בוקר יפה לכולם..

ש ר ה לה

New member
נסיכה אפילו אני כבר הבחנתי במיוחדות שלו...

טיעונייך בהחלט מקובלים עלי....אשרייך שיש לך ידיד כזה

אני שאלתי שאלה תמימה

ניתן לנהל פולמוס על דפי הצט האמת חיכיתי לשמוע אודו למה העיר מעיקה עליו הוא בחר שלא להגיב וזו זכותו לעיתים בגלל צורת השרשראות דברים יוצאים מהקשרם צר לי אם את אוו שרהלה נפגעתם, ואני מתנצלת על כך

נסיכתי....

אני התייחסתי למילותיו של אודו בקשר לירושלים כלשונן. ולכן הגבתי כמו שהגבתי ...הופתעתי שכתבת שזו שירה.....

ההסטוריה חוזרת

אין לי נמנמת סתם תרדמת קמתי מצלצול ב8 בבוקר וא ברור לי מי העיר אותי כי אני לא רואה מה כתוב על המסך ובטעות מחקתי את מספר הטלפון במקום לעשות חיוג חוזר כמובן קמתי הלכתי לשרותים וכמו תינוקת נרדמתי עד 10 וחצי ( אותי לא ניתן להעיר בבוקר !!!!! לפני 9 בבוקר , אז השעון הביולוגי מעיר אותי) וקמתי לבשורהה מעציבה ומעצבנת בשדרות אנחנו חוטפים קטיושות ומפנים נשים וילדים במכוןניות שהתוכנית כל דבורים ארגנה ודבר שני מאלצים את גבי גזית לעזוב את התוכנית שהייתי מכורה לקולו וידעתי שאם פונים אליו , הוא עוזר לאנשים ומקים רעש לכן אילצו אותו לעזוב את הרדיו , עוד עיתונאי יעיל ואוהב ציבור שהולך הביתה ואפילו לא שמענו מילה על חגיגות ירושלים , אלא על שדרות ופינוי של נשים וילדים כמו במלחמת השחרור שאת הדרום פינו למרכז נשים וילדים מילטו אותם בדרך לא דרך בחשכת הלילה כדי שלא יפלו בשבי

ערב טוב לכולם ../images/Emo140.gif

רק רציתי לספר לכם......שקראתי אתכם בעיון רב מעמדת האינטרנט בבית החולים [וואלה העביר לי זמן במנוחת הצהריים של החולים]הספקתי גם לקרוא ספר שמזמן מונח לקריאה.אחרי חצי יום בביקור אצל אמי...רצה עכשיו ל"סדנת הצבע " . ערב נעים לכולם.

ben 911

New member
מרי כל הכבוד לך. ../images/Emo140.gif

דעי לך שאני שואב עידוד רב ממך... למרות הקושי עם אמא, את עדיין צובעת את עולמך בצבעים. אצלי זה עדיין שחור, אפור, וקצת לבן.

זו הדרך להתמודד ולהשאר שפוי בן

ברגע שאתה שומר על ההתרקנות בדרך כזו יש כוחות לכל אני עשיתי שגיאה ועכשיו אני משלמת על שהרשתי לעצמי ליפול ברוח קח ממנה דוגמה להתמודד ותראהנ איך ]תאום יש לך כוחות לכל

בן יקר...אם מתאפשר

להמשיך בפעילות הרגילה ותחביבים בין לבין אז בהחלט לא לוותר.כמובן כאשר יש שיתוף פעולה והתחשבות בין האחים.

למעלה