בוקר יפה לכולם..

נו באמת בן...אם אתה רציני

קדימה תארגן קבוצה אני מצטרפת ניצור קשר אם גופים בעיריה ונשאל מה אנו יכולים לעזור בסוף שבוע...הרי לבד זה לא אפקטיבי ורציני אבל אם מציגים קבוצה של אנשים שרוצים לעזור זה נשמע אחרת....

ben 911

New member
אין בעיה ערדניקית..הנני מוכן ומזומן. ../images/Emo45.gif

אלא שחייבים להמתין כמעה, עד שהנושא של בית האבות לאמי יבוא על מקומו בשלום. ח'ורי זה, אני מוכן לאכול איתך קאסמים לארוחת בוקר.

ben 911

New member
חלילה, חס וחליל ערד...../images/Emo24.gif

ביקשתי רק מעט...פסיינסה.

דרך אגב איפוא קונים פסיינסה?????

תמיד אני חולמת שאם יופיע דג זהב ויציע לי להביע שלוש משאלות....הדבר הראשון שאבקש זה פסיינסה.....אמא שלי אומרת שנולדתי בחודש שביעי. יש בי גנים של גינגית ..אפילו ברחמה לא הייתה לי סבלנות להישאר....אבל זה בסדר מי שמעביר אותי עכשיו סדרת חינוך בנושא פסיינסה אלו נכדיי....דרך אגב מחר הם הולכים פעם ראשונה למשפחתון...עלק ...הבת שלי אומרת הם זקוקים להיות בחברת ילדים...זקוקים להעשרה....ראבק... כולה אפילו לא בני חצי שנה....לחשוב על זה שאנו עד גיל גן חובה היינו בבית מה לעשות זה הדור החדש...טוב התפוח ל נפל רחוק מהעץ גמני ישבתי בבית שלושה חודשים אחרי לידה ונאלצתי לשוב לעבודה....אבל כשמדובר בנכדיי.....אני לא רגועה...קשה לי לתאר את הזאטוטים כבר בגן....צפויים לי ימים של אי שקט....

בן אתה צריך ללמד אותי איך להעביר כתבה מאתר

אחר...אתמול נסיתי להעביר את הכתבה של הבן שלי ביאנט ולא הצלחתי...אוף

לערדניקית היקרה אל תקחי ללב וכל הכבוד לך

פשוט זה יוצא ביום עבודה רגיל ולכן זה קשה..אלייך צריך לתכנן ביום של חג או שבת..... בכל אופו תודה לך על היוזמה וזה עוד יצא לפועל מבטיחים

העברה מתבצעת כך

נכנסים לאתר מסמנים את הקטע שרוצים להעתיק קליק ימני על השטח הכחול (העתק) חוזרי לדף של הפורום ו-(הדבק) וזהו בהצלחה

בנוששששש....איזה כייף לקרוא אותך על הבוקר

וגם ההומור שלך שב איזה יופי....מסתבר שעברת מהר את הדיכי מהפרידה מהסיגרע.......יופי....כייף ששבת אלינו.....יום קסום....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifטומי, הרשה לי תיקון סמנטי קטן...

יום ירושליים הוא בהחלט יום חשוב... אבל לא הייתי מגדירה אותו כיום שמח.... זו דעתי הלגמרי אישית כמובן

odo13z

New member
קולז' טוב זה גבינה......./images/Emo66.gif

ירושלים היא עיר בלתי נסבלת. כבר בהתקרבי אליה בתחילת שער הגיא יורדת עלי מועקה. עוטף אותי עצב מחלחל בי זעם אוחזות בגרוני מחשבות מטרידות כצבת פלדה רגשות אפלים... שנאה חרדה קנאה תסכול בדידות אובדן יאוש כעס לברוח ממנה לצאת במהרה לא יכול לנשום את האוויר הג'לטיני שלה. נוקבים את עיניי....מבטי השנאה.

למעלה