחלה וסבבה... (שריטה שלי כנראה). מאחלת לו טיול מספק וכיפי ולך שזה יעבור מהר מהר.

פולי44

New member
נסיעה טובה לאדום שלך, עומר

שיהנה כמו שצריך ויזכור שתמיד הכי טוב בבית, ושחרור קל ונעים לירוק בקבוק המתוקה. אנחנו חזרנו בצהריים מהנסיעה למושב הדרומי, והדרך היתה באמת מקסימה, הכל ירוק ופורח. קצת צבט לי בלב שהחייל לא היה איתנו, אבל לא נורא, נהנינו גם כך. שבוע טוב לכולם

יו איך הזמן טס,רק אתמול המקסימה התגייסה וכבר

אזרחית,שיהיה עם כל הכייף שבעולם
|4U וסומכת עליה שתמצא מהר את הדרך החדשה. ולמקסים שטס שיעבור לך מהר ושהוא רק יהנה,מזל שעוד נשארים פה החיוכים של השאר.

אםפי7

New member
נסיעה טובה וטיול מוצלח לאדום של עומר

המתלבט שלי עשה את המסלול הזה לפני שנתיים טיול גדול תאילנד, סין, הונגקונג, היה לי ספר תהילים צמוד ואמרתי את הפרק שלו פעמיים ביום, אבל כשחזר וסיפר חוויות הבנתי שהטיול הזה הוא חלק מההתבגרות והחוויה ומי שהוא היום. שיהנה.

עומר נסיעה טובהלו לאדום, למזרח...

אני "בוגרת" כמה וכמה סיבובים במזרח ובדרום (אמריקה) ובאירופה (כן הבוגר/ המבוגר שלי לא נרגע מטיולים מה לעשות?) מקוה שהבן שלך יהנה וימצה את הטיול ויחזור בשלום הביתה מלא חוויות ושאת תדאגי... לא יותר מידי- כי הם- מרוב הנאה הרבה פעמים שוכחים לטלפן ושוכחים את ההורים מכרסמי הצפרניים שבבית

אםפי7

New member
שבת שקטה וחגיגית עברה על כוחתינו שעל ההר

ואני רואה שעליכו עברה שבת כתיבה, כמה כתבתן, אצטרך לילה לגמור לקרוא. שיהיה שבוע שקט ורגוע.

atalia

New member
זה בדיוק מה שאני חווה כל ערב כשאני מנסה

להתחיל להבין מה קורה בעץ הענק.

למעלה