בוקר טוב

wish2

New member
אז לא כך הדבר.

החיים של אישה לעולם יהיו מורכבים וקשים יותר.

ואני כאישה שראתה דבר או שניים בחיים

יכולה להגיד שאת צודקת עד מאוד.
סליחה שאני לא מרחיבה, אני משתדלת להגביל את עצמי היום מישיבה על כיסא מול מחשב.

wish2

New member
ח ח ח אז אני ההפך היום

אחרי שכל השבוע התרוצצתי עד לקריסה נפשית כמעט.
לקחתי לי חמשוש לטעון עצמי מחדש.
ויש לי דיאט קולה במקפיא-אהבתי הנאמנה.
ואני הולכת לפרק אותה עם טוסט קטלני שמורכב מ2 פרוסות מקמח חיטה מלאה,גבינה צהובה,עגבניה וזיתים.
יכול להיות טוב מזה??.

wish2

New member
בכיף

רק שתדע שאני בחורה מהסוג הישן חדש.
אני משלמת אבל עם התנגדות גברית אסרטיבית אני אוותר!

גם אני ככה

wish2

New member
טוב.

חושב שיש הבדל בין לשלם על לאפה מפוצצת טחינה או על קפה מנומס?

קטניפ

New member
בוקר טוב

נעים לגלות שיש נוער שמתעניין במדעים ולא רק בשטויות (האמת שזו סתם אמירה "זקנה" - אני די בטוחה שיש רבים כאלו)

והחיים לא ממש חשובים. אני תמיד חושבת למי אחסר אם לא אהיה יותר. התשובה לא ממש משמחת.....

תחסרי לי...

וגם לסובבים אותך. החיים הם לא "למי אני אחסר". החיים הם "מה אני חווה".

קטניפ

New member
עבודה - בית - עבודה

זה המאבק ההישרדותי של רובנו, לא?

ממש משהו ששווה להילחם עליו....

אמא, אחיות, אחיינים...

תראי, לא בחרנו אם לחיות או לא.
השאלה היא מה גורם לנו להעביר את החיים ואיך. הרי כולנו נמות בסוף. השאלה היא בין לבין.
הייתי מת (גם כן ביטוי...) שהיא תהיה כאן ותחזור לבית עבודה בית או כפי שהיא אמרה כמה ימים לפני מותה:" הייתי רוצה לעשות עוד סיבוב אחד לסופר". ותאמיני לי שאני חושב על זה בכל פעם שאני הולך לסופר, לעגבניות, ללחם הריחני, להתבוננות בקונים ובערב רב של אנשים הססגוניים ברחוב (ובעבודה...). כמו שאמרתי. חלק מהחישול שלי זה הערכת הדברים האלה... וכמו שאומרים באנגלית: חזרה לבסיס.

wish2

New member
בנצו

אתה קולט שהאישה היפה שלך חיה פה דרכינו.
שכל סיפור מחזיר אותה לזיכרון

בני אני מקווה

שלא תכעס עליי שהצמדתי אותך לוויש, פשוט אני מעדיפה אשכול אחד שיש בו שני נושאים כי ככה לא מפספסים אף אחד מהם.
אני יודעת שיש כאלה שלא אוהבים שמצמידים אותם לאחרים, אז אם זה מפריע לך אין לי בעיה להפריד. רק תגיד.

בינתיים שיהיו לכולנו צהריים טובים ומשובחים

http://www.youtube.com/watch?v=ysmN7dsheE8

תקשיבי גיברת מנהלת

כל פעם שאת מצמידה אותי למישהו או מישהי אחרת את מתנצלת
ואני לא זוכר שאי פעם התרעמתי.
אז הכל בסבבה. מנהלת יש רק אחת...

טוב

הבעיה היא בזיכרון שלי

פעם קיבלתי ממישהו שכבר לא כאן, נזיפה חמורה על כי אני מצמידה אותו למישהו אחר, ומאז אני נורא נזהרת ומתנצלת

מבטיחה לא להתנצל יותר,
ובהזדמנות זאת להגיד לכל החברים שאין שום סיבה להיעלב אם אני מצמידה מישהו אחד למישהו אחר, זה לא בגלל שהאשכול שלו לא מעניין אלא זה פשוט למען הסדר הטוב כדי שהודעות ישנות קצת יותר לא יירדו לתהום השכחה אלא יישארו בדף הראשי כמה שיותר זמן.
אני בחורה מסודרת גם בבית, ככה שגם בפורום חשוב לי שימצאו את ההודעות כמה שיותר מהר ולא יצטרכו לחפש בארכיון וכזה.

למעלה