בוקר טוב

Don Nirtin

New member
בוקר טוב

אני מתגעגע! בעיקר קורא פה. בחמישי חוזר. משימה יומית: מה עושים עם געגוע? יום טוב לכולכם!

geminigum

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo203.gif(חסה ערבית???) לכולם!!!

.... אני לא מסתדרת טוב בגעגועים, אז אני ממש לא מוסמכת לענות לך. יש לי יותר מדי אנשים ודברים , שאני מתגעגעת אליהם. אני פשוט משתדלת להעסיק את עצמי בדברים אחרים וללכת הלאה. סליחה, אני לא יכולה להתייחס לרגש כמו געגוע בבדיחה. אז, שיהיה לכולנו בוקר טוב, בריאות, הרבה חיוכים
וצחוק
, שנהייה חרוצים
, שגם נתעופף בו קצת
, נתפנק
, נאכל
, נשתה
ונגיד תודה שיש לנו יום יום נפלא להנות ממנו.... הנה, אתה רואה, גם זה בהשפעת געגעוע. בעיקר לסבתא שלי. כי אני בדרך כלל לא בן אדם של בוקר.
אז מה אני עושה? הנה, לוקחת על הבוקר את הדבר המהמם הזה
.... מדביקה אותו פה בפורום.... מתסכלת עליו כמה דקות ואופס....אני מיד מחייכת
... נשקות וחיבוקים לכולם

geminigum

New member
../images/Emo203.gifזה בכלל נראה כמו פטרוזיליה ולא חסה....

לא ערבית ולא סינית...

asole

New member
בקיה! ../images/Emo46.gif

ככה את מזניחה את שיעורי הבישול שלך ביגומאמא?

geminigum

New member
../images/Emo67.gif יו, ראיתם מה עשיתי?

במקום "מסתכלת", כתבתי "מתסכלת".... שזה בהחלט מה שאני עושה... מתסכלת עליו... אאוץ'ץ'ץ'...

mishi 1

New member
הילד לא מפסיק להצטלם הא?

כל פעם אני רואה תמונות חדשות שלו שלא הכרתי.. אבל נו כמובן את הרי *** היקרה וביגומאמא של קוריאה אז מן הסתם את מעודכנת יותר ממני ואני כלומר הקיסרית אבל אני מקבלת את המידע שלי לגבי גברברים אחרים בעיקר הוא בתחום השיפוט שלך
יום מעולה שהיה לך, ובריאות

One Missed Call

New member
אוהיו גוזאימאס מינה~ ../images/Emo13.gif

כמו בכל לילה התעוררתי באיזה 5 כדי להרים על עצמי את השמיכת טאו-טאו שלי כי לעזאזל היה לי נורא קר! אפילו שהמאוורר עבד על 1! זה מבאס להתעורר לפני המועד שנקבע לי.. להלן חמישה ל7
אתמול קיבלתי צו ראשון.. דודה שלי נכנסת ואומרת לי בדיוק באמצע היהלום שבארמון.. הרגשתי איך הלב שלי החסיר פעימה X: אלוהים זה מלחיץ. ועוד יותר מלחיץ כשאמא שלי אומרת "יאאא נועם.. רק אתמול נולדה והנה קיבלה צו ראשון".. ^%$#&$&%^*%*#*%%$# כן, ממש, דמיינו -אותי- בצבא. פחחחחחחחח. זה יהיה מוזר. -_- עברתי עם חברה שלי על הטופס מחלות, ועם כל דבר שעברתי "רגע.. כן אושפזתי פעם.. עשו לי אינפוזיה בגיל 7.. זה נחשב? D:" "אהההה.................. לא נראה לי.............." "שיט. באסה."
בקיצור, אני אזוז לי עכשיו ואולי אגיע בזמן לבצפר לשם שינוי?
ומקווה שלא ארדם בשיעור ספרות.. כי אתמול הייתה ממש כמו הירו
4 שעות אומנות, אני מתמוגגת מאושר
אז יומעולה לכולם!

mishi 1

New member
בוקר טוב נועמ

צו ראשון... איי זה היה כל כך מזמן! פשוט לכי לשם עם אומץ! (ומכנס קצרצר צמוד כי זה הרבה פחות מביך) ותראי שיהיה פסדר. ועוד משו- אל תשושי לספר להם דברים שהם לא חייבים לדעת.. ככל שתעשי מעצמך יותר מושלמת יש יותר סיכויים לתפקיד טוב גחחחח יום מעולה שיהיה לך, תהני..

asole

New member
בהחלט! אני כמו ילדה-טובה-נוה-מונוסון

הלכתי וסיפרתי להם על מ שיש לי בלב שזה לא רישרוש אבל נשמע כמו רישרוש (עברתי אלפי בדיקות בילדותי בתל השומר והכל בסדר, שום-בצל-אורגנו), אז מה קרה? לא סמכו על הבדיקות של תל השומר והעבירו אותי סדרת בדיקות מיותר עם האלקטרודות והג'לי המגעיל לחינם. עוד משהו שקרה לי בלישכת הגיוס: הרופא הדביל שבדק לי את העינים טיפטף יותר מידי חומר שמגדיל את האישונים. כשיצאתי משם היו לי עיניים שחורות! ממש מבהיל, הבחורות שהתיידדתי איתן אמרו שלא ראו בכלל את הכחול שלי בעיניים וברור שהראיה שלי הייתה פאקטט. הרופא יימח שמו שלח אותי הבייתה ככה ואני כמעט נדרסתי שחציתי את הכביש כמו תרנגולת עיוורת. אחר כך יצא ששירתתי שנה בלישכת הגיוס (איך היא פתאום נראתה לי אחרת כשהיא הייתה הבסיס שלי) וגיליתי כל מיני דברים, למשל שמקבלים החזר נסיעות על כל הפעמים שזימנו אותך ושאני יכולה להציץ בתיק האישי של כל מלש"ב, ככה שחשוב מאוד לא לשפוך את הלב יותר לפני המאבחנות הפסיכומטריות, הקב"ן או מש"קית הת"ש.

mishi 1

New member
תכלס אנשים מגיעים תמימים לדברים האלה

וחושבים שאם לא תספרי הם יכולים לגלות עלייך הכל דרך מדיטציה עמוקה עם משרד הפנים... אז זהו שלא. מה שלא תגידי הם לא ידעו ולפעמים ככה יותר טוב..

One Missed Call

New member
אוי אז אני לגמרה קורבן ../images/Emo122.gif

יש לי תמימות של ילדה בת 6
וגם נטייה להעביר שיחות נפש אפילו עם המנקה של בצפר..
אני אשתדל לא לפרט להם מעבר למה שצריך

בטי בופ3

New member
יווו צו ראשון נועמ- צ'אן!!../images/Emo195.gif

אני זוכרת שקיבלתי את שלי, אני ממש ממש התלהבתי (עכשיו שאני חושבת על זה, למה התלהבתי כ"כ
) וככה זה בכל הטפסי מחלה, אנשים פשוט מנסים לשלוף מחלות מכל מקום (האם מישהו במשפחתך חולה במחלת ריאה? כן, אחות של אמא שלי, בעלה, האבא שלו משתעל המונמון עד שהוא נהיה אדום
(תתיחסו לזה שהוא אדום לא עצבני...)נחשב?) ואני מה זה מבינה אותך, הדבר שאני הכי שונאת זה להתעורר ולגלות שהתעוררת לפני הזמן (אבל מצד שני הדבר הכי כיף, זה להתעורר ולגלות שיש לך עוד זמן לישון
, פיצול אישיות מישו אמר?)

One Missed Call

New member
את לגמרה צודקת XDDD

אני אוהבת לחזור לישון
בכולופן.. אני ממש לחוצה ואני ממממממש מקווה שתהיה לי אפשרות לבחור ברופאה ולא ברופא אחרת הם ישמעו את בכי התמרורים שלי בפול ווליום
כי אני.. אני משמר הצניעות אני
אפילו יותר ממאקי

בטי בופ3

New member
הפה הפה זה הגזמה!

אין יותר צנועה ממאקי! אין!
שתדעי לך, רופאים הרבה יוותר נחמדים ולארג'ים מרופאות (רופאות סתם כלבות רעות...
) אז דאגה! לנשום עמוק ו===>צאי לדרך!!!!

One Missed Call

New member
זה לא הקטע אבל ../images/Emo6.gif

תודה על העידוד אבל נו.. בשביל הבדיקות אני רוצה רופאה
אחח.. אתמול פיצ'י שואלת אותי "היית רוצה שג'ין יהיה הרופא שלך?" ואני כולי הייתי X_________________X כאילו לא לעזאזל ג'ין הוא הנטאי קטן כמו שאר הזכרים למען השם XDDDDDDD עם שירים כמו לאבג'וס אני בכלל 200 מטר ממנו אם הוא היה רופא

בטי בופ3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איי הרגת אותי עכשיו! פיץ'- אחלה רעיון! יאללה עצומה להבאת ג'ין לארץ, למידת רפואה ובדיקה לנועמ! (כמה זמן נשאר לך עד הגיוס? אני בעד להריץ עניינים ולהביא אותו צ'יק צ'אק לארץ, אהה וכמובן שקאמה הסייעת שלו
) אני הייתי רוצה שג'ין יהיה הרופא שלי לא משנה לאבג'וס
או קפה... מה זה בכלל לאבג'וס? שיר?

One Missed Call

New member
אכן

לאבג'וס זה הסולו שלו מהסינגל דונ'ט יו אבר סטופ הוא שר את כוווווולו ביפנגלית והמילים.. אני לא אתפלא אם בריטני ספירס כתבה לו את השיר הזה
ואני רק ביא' יש לי עוד שנתיים אני חושבת

לולי מ

New member
אוהיו../images/Emo199.gif

עוד יום בפתח יום עמוס ועמוס ובעיקר עמוס ג'ן צרי קשר במדור
יום רביעי זת'ומרת שמחר חמישי ואז סופ"ש שאני אוכל לשים את אריאלי אצל חמותי ולעשות לו את החדר החדש שלו חוצמיזה סקידה מינה
זהו אה חמי חוזר מחר מטיול באתיופיה (לא שורשים צילומים דרך מסע עולמי אז יש מצב להיעלמות נוספת מצידי אניונגקהאסיו *ביי*) נ.ב.- מסר לנועמ תעלי כבר את מיקה תעלי את זה כבר
משאירה אתכם עם אקאמה כי הגעגועים אליהן ולשיער הכמעט חלק של באקה קשים הם

mishi 1

New member
בוקר טוב לולי דיר ../images/Emo24.gif

הזכרת לי שאתמול ראיתי באיזה אתר שהשווה אנשים יקרים לי מאוד בטענה שהם דומים. הם עשו את קהג' כפרות עליו עם יאמאפי (שמו תמונות דומות שלהם) ואת הירו הרך היקר עם ג'ין.. משעשע... מה שאפילו יותר משעשע הוא שהאתר היה בקוריאנית והשמות היו כתובים בקוריאנית והיה נורא נחמד להיות מסוגלת לקרוא את זה ולהבין שכתוב שם אקאנשי ג'ין ... כמובן לפני שהצצתי בתמונות. טוב זה היה הסיפור הקטן שלי בחזרה לאולפן יום טוב מאמי

למעלה