בוקר טוב

כשסוף סוף התפניתי

לכתוב [בתחילת הערב לפני הריקודים שלי]על בעל חיים ........אז המקלדת סרבה לכתוב עברית משום מה]אז מגיבה עכשיו
. מענין שאף פעם לא חשבתי על בחירה כזאת.ובכל זאת הפרפר יפה. בעיני הקלילות והכנפיים היפות והצבעוניות והתעופה שלו ממקום למקום.היו לי חלומות קסומים שאני עפה ומטיילת בעולם ורואה נופים נהדרים בתעופה מקסימה. אין לי כמעט זמן לשבת ליד המחשב ולא זמן להקדיש לבית ולמטבח כמו שאני אוהבת מרוב שהראש טרוד מלחץ של ביקורים ועזרה לאמי.וככה ההכנות האהובות שלי לקראת חג השבועות לא נעשות........העיקר הבריאות. בכל זאת הצלחתי "להתאוורר" למרות העייפות בריקודים. יום נהדר לכולם

שושה בוקר טוב

אתמול לקחתי ברצינות את העניין [אגב תרגיל מוכר בדינמיקות קבוצתיות למינהן] ובאמת קדחתי בראשי ובסוף הגעתי להחלטה....כי הבנתי שיש רציונאל מאחרי שאלה שכזו ...אבל את מאתמול עדיין לא נעולה על עצמך...קואלה...זאב..פנדה...צרצר..[או פרפר]זה גם משקף משהו ....???????יום נעים לך......

s h o o s h a

New member
מאד נעולה

גם הקואלה וגם הפנדה הן בעלי חיים נעימים למראה, בעלי פרווה ממכרת כזו, כאלו שקל מאד לחבב, ומיד מתעורר הצורך ללטף ולחבק אותן. שאר בעלי החיים הם אלו שאתם/ן בחרתם/ן לעצמכן. אני רק עשיתי את שירותי הצילום. אי לכך ובהתאם לזאת, אל נא תנסי לאבחן אותי ואת אישיותי על סמך הבנה לא נכונה שלך.

שושה יקרה....

למדתי עליך שאת אשה דעתנית[ הבאת לנו מאמרים ארוכים ומענינים] ...התייחסתי ברצינות גמורה למשימה...ציפיתי להמשך דיון בנושא. ממי שהטילה את המשימה ..ומה קיבלתי???תמונות...אם אני לא טועה נתבקשנו לענות מהי החיה שהכי משקפת את אישיותינו ....מי שנתנה תרגיל שכזה, זה לא על מנת לבחון את האישיות חברי הפאנל בדרך הקבלה לחיות ????אז למה רק לך מותר???

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifבנות אתן רבות???

ערד חומד, ההסבר של שושה בהחלט ברור... היא אוהבת דובונים
וזה בסדר גמור מבחינתי....

שבתי לקרוא מחדש את המסר ומעל במה מכובדת זו

אני מתנצלת מסתבר שלא הבנתי את שאלתך ...אבל תסכימי איתי שגם תשובה על שאלה שכזו בעקיפין משקפת פאן באשיות שלנו...לא???ןשושה בלי רגשות שלילים...חג שמח....

יפהפה הפרפר הזה ../images/Emo13.gif

גם אם אורך חייו קצר [ולא יספיק להגיע למרחקים
]עדיין בדמיון שלי הוא עדין בריחוף שלו. יום נעים לכולם.

ben 911

New member
קצרצר זה יחסי ../images/Emo132.gif

אם חיי פרפר 24 שעות (לפי שעונינו) כנראה שכל שעה שלנו שווה ל- 5 שנים פרפריים. אם כך מסתבר שלא רע כלל להיות פרפר.. כי אם נצא מתוך הנחה שאת רוב שנותיו הוא מבלה באיבוק פרחים רווה צוף ומזיין פרפריות... מה רע?
שוש....תמחקי ציפור...
אני רוצה....
טוב
1 ביד מ-
על ה-

למעלה