בוקר יום שישי...

פולי44

New member
איזה יופי, מעצימה

חדשות מעולות! שתהיה שבת רגועה לכם ולה!

תודה לכון על הברכות - לקבלת הגרין כומתה

אדמונית יקרה שלנו - אהבתי את השיר שצירפת, גלילאה - אין רגילה, יש מסלול קשה ! וחוץ מזה, שבת שקטה, לא מתוכנן כלום, החייל יצא עם אביו לרכוש מצלמה, לפני כחודש + נידבנו מצלמה שהיתה בבית לצורכי המחלקה בצבא, המצלמה שבקה חיים, והחברה אספו אתמול כסף לרכישת מצלמה חדשה, כאש ג'וני אחראי עליה, כל כך הצחיק אותי - אחראי מצלמה - לשם ביצוע התפקיד, בנו למצלמה "בית" מרופד, אני אפילו לא מאמינה כשאני כותבת את זה, וכעת הוא מסתובב עם אביו לרכוש מצלמה, מדהים אייך בקלות אחרי הטכס כמעט כולם הביאו מההורים את ה-30 ש"ח, קסם החיילים פועל, כשאני הייתי בועד הכיתה ההורים ממש לא מיהרו לפתוח את הארנק ולתת אפילו פחות מ-30 ש"ח... אבל כעת, כשהחייל מבקש... אולי עליתי על פטנט? - ממליצה לכל האמהות שיש להן חיילים וגם ילדודס צעירים, והסלוגן יכול להיות "חיוך של חייל פותח כל לב ו כיס" (טוב תנסחו את זה קצת יותר קריאייטיבי)

שישישלום !!!

מגלית , מה שלום העיניים של האדום שלך ? מקווה שחל שיפור...
מתגייסת , התמלא לך הבית ? מרגישה יותר טוב כשצפוף לך ?
גליללאה , תנצרי את עוצמת החיבוק שזכית לה היום. מקווה שלא תהיה פעם נוספת שהכסוף שלך ייעדר לכל כך הרבה זמן ...
איזה כיף לקרוא את כל התיאורים והחוויות של יום האתמול בטקסים למיניהם...אפשר ממש לחוש את ההתרגשות והתרוממות הרוח. עוד שעתיים שלוש ניסע עם פינוקים ל"סוגרת"... שיהיה לה מה לכרסם בשבת. צהוב , לשאלתך , את לא המודאגת היחידה... וככל שתאריך היעד הולך וקרב והשמועות (והלוואי שהן רק שמועות) הולכות ומתנפחות ההיסטריה הולכת וגואה... הלוואי שנתבדה...
שתהיה שבת שקטה

מעצימה

New member
איזה כף לחיילת של אדמונית....

היא בטח מתרגשת לקראת הגעתכם....באיזה צד של המצפן היא משרתת??? לנו לא מאפשרים להגיע לביקור שם בדרום.. אז סופרת כאן עם הסופרות...ולא ברור ממש עד מתי. מקווה שהארועים הקרובים לא ימשיכו את הספירה..... שבת שקטה לכולם......

שבלולי1

New member
צהרים טובים

שמחה על כל הטקסים המרגשים שהיו למי שלא יצא שיעבור מהר.. למי שיצא תהנו מהם ושישמרו על עצמם

או טו טו ארוחת שבת

שני החיילים בבית. לסגלגל יש ביום ראשון פגישת מג"ד במז"י. השבוע עשה בנאמנות עבודות יזומות אצל הקצינה הקשוחה. ניקה מחסנים לבד ותיקתק עבודה. סיפר שאפילו שטף את הריצפה. צוחק ומתבדח. כמה מחסנים כבר יש לה? קטן עלי.

ל י ת י1

New member
בתיאבון

יפה לו לסגול להתבדח
מה שלום השוטר? חיבוק גדול וחם למכיניסטית מחר, שתהיה לה הסתגלות מהירה

תודה ליתי. מה שלום האדום שלך?

השוטר בסדר גמור. מאז המשפט הוא לא מתקרב לנייד. לקראת שבת סימס לי את המספר 12 ואני הייתי אמורה להבין שהוא צפוי ב-12 ולחכות לו בתחנה... נו... כרגע בבית ישן עם החברה בחדר של המכיניסטית. יצאו לבלות וחזרו מאוחר. יש עוד 7 שבועות לסיום הקורס מ"כים, אבל מספר שמריחים את הסוף, כי שבועיים השלמות, למתקשים, וכו'. מנה לי את הדברים הקלים. מלבד זאת, סופסוף מעריכים אותו והפסיקו לרדת לחייו ונותנים לו משימות מיוחדות לפי מידותיו. ספרי על האדום שלך, ואיך אתם מבלים???

למעלה