בוקר שבת

ל י ת י1

New member
מצטרפת להמלצה על גרבי טורלו

גם אצלנו נמצאות עוד מימי הגיבושים טרום גיוס. ואכן לא זולות אבל מצדיקות את ההשקעה.

עפרה ד

New member
חזרנו, מותשים למדי אם כי בדיוק כמו שפולי אמרה

היה כיף גדול
תודה על ההמלצות לגבי הגרביים, כנראה שעדיין לא כואב לו מספיק, כי לא היה שיתוף פעולה ממנו בתחום הזה, אבל אקנה לו במהלך השבוע שיחכו כאן לרגע הנכון
עתליה, בטח שרוצה מתכונים! והכי חשוב
למקסים של פנה ליום ההולדת.

atalia

New member
בבקשה

1. עוגיות חמאת בוטנים: מתוך "סודות מתוקים" קרין גורן חומרים (ל – 30 עוגיות): לי יוצאות יותר, אני עושה אותן קטנות. 1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שבבי בוטנים (280 גר') 1 כוס סוכר 1 ביצה הכנה: 1. מחממים תנור ל – 180 מ"צ 2. מערבבים יחד את כל החומרים בקערה גדולה, לקבלת תערובת אחידה. 3. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 4-3 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. 4. אופים 10-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז. מצננים לחלוטין לפני שמגישים. לא להבהל מהרכות כשהן יוצאות מיד מהתנור, לא לגעת עד שהן מתקררות לגמרי. 2. . עוגיות שקדים : 200 גר' מרגרינה/חמאה 1/2 כוס אבקת סוכר 2 ורבע כוסות קמח רגיל 110 גר' שקדים טחונים (1 ושמינית ח') הכנה- מערבבים הכל, מקררים קצת, מגלגלים עיגולים קטנים (גולה),אופים 20-25 דק' על ניר אפיה.

atalia

New member
אין, לכן פריכותן נהדרת

ואל דאגה הן נדבקות מצויין עם החמאה. אני אופה הכל בחום של 170 מעלות.

פיטנגו4

New member
בוקר אביבי נפלא לכולם

החייל שלנו מתלונן על האוכל. הוא אוכל הכל, באמת לא בררן גדול, אבל אומר שהכל משומן, מלא פחמימות, כמעט בלי ויטמינים ובלי חלבונים. משביע אבל גרוע תזונתית. חלבונים הוא משלים באבקה מיוחדת לספורטאים שהוא מביא מהבית, ומהשוקו העמיד שאני שולחת לו וגם המון שקדים/בוטנים וכו' (וטונות של דברים לחלק לחבר'ה). . שלחתי ביום א' ועדיין לא הגיע!!!! מה, דואר ישראל מפחדים מהטילים ולכן החיילים לא מקבלים דואר? אולי אפשר לבקש שישלחו קסאמים ממולאים בשוקו? בינתיים, לפי דעתו, האוכל גורם לו לירידה גופנית. "שבר ההליכה" שלו, שאובחן בשבוע שעבר וכולנו הופתענו איך יכול להווצר דבר כזה למישהו בכושר שלו, הפך ל"דלקת בגיד". חבל שלקח לרופא שבוע מיותר לאבחן נכון, ולתת תרופה אנטי-דלקתית שהתחילה סוף סוף לעזור. בינתיים הוא מקורקע. עוד שבוע נפגש
יום נפלא לטיולים. אנחנו עוד מעט יוצאים (עם הבן הצעיר). טיילנו גם אתמול, אנחנו גרים צמוד לשמורת טבע
שווה לנצל את האביב הקצרצר שלנו... מומלץ לכולם לטייל עכשיו !!! יום נפלא לכולם

atalia

New member
שיעבור מהר

כשהטיפול מתאים יש כמובן סיכוי הרבה יותר טוב שיוקל לו מהר, רק שיתן לעצמו לנוח כמו שהורו לו (הוא מהמורעלים, אני מכירה את הזן הזה :) וטיול מקסים לכם היום.

פיטנגו , טוב שהתרופה החלה לעזור והכי מעולה

שהוא גם מקורקע. בעבר כבר היו כאן סיפורי רגליים מאד לא פשוטים כשהחיילים נאלצו להמשיך ולתפקד באופן מלא. אז לפחות הטיפול בו רציני.

פיטנגו4

New member
הכי מעולה

שהיום זה יום של מצברוח טוב שלו. זה הולך יום עסל יום בסל... היום יום עסל: "טוב, אני אשאר פה בחXX שיש פה כי אין לי ברירה, ואצא למ"כים וקצונה... (ואת זה הוא אומר אפילו באמצע תורנות מטבח!) מחר זה עלול להיות בדיוק הפוך, כמו שהיה שלשום: תסכול מריר ו"שברו את הכלים ולא משחקים".. מצבי הרוח שלי מותאמים למה שהוא משדר. נדנדה ... טוב לי כשטוב לילדים שלי. רע לי כשרע להם. לגבי הטיפול הטוב - זה נשמע לך "טוב" שלוקח 4 ימים להגיע לרופא כללי שמאבחן אבחון שגוי (ולא שולח לאורתופד או לצילום), ועוד שבוע שלם וביקור נוסף כדי שיאבחן את הבעיה אחרת??? לי לא נשמע כזה "טוב". אבל זה מה שיש ועם זה ננצח.
העיקר שעכשיו מקבל טיפול נכון.

atalia

New member
הזכרת לי משפט שהזדהתי אתו מאד שאמרה רונה רמון

בתכנית טלויזיה (עובדה אולי...) ששודרה לא מזמן- "המקסימום שאמא יכולה להיות מאושרת הוא כמו הילד הכי פחות מאושר שלה." ברור שאת נדה ונעה איתו, מאחלת לשניכם שיתיצב על הצד הגבוה.

פיטנגו , ה"טוב" הוא כמובן "טוב" יחסי...

במסגרת "זה מה יש". נושא הבריאות (בעיקר של החיילים הקרביים) הוא כאוב מאד וכבר דובר בו רבות (וכנראה עוד ידובר)...את מוזמנת לעיין בין דפי ההיסטוריה של הפורום (ולא להירגע...)

atalia

New member
אתן יודעות מה ההבדל בין ילד-חייל לילד בן 15 ?

בנייד של החייל הצילצול שלי הוא - "אמממא אמא שלי(א)י... " (נועם קניאל) בנייד של בן ה-15 לא רק שאין לי צילצול יחודי, השם שלי בזכרון הוא - "לא לענות".
טוב שאני יודעת שיש עתיד...

יוו איזה יופי תודה לך../images/Emo24.gif

מבטיחה מחר לקרוא ולשמור שהירוק בקבוק שלי יראה זאת גם שיבוא שוב לחופשה

למעלה