בוקר שבת

עפרה ד

New member
בוקר שבת ../images/Emo142.gif

ברכות לשלישי של שושנה ולשריונר של אםפי. יום הולדת שמח. החלמה מהירה לחומי, והרבה
על האדם שהוא. ברכת הצלחה לשוטר של מתגייסת עם תחילת הקורס, שיעבור כמה בקלות שאפשר. בהצלחה גם למתבגר של פולי בשיעורי נהיגה.
ובשעה טובה למקסימה של עומר לחפ"ש. לכאן הגיע אתמול חייל מרוצה
מלא סיפורים וחוויות, יודע שהקושי האמיתי עוד לא התחיל עדיין, ובכל זאת כבר יש כאבים - בגב מההקשב, וברגליים מהיבלות שיצרו הנעליים החדשות (המעולות מאוד יש לומר). מחכים שיקום כדי ליסוע לבקר את הנסיכה המרותקת. מפעל האפייה בעיצומו - נעשה נסיון ראשון לעוגיות מושלגות, יצאו בסדר, אבל לא עמידות מספיק לתיק של החייל, אז יילקחו היום לנסיכה, יחד עם עוגת שוקולד שפיצלתי לשתי תבניות קטנות. בחצי השני של העוגה טיפל האח שלה כשחזר, יחד עם קצפת וגלידה. הבעל מכין עכשיו את עוגיות השוקולדצ'יפס - כדי לשלוח עם החייל. מנסים ליסוע אחרי כמה שיותר הכנות, כי נצטרך בדרך חזרה גם לאסוף את הצעיר מאמא שלו, שנמצאת כ45 דק' נסיעה צפונית לנו, ויחד עם השעתיים וחצי לכל כיוון (דרומה) לנסיכה - יוצא יום נסיעות מתיש למדי
יום נפלא לכם

בוקר טוב שבת ../images/Emo140.gif

ברכות לכל החוגגים וכמובן לנסיכה הקסומה של עומר שאוטוטו כבר משתחררת בהצלחה באזרחות ובכלל. עפרה , נשמע שאתם חורשים את כבישי הארץ היום בנסיעות לכל מני כיוונים בהצלחה עם העוגות והעוגיות שיגיעו שלמות ליעדן. אצלנו חוגגים היום יומולת לג'וניור שהוא בן 8 היום ממש
מחכים לאורחים וההכנות בעיצומן כמו ההתרגשות. שבת טובה ונעימה לכולם , סעו בזהירות!!

../images/Emo65.gifבוקר טוב ויום הולדת שמח לג'וניור../images/Emo65.gif

אפילו מזג האוויר חוגג איתו... תהנו ותתרגשו

אםפי7

New member
עונת ימי ההולדת בעיצומה

מזל טוב לגויניור של פנה, הרבה אושר, שמחה וברכות עד בלי די.

ל י ת י1

New member
מזל טוב לג'וניור../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo211.gif

ויום הולדת שמח. עד 120 שנים של אושר וחגיגות

מגלית

New member
המון המון מזל טוב לג'וניור ../images/Emo65.gif

אושר, בריאות וים של נחת!!!!!

עפרה , כיף לקרוא שהחייל מרוצה...

למוטיבציה (או ל"ראבק" , בפי החיילים) יש נטייה לגמד קשיים. ובקשר ליבלות : הגרביים של הסוכרתיים , שהומלצו בזמנו ע"י עומר , חסכו אצלינו לא מעט יבלות . גורבים אותן מתחת לגרביים הצבאיות והן עושות את העבודה. נסיעה טובה , מהנה וזהירה !!!

פולי44

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם

פנה'לה, המון מזל טוב לג'וניור בן ה8, בריאות אושר הצלחה ושתמיד יחייך את החיוך המתוק שלו
עפרה, נסיעה טובה לנסיכה המרותקת, זה אכן מתיש אבל חוזרים הביתה מסופקים ועם חיוך על הפנים. גם אנחנו נוסעים היום דרומה, מרחק שעה וחצי למושב שבו גר אחי כדי לחגוג לבנו יומולדת 15, שהיה ממש אתמול. קצת חבל לי שאני צריכה להעיר פה את כולם בשביל זה (אמרו לנו להגיע ב11) ובמיוחד את הבעל המאוד מאוד עייף, אבל נשלים אח"כ. את החייל לא הצלחתי להשיג, שלחתי לו המון אסמסים אבל הוא לא ענה. כנראה שמבחינתו מספיק אם אנחנו מדברים פעם ביומיים. שתהיה שבת שלווה ושקטה

שויו

New member
../images/Emo65.gif בוקר טוב ומזל טוב לפנה ג'וניור |סוכריה

יום מקסים בחוץ לחוגגים, לנוסעים ולנחים.. שרק יהיה שקט בדרום - ולא צריך יותר מזה.. אנחנו טיילנו אתמול בצפון הרחוק.. אחרי מסיבת חינה שמחה ועליזה ביום ה' בערב... היינו ממש מול השיריונר ולא ראינו אותו.. בזמן שנסענו צפונה , הם עלו לאוטובוסים וחיכו לאישור יציאה שלא הגיע. הורדו חזרה לפלוגה ורק לקראת ערב קיבלו את האישור המיוחל ...הביתה הגיע בחצות. אבל אמא פולניה נשארת פולניה
:הייתי חייבת לראות במו עיניי את בסיסו של הילד . אז טיילנו לכיוונו בנוף המדהים של החולה וצפונה.. כמה ירוק! כמה מים בנחלים! איזו פריחה מדהימה - מרחיב את הלב והנפש ! השיריונר שבבית שיתף פעולה והקפיץ לש"ג את אחד החבר'ה שנשארו שבת.. ישבנו איתו , הכרנו והתחברנו.. השארנו שקית עם שתיה ונשנושים לשבת.. גם לש"ג.. אילו ילדים מתוקים ומקסימים! יושבים להם שם בנוף המדהים, פרות מסתובבות בנחת מסביבם, הכל שקט. בבקשה אלוהים שלי, שרק ישאר ככה , בכל הארץ!

שויו , איזו תיאורים פסטורליים...

אם היית משמיטה את המילים "בסיס" "נשארו שבת" "שיריונר" ו"ש"ג" עוד הייתי משתכנעת ששבת זה עתה משוויץ ...
ובוודאי ובוודאי שמצטרפת לבקשה שלך לשקט...

49צהוב

New member
צהריים טובים ומזל טוב לבן של פנה ../images/Emo149.gif

ופיטנגו יופי שהשבר הפך לדלקת.. (יופי יחסי כמובן)- גם החיל שלי די מתלונן על אולכל- והוא אוכל המון שטויות בלתי בריאות- דווקא לפני הצבא הוא הקפיד על כושר ותזונה נורא מקוה שישוב לזה (הוא מאד כבד משקל) החיל שלי בבית- או יותר נכון הגיע הביתה- ומאז נוסע הלוך וחזור לחברים ולבילויים -ובין לבין הוא ישן כל הזמן אבל לא חשוב את הכביסה עשיתי- באוכל פינקתי- דמי כיס- כמובן נתתי- ואני -גם אני חזיתי בשוויץ של ישראל- הלכתי לראות את כחול הטורמוסים ליד קיבוץ גונן- בין צהוב החרציות והחרדלים גם ורוד היו- של פריחת מטעי האפרסק כנראה- וירוק של הגולן היו גם מים כמעט שוצפים- ממש ממש יפה נראה לי שאין יותר משבועיים שלושה- בהם הכל ירוק כל כך- ואז השמש תייבש הכל שבת מושלמת

אםפי7

New member
צהוב יקרתי את צודקת הירוק ירוק הזה

הוא קצר מועד, בשבת יצאתי לסבוב וראיתי שעל מדרונות ההר יש המון תורמוסים, יש פרגים וקצת רקפות, ואפילו זכיתי לראות שקדיות שנשארו עליהן קצת פריחות ורודות יפות. עכשיו הזמן לצאת לטיין בכל אופן כאן בצפון ירוק ופורח.

אםפי7

New member
שויו אחרי שקראתי אותך אני מבינה למה השריונר

שלי מחפש נופים חדשים, מחלון חדרו רואה את אותו הנוף כמו מהבסיס. ספרתי לו שנסעתם וכד'- התלהב ואמר שאתם הורים על הכפיאק (מקוה שאייתיתי נכון). השריונר שלכם הגיע בחצות הבייתה? אכן ארוכה הדרך מאי-שם צפוני למרכז הארץ. אבל עכשיו את ישנה טוב יותר?

שויו

New member
../images/Emo6.gif שיבוא לפה השיריונר שלך ../images/Emo82.gif

מבטיחה לך שאחרי יום עם הנופים העירוניים , בורח חזרה הביתה..... המט"ק שהיה פה, היה בהלם מוחלט מהעיר. הוא שכן שלכם פחות או יותר והעיר עשתה לו כאב ראש רציני מאד... עכשיו אני ישנה טוב יחסית , אבל הכל הרי כ"כ נזיל פה... אוטוטו בקו החי"ר - בטוח שאבלה את לילותי בעירנות יתרה... ותודה על המחמאות... מקווה להתראות בקרוב

פולי44

New member
תודה, אדמונית ובענייני גרביים

בימים הראשונים בצבא הבעיה היא בעיקר השפשוף של הנעל הצבאיות בחלק האחורי של הקרסול, והפתרון לזה הוא פשוט לשים המון פלסטרים גדולים כאלה מרובעים בדיוק במקום, ואז זה מונע את השפשוף. אצל החייל שלי זה עבד יופי. וכיום הוא משתמש בגרביים הטרמיות הרגילות שמוכרים בריקושט ובמשביר (כל זוג 50 ש"ח) ובקיץ הוא עובר לגרביים צבאיות רגילות (לא אלה שקיבלו בבקו"ם, הן פשוט מצחיקות)

atalia

New member
עפרה,פתרונות לכם

גרביים- אנחנו בענין כבר כמעט שנה (גיבושים...) ואני יכולה להמליץ בפה מלא מתוך נסיון על גרביים שנקראות - טורלו (הן יעודיות לזה, ואכן עושות את העבודה מצויין). יש כל מני סוגים, אין צורך במכוונות אקלים מסויים, אלא ברגילות, נדמה לי ששם הסוג הוא- BX . הן מרופדות במקומות הנכונים, מדיפות זעה, עשויות מחומרים מתאימים, והכי חשוב- עמידות מאד באין סוף שימושים וכביסות. בגלל היתרונות שלהם, החייל שלי לבש אותן במהלך השנה הזו גם באזרחות כשנדרש לעבוד שעות ארוכות (עמידה, הליכה...). בקיצור- המחיר קשה :) אבל התועלת מרובה ושווה שווה. עוגיות- סיגלתי כבר 2 מתכונים טובים, גם טעימים וגם עמידים בתנאי אורך הזמן וטלטולי השטח. אם בא לך תגידי. (בעקבות אחד מהם הפכתי ליקירת המחלקה :)

למעלה