בוקר טוב

wish2

New member
ווווו את תותחית אם עשית ניסיון כזה

עכשיו מסקרן אותי איך היו מגיבים אלי תחת ניק של גבר.
זה כמו שלירן טל שלח לרשת ג' את אותו השיר ורק שינה את השם על הדיסק לשם אשכנזי.
קיבלו את השיר עם השם האשכנזי.

אה אה אה אה

אנחנו חברה גזענית שופטת ולא ישרה!

האמת היא שזה עצוב מאוד

אנחנו חברה לא משהו בלשון המעטה...
הבאתי דוגמא של חברה שלי, אותה אני מכירה שנים רבות עוד מהפורום הראשוני שלי, והיא כותבת בפורום האח הגדול תחת כינוי של גבר. המעניין הוא שהיא מקבלת לא מעט לייקים ותגובות אוהדות מהנשים שבפורום עם פירגונים וכו'. רק אני יודעת מי היא. המסקרן הוא בניסוי הזה, שגברים כמעט ולא מפרגנים לדבריה. יש כאן שני אלמנטים. קודם כל, הנשים מתלהבות מהודעות הכתובות כמו שרק אישה יכולה לכתוב, אבל בגלל שהיא "גבר" כביכול, הן מתלהבות עוד יותר כי זה גבר שמתחבר לנשיות שלו וזה מאוד קוסם. אני לא פעם רציתי לכתוב לה בפרטי שכדאי שתרגיע כי בסוף יעלו עליה, אבל אני נותנת לה ליהנות בכל זאת מהחוויה.
המעניין הוא שהגברים לא מגיבים כמעט לדבריה. למזלה הטוב, היא בחרה את הפייבוריטים השולטים בפורום, ככה שאף אחד לא ממש מתמקד בשנאה עליה/עליו.
דרך אגב, אם אני הייתי כותבת את הפוסט הידוע לשמצה שלי, אבל מחליפה את מיקום השמות בין טהוניה לגילי, מן הסתם לא היו תוקפים אותי, כי אנשים נוטים להזדהות עם כל פוסט, יהיה קיצוני ככל שיהיה, כל עוד הוא תומך בפייבוריט שלו. אלה עובדות החיים ולא אני המצאתי אותם.
לא משנה שהפייבוריטית שלי היא לבנה. כל זמן שאני לא עושה לינץ' בטהוניה, אז אני לא בצד הנכון של הפורום. כל זמן שאני לא מתגעגעת לבני בגעגועים עזים, אני לא בצד הנכון של הפורום. כל זמן שאני חושבת שביז'ו לא מטומטם כמו שעושים ממנו, וחושבת שיניב לא מפלצת כמו שעושים ממנו, כל אלה באופן אוטומטי הופכים אותי לאויבת הפורום, כי טהוניה, ביז'ו, יניב, הם המפלצות של הפורום.
ככה שממילא לכל פוסט מתייחסים קודם כל בהתאם לפייבוריט שלך ואם הוא תואם את דעתך והבנתך, אחר כך זה כבר תלוי אם כתבה אישה או גבר.

wish2

New member
יופי יחפה

עשכיו אני מתחילה לחשוד בכל מיני אנשים.

אולי לילוש גבר???
היא אוהבת לדבר על תחת ולהתגרות בכל העולם.
אולי אביעד אישה והוא מנסה להתחבר לנשיות שלו דרכי!

אוי הרגת אותי

לא. אין לך שום אפשרות לדעת ולכן הכי טוב זה לא לדעת ולקבל כל אחד כמו שהוא בין אם הוא זכר או נקבה. אני מתייחסת לאנשים אך ורק על פי התרשמותי מכתיבתם ולא מהמין או המגדר שלהם.
לפי ההתרשמות שלי
אז לילוש יותר מדיי אישה
ואביעד יותר מדי גבר

יש לי ניסיון בזיהוי כתיבה ואני יכולה לזהות ניקים כפולים למרחוק.

את לא יכולה להיות פריחה

גם אם נורא תרצי. זה תמיד יהיה אצלך בבחינת משחק של פריחה. הכתיבה שלך היא משהו מיוחד גם אם לפעמים (במיוחד בפורום הגברים) מביכה אותי טיפה כי בכל זאת זה פורום פתוח, אבל אם הייתי קוראת את מה שאת כותבת, ברומן או בשירה, הייתי אומרת שזאת כתיבה משובחת.

ואני רוצה להוסיף עוד משהו

שאולי לא קשור לנושא,
אבל אחת הסיבות שאני מאוד אוהבת את דאגרוטיפ כאדם, זאת הכתיבה הבלתי אמצעית שלה. הכתיבה שחושפת הכל, לטוב ולרע. כתיבה שאת מרגישה בה את הבפנוכו של הבן אדם. אני התוודעתי אליה בפורום האח הגדול ובכל העונות לא הסכמנו על אותם הפייבוריטים והתכסחנו עד זוב דם, אבל הערכנו זו את כתיבתה של זו וידעתי להפריד בינה כאדם לבין העובדה שהיא תמכה ביריב של הפייבוריט שלי.
היא למדה עם הזמן להעריך את זה כי היא הרגישה שאני אוהבת אותה כאדם ולא עושה חשבון בכלל במי היא תומכת בבית האח הגדול.
אני יכולה להגיד לך שיש היום אנשים בפורום הציפורים שאני אוהבת מאוד ובעבר התכסחתי איתם נורא באח הגדול. אנשים בוגרים לומדים להפריד בין האדם הכותב, הזהות שלו והאישיות שלו, לבין הפייבוריט שלו.
יש אנשים נכון לעכשיו בפורום האח הגדול אשר בעבר מאוד אהבו אותי כי ראיתי עין בעין עם הפייבוריט שלהם. העונה, בגלל שיש לי פייבוריטים אחרים, לא מתביישים ולא מהססים להשמיץ אותי ולהתבטא כלפיי בבוטות רק בגלל שהעזתי רחמנא ליצלן, לבחור השנה בפייבוריט שהוא לא לטעמם. אני פשוט לא יכולה להתייחס ברצינות לאנשים כאלה. זה לא רציני. או שאתה מזהה את הבן אדם מולך או שאתה רואה רק את מה שאתה רוצה לראות.

Aronsona

New member
לא יעזור לך

מכנסיים מנומרות זהב וליפסטיק לא מספיק כדי לקבל את התואר פרחה.

צריך קצת ערך מוסף

Aronsona

New member
בטח אשה. ואיזה אשה. לא תאמיני כשתראי

ולמרות האמור לעיל.....

wish2

New member
הבנתי.

אז אני משלמת עליך אה?

כל הנשים האלה.
רק כסף בראש שלהן.

Aronsona

New member
נעשה דיון ארוך בכובד ראש כשנגיע לשם

כי הרי: "חופש ביטוי-מותר להביע כל דעה ולאישה מותר גם לנאום."

X יו יו S

New member
כן גם אותי שיחפה כתבה את זה לפני כמה זמן זה

זה שיגע

כיאלו ברגע שאתה יודע שמשהו קיים אתה כבר לא יכול לתנהג כיאלו לא

העולם הווירטואלי יכול להיות מאוד מרתק

ויחד עם זאת מאוד מסוכן.
את יכולה לדבר עם אישה כביכול, ולספר לה באופן פרטי עלייך דברים אינטימיים ובסוף יתברר שכל הזמן הזה דיברת עם גבר. אין מה לעשות. צריך לנקוט תמיד בכל אמצעי הזהירות כדי למנוע מצבים לא נעימים. כמו שבלשים מתחזים לעבריינים כדי לתפוס את הפושעים האמיתיים. נכון שזה גורע מההנאה שבגלישה באינטרנט כאילו ואת גולשת בעולם מרתק שכולו טוב, ומחזיר אותך למציאות. זהו עולם מסוכן לא פחות מהעולם האמיתי שבחוץ.

wish2

New member
הבעיה של פמיניסטיות

שהן מצליחות לעורר אנטגוניזם.
אם לא כך הדבר
למה אני שאני אישה שכן מאמינה ביכולות שלה וכן רוצה להיות חופשיה מסטיגמות ומגבולות גזרה נוקשים.
למה אני מתקשה להתחבר לזרם?

והשיר הזה הוא אחד היפים שיש

אני מסכימה איתך ברמה של כמעט אחד לאחת, אבל אני חשבתי שהיום זה אחרת

למעלה