האמת היא שזה עצוב מאוד
אנחנו חברה לא משהו בלשון המעטה...
הבאתי דוגמא של חברה שלי, אותה אני מכירה שנים רבות עוד מהפורום הראשוני שלי, והיא כותבת בפורום האח הגדול תחת כינוי של גבר. המעניין הוא שהיא מקבלת לא מעט לייקים ותגובות אוהדות מהנשים שבפורום עם פירגונים וכו'. רק אני יודעת מי היא. המסקרן הוא בניסוי הזה, שגברים כמעט ולא מפרגנים לדבריה. יש כאן שני אלמנטים. קודם כל, הנשים מתלהבות מהודעות הכתובות כמו שרק אישה יכולה לכתוב, אבל בגלל שהיא "גבר" כביכול, הן מתלהבות עוד יותר כי זה גבר שמתחבר לנשיות שלו וזה מאוד קוסם. אני לא פעם רציתי לכתוב לה בפרטי שכדאי שתרגיע כי בסוף יעלו עליה, אבל אני נותנת לה ליהנות בכל זאת מהחוויה.
המעניין הוא שהגברים לא מגיבים כמעט לדבריה. למזלה הטוב, היא בחרה את הפייבוריטים השולטים בפורום, ככה שאף אחד לא ממש מתמקד בשנאה עליה/עליו.
דרך אגב, אם אני הייתי כותבת את הפוסט הידוע לשמצה שלי, אבל מחליפה את מיקום השמות בין טהוניה לגילי, מן הסתם לא היו תוקפים אותי, כי אנשים נוטים להזדהות עם כל פוסט, יהיה קיצוני ככל שיהיה, כל עוד הוא תומך בפייבוריט שלו. אלה עובדות החיים ולא אני המצאתי אותם.
לא משנה שהפייבוריטית שלי היא לבנה. כל זמן שאני לא עושה לינץ' בטהוניה, אז אני לא בצד הנכון של הפורום. כל זמן שאני לא מתגעגעת לבני בגעגועים עזים, אני לא בצד הנכון של הפורום. כל זמן שאני חושבת שביז'ו לא מטומטם כמו שעושים ממנו, וחושבת שיניב לא מפלצת כמו שעושים ממנו, כל אלה באופן אוטומטי הופכים אותי לאויבת הפורום, כי טהוניה, ביז'ו, יניב, הם המפלצות של הפורום.
ככה שממילא לכל פוסט מתייחסים קודם כל בהתאם לפייבוריט שלך ואם הוא תואם את דעתך והבנתך, אחר כך זה כבר תלוי אם כתבה אישה או גבר.