בוקר טוב

asia84

New member
../images/Emo96.gifבוקר נפלא לכולם ../images/Emo140.gif

לדעת שהיום גדלת בשנה אני מתגעגת לגילי הקודם יאוו באמת שאני עדיין לא מאמינה שגדלתי אתמול בחצות
טוב שהיה לכולנו יום מעולה אני התחיל לחגוג שגדלתי לי בשנה היום שעוד לא מעכלת את זה טוב יעבור לי נו עוד מעט הברכות יתחילו לזרום אלי לנייד אז ביי לכולם המשך יום מגניב

לולי מ

New member
וואוו מזל טוב מתוקונת../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

לעוד המון המון שנים טובות מוצלחות שקטות ומאושרות

mishi 1

New member
בוקר טוב אסיה ../images/Emo9.gif

והמון המון מזל טוב שגדלת לך בשנה
כל שנה היא געגוע קטן לגיל הקודם אבל כל גיל והיחוד שלו, ולא נשאר צעירים לנצח... (כלומר חוץ מאמא שלי שחגגה שנים 28 לא ברור עד איזה גיל כרונולוגי אבל בואו נגיד שכשאני הייתי בת עשר היא בהחלט לא היתה בת 28 לפחות 6 שנים..
) יום הולדת שמייח ומיוחד לך

Doe7

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo101.gif בוקר טוב

ממש מבאס להתעורר כבר בוקר שלישי ברציפות עם התקררות שלא עוזבת ולדעת שמחר יש טיסה לתורכיה
אז אני עושה את כל תרופות הסבתא האפשריות בשביל להגיע מחר לשדה ולהנות מהסופ"ש הכייפי שתיכננתי עם חברות
מה עושים עם געגוע? שמים אותו בקופסה. געגעוע כשהוא מסתובב לו חופשי יכול להיות בעייתי. צריך לקחת אותו במנות קטנות ובמידה. ולדעת שזה מצב זמני שעובר ואז מרוקנים את הקופסה ומאחסנים בה דברים אחרים.. בוקר נפלא

mishi 1

New member
בוהו! מחר את בתורכיה?

תאמיני לי שאיך שאת עולה למטוס כל הצטננות נעלמת לך כלא היתה... מחר אני לא עובדת, חבל, הייתי משלחת אותך לשלום... מתי את חוזרת? הינה תרופה של סבתא לולי שעזרה לי - ג'ינג'ר. זה איחי אבל זה טוב נגד הצטננות. תשאלי את ג'אנג גום
בוקר טוב שיהיה והמון בריאות!

One Missed Call

New member
אל תדאגי איילה-צ'אן ../images/Emo23.gif

יהיה בסדר ^^ תהיי בריאה
ותהני בתורכיה!
צלמי לי לחמג'ון טוב?

mishi 1

New member
בוקר טוב !! ../images/Emo140.gif

נירו, זה שאתה יכול לבוא ולהתעדכן זה כבר אחלה. אתה נהנה שם? מקווה שכן. והינה אוטוטו אתה חוזר למחוזותינו
מה שלום כולם בבוקר רביעי זה? אני גיליתי אתמול חשבון פלאפון של 500 ש"ח הינה משימה לבוקר - מה החשבון שלכם?... אני חושבת שאני אתקין קו הוט בחדר שלי... יש מצב שזה יוזיל עלויות חיים
יש לי בעיה עם התשלומים החודש אני לא חושבת שאגע בשקל מהמשכורת שאקבל...
יום מעולה וחסר דאגות לכולם
ולפחות יש לי נחמה יפה בילד הזה שמביא לי נחת אפילו שהוא מעביר לילה במיון כדי להדאיג אותי...

Sivan 85

New member
אני שונאת לדבר בטלפון..

ממש שונאת.. בגלל זה שושקה עוד מחכה לטלפון ממני.. גומן בובה!!! אני אוהבת אותך! החשבון שלי מגיע גג ל-100 שקל וזה כולל את ה40 שקל ביטוח שיש עליו... אז אני מדברת (בעל כורחי) במשהו כמו 60 שקל בחודש... אני פשוט שונאת לדבר בטלפון...
אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת לשמוע מכם! תמשיכו להתקשר אליי!!!
ו-SMS זה בכלל נהדר

Don Nirtin

New member
סיווי../images/Emo87.gif

עשי טובה. תתחילי לשלוח SMS!! (מעבר לזה שאחותי ה$#%$#%# מחקה את המספר שלך ועוד כמה אנשים אחרים...)

למעלה