בוקר יום שישי...

פיסטוקית מקסימה איזה נחת איזה שיריונר

איזה משפחה מאורגנת ואוהבת כולם לתפארת. מאוד מאוד ריגשת אותי, ההכנות התזמון , החברים שלו שבוא להודות לך על החבילות. WOW - אני איתך בקטע של הלב!! זה ממש מרגיש לי ככה בטקסים. תהנו המון בשבת .

ל י ת י1

New member
פיסטוקית ../images/Emo24.gif

איזה יופי של תיאור, המילים שלך שופעות שמחה והתרגשות. ואת מלכה אמיתית - הכל תוקתק כמו שצריך ואפילו הגעת בזמן:) שתהיה לכם שבת נהדרת עם פיסטוק, תמשיכו לחגוג

מירב 007

New member
מאד מרגש לקרוא מה שכתבת , ואני רק מתעייפת

מלקרוא על הנקיונות והבישולים.

תאור מדהים

מענג לקרוא איך קיבלת את פיסטוק, הסבתות והבישולים. נראה שכל העולם על הכתפיים הרחבות שלך. יישר כוח ותהנו.

סגולה23

New member
כן, שיגיע כבר סופ"ש הבא ובקרוב השבעה גם לנו

עידכונים יגיעו בהמשך...

מזל טוב להשבעה הקרבה!../images/Emo140.gif

ולכולן... עברתי במהרה על כל ההתרחשויות ביומיים האחרונים. אםפי7- שמחתי לקרוא שהשיריונר מתקדם. לוקח זמן אבל בסוף מסתדר.
בהצלחה בקורס . (כל עקבה לטובה). מיכל-גם אני כמו פולי חושבת שהעיקר שהבן בבית. מזל טוב על הכנפיים
כבוד!!! ל י ת י - מה שלום האדום המתוק שלך? איך הרגל?????????? עופרה-
שהבן יצא לשבת הביתה. גלילאה- תענוג!!!! לקרוא על ההכנות שלך!
שושנה- מזל טוב ליום הולדתך!!!
מה לאחל? עוד המון שנים של כל מה שאת חולמת לעצמך! מעצימה-
שהכל יסתדר עם החיילת! מגלית עכשיו קראתי את כל הפרטים...... אני בטוחה שהפעם (כשלדלקת כבר יש "עסק" איתך!) זה יעבור כמו שצריך!!!!!
החלמה מהירה ובינתיים.... תסניפי אותו ותהני משהותו בבית! יש כאן רק קבוצות של חורף קיץ????????????????????. כי אני מעבר! הכי כיף מעבר
אז עם מי אני? אני מתנצלת עם שכחתי משהיא, אז לכל הסופרות ספירה מהירה. לכל הנשארים שבת קלה . ולכל מי שהגיע תבלו יפה ותהנו! לכל החולים החלמה מ ה י ר ה ! ולכל החוגגים מכל סיבה ...... שתהיה לכם שימחה גדולה!

פולי44

New member
סגולה קבלי ../images/Emo24.gif

עם הספירה של הפורום זה יעבור מהר...

שושנה ו

New member
בוהריים טובים- תודה למברכות ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif|4

איזה יופי שאתן כבר אחרי טקס הכומתה.
היה מרגש לקרוא את מה שכתבתן, ההתרגשות נשפכה מתוך האותיות...
רוזנת- איזה רעיון נפלא היו הכרזות וכל מה שעשית ....ואיזו השקעה- יישר כח ענק
המחשב שוב עושה בעיות- מהבוקר אני מנסה להיכנס ונאדה !!!! לכן אסיים בברכת
ענקית על הברכות ...השיר וההתייחסות חימתתן לי את הלב !!!!!
שתהיה שבת נפלאה, מהנה, ברוכה וקסומה לכולם ליוצאים, לסוגרים, לסופרים, להורים ולכל בית- ישראל באשר הם

../images/Emo99.gifהכסוף בבית ../images/Emo6.gif

איזה אושר !!!!! חיבוק חזק והמון נשיקות מחכה לחיבוק נוסף שלא ללא תיקים עליו וללא נשק!

סוף סוף חיבוך לאמא של הכסוף !!!

תגידי - שיערך לא הכסיף בתקופה של הכיסופים? אני תמיד אומרת שהצבא והספרים עשו יד אחת, הם לא יוציאו את הילדים הביתה לאמא, ואמא - שערה ילבין ותרוץ לספר לצבוע... תהנו, כמה שיותר !!!

השיער לא הכסיף..אבל הלב כן../images/Emo13.gif

אני "מתענגת" על כמות הכביסה וכמויות הפודרה מעידות על תקופת השטח הארוכה שהכסוף עבר , צבע העור שלו שחום מתמיד וגם צימח לו כמה זיפים של זקן (קיבל פטור וביום ראשון מקווים שיקבל רשמי סופי מרופא עור). שבת שלום לכולכן תהנו המון מהבנים/נות.

ל י ת י1

New member
גליללאה סוף סוף!!!

נראה לי שכולנו פה נשארנו עם הלשון בחוץ מהספירה שלך, איזה כיף שהוא בבית! תתענגי על כל מבט, חיוך, חיבוק ומילה. וגם על ערימת הכביסה. שתהיה לכם שבת נהדרת, הכי טובה שיש

פולי44

New member
איזו חגיגה, גליללאה!

סוף סוף! וואו, ממש מגיע לך שיהיה כבר בבית! וגם לו כמובן

מעצימה

New member
דיברתי עם החיילת....

מצב רוח מעולה...השתפר לגמרי משית המ״פ. ועד שיחת המגד...בשבוע הבא. מנקה את החדר..שלהם שם ..את מהמשימות כרגע.... רוצה לשלוח לה חבילה מחר......המלצות יתקבלו בהרבה אהבה והערכה...

ל י ת י1

New member
מעצימה, איזה יופי לשמוע.

שרק ימשיך כך ויסתדרו הדברים
מתארת לעצמי שהוקל לך לשמוע אופטימיות בקולה

מעצימה

New member
ליתי ממש כך..וכרגע טלפון ממנה..

״אמא ביום חמישי יש לי אולטראסאונד בטן בבלינסון אז אני מגיעה ברביעי. וחוזרת בחמישי בערב״ מזמן לא שמחתי כל כך לבדיקת אולטראסאונד.חחחחחחח הבדיקה היא בגלל כאבים שנובעים מעומס יתר כך אומרים והיתה בבדיקות...וכו.....עבר הרבה זמן ופתאום הפניה ללא התרעה מוקדמת לבדיקה זו. אז נכון זה קצר..ורק. ליום וחצי...אבל...אולי ישאירו אתה בית לשבת גם כהפתעה?! ואם לא אסתפק בלראות אותה,להיות שם איתה..לחבק ולנשק ולשלוח בכוחות מחודשים. אז אני סופרת עד רביעי...איזה כףףףףףףףףףףףף

למעלה