בוקר טוב

s h o o s h a

New member
בוקר טוב

חשבתי לי- אם יכולנו לבחור להיות בעל חיים, איזה בעל חיים היינו? הסברים לבחירה יתקבלו בברכה. יום נפלא לשבוע קסום, שוש

לו הייתי כציפור../images/Emo118.gif הדואה בענן../images/Emo9.gif

בוקר ושבוע טוב

ben 911

New member
שוש..זה לא הוגן. ../images/Emo4.gif גנבת לי את הכנפיים.

גמני רוצה לעוף.
עוד כאב מזדקן בלב ורק הוא מבין ורק הוא אוהב משונה כמו ציפור זרה היא תפרוש כנפיה בדממה. לעוף היא רוצה איתו עד למקסיקו, לחצות את קו הים לעוף עד למקסיקו, שם לגור איתו הדמעות יבשו עד שם רק לעוף. (אביב גפן)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifגחלילית..... גם בעלת כנפיים..

ומפיצה מסביבי אור , אולי לא אור גדול, אבל נראה היטב בשעות החשיכה..... הגחליליות הן הפנסים של הפיות....

odo13z

New member
זאב ערבות......./images/Emo66.gif

לא אני בחרתי. הוא בחר בי. בודד. נראה חלש.....אבל תמיד שורד. מיילל מול ירח צל חולף ביער אפל.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifגחליליות לא מאיימות על זאבים...

גם לא מעקצצות באוזן..., הגחליליות נטולות המזל עשויות למצוא עצמן תחת רגלו של הזאב שכלל לא התכוון לדרוך, פשוט היא היתה שם בדרכו כשהוא שעט לכיוון הירח..., הרי אורו של הירח יותר גדול ויותר בהיר מאורה של גחלילית קטנה אחת
(הכי דומה לגחלילית שמצאתי פה)

odo13z

New member
זאבים...רגליהם רכות...../images/Emo66.gif

כדי שלא ירעישו בלילה גם אם ידרוך על גחלילית היא לא תחוש את כובד גופו....:) והירח......הוא ירח... זורח באור נגוהות....אבל כה רחוק..........

זה לא הוגן אודו... ../images/Emo6.gif

זאבה.. זאבה בודדה חלשה בכאילו... ושורדת.. ועוד איך שורדת... אוהבת את להקת הזאבים סביבי... אך יחד עם זאת אוהבת את הלבד שלי בוקר נפלא לכולם

odo13z

New member
מיקי......./images/Emo66.gif

אז מה...? אנחנו מאותו המין....???.....(:) בודדה. בטח. בדידותנו היא מבצרנו. מקור כוח ההשרדות. תמיד חוזרים למאורה האפלה. אפילו בבקר של אחרי ליל ירח מלא......(:)

הייתה לי בזכותכם "הארה."..מיקי ואודו .

מהבוקר תוך כדי "פעולות פולשניות"ניסיתי לחשוב איזה חיה משקפת אותי הכי נכון....בגלל "עומס העבודה" חשבתי אתון-
בדואים רוכבים עליה ... אבל זה קיצוני מידי....נמלה-אני מאוד חרוצה...כלבה
-אני נובחת אבל לא נושכת...שפנפנה-לעיתים...איך קוראים לנקבה של הנשר???פרספקטיבה מנחה אותי המון בפעולותי...דבורה-פעלתנית כמוה....לביאה-מגוננת על ילדיי[לפעמים יותר מידי]אבל אני יודעת שבסוף יום אני הכי אוהבת להגיע למאורתי מבצרי אוהבת את הלבד אך גם את הביחד המינונים שאני צריכה...כך גם בפעילותי [החיים למדו אותי]אז אני חושבת שאני מצטרפת ללהקת הזאבים/בות.......יחד אנו כוח מאוד חזק....

odo13z

New member
ברוכה הבאה ערד....../images/Emo66.gif

האוווווווווווווווווו.................

אני כבר שעה נוסעת מפה לפה ומשם לשם ולא יודעת

איפה לשאול לשלומכם ולאחל לכם שבוע נהדר.... אז החלטתי בסוף להיות מתחת לאודו
אז זהו שיהיה לכם אחלה של שבוע פורנ מעניין והכי מצחיק שאפשר.... רוצים טעימה לשבועות

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifממה בדיוק טועמים היום קליאו?

זה לא מובן מאליו לפי התמונה.....

מין בורקיטוס שכאלה...מרשם

ארבע כוסות קמח חצי חבילה שמרים שמנת רגילה מרגרינה אחת 150 גרם גבינה מלוחה 150 גרם גבינה צהובה או קשקבל (מה שרוצים) 2 בצים..פלפל חריף מעט ואם רוצים אפשר להוסיף בצל מטוגן..תפןח אדמה אחד אחרי שבושל... לערבב הכל יחד הייטב ולתת לזה לנוח במקרר שעה או יותר... לצור כדורים למרוח מעט ביצה טרופה להוסיף או קצח או סומסום.....טעים טעים בתאבון

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאכן נקרא ממש טעים...

איך זה נשמר? אם בכלל?? ואיך את מגישה אותם כתקרובת???

שרלה זה יוצא מהתנור ונבלע מיד

אבל אפשר לשמור במקרר וכל פעם שרוצים מחממים באובן לא במיקרו...ואיךמגישים אותם???? עם סלט מאד טעים...........

קלאוש...אם מאפים מגרים כאלו היית צריכה

לכתוב בראש ההודעה והודעה חדשה...יאמי יאמי כמה מגרים ואני חצי שעה לפני סיום יום עבודה גוועת ברעב....תשמרי לי אחד בפריזר....

למעלה